facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bistrot Le Marais

Bistrot Le Marais

Info

Je kunt bij ons lekker Frans tafelen.

Adres: Nieuwstraat 18, 3141AA Maassluis
Telefoonnummer: 0107371295
Stad: Maassluis
Route: Nieuwstraat 18
Postcode: 3141AA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Whisky Whisky 80 meter Whisky pagina van "Het Drankenkabinet" Blijf op de hoogte van onze nieuwe whisky's, w...
Camelot Camelot 116 meter Super lekker en verrassend eten in Maassluis. Wij kozen op de doordeweekse avond voor...
Recensies
Heerlijk gegeten. De prijzen lijken op het eerste oog aan de hogere kant. Er is wel veel aandacht voor details en accenten. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van mooie ingrediënten. Dat kost nou eenmaal ook geld. Het is persoonlijk of je dat er wel of niet voor over heb.
Heerlijk vegetarisch 4-gangen suprisemenu gegeten. Fijne smaakvolle gerechten die goed op elkaar aansloten qua smaak. Attente gastheer die de tijd neemt om uit te leggen wat er geserveerd wordt. Erg leuke avond gehad, wij komen hier zeker nog eens terug!
Le Marais is een restaurant voor mensen die van echt lekker Frans eten houden. Wil je de echte Franse keuken en sfeer proeven dan ga je hier heen. De kaart schittert in mooie gerechten met prachtige ingrediënten die prima worden bereid door de chef. Denk aan coquille, oesters, eendenlever, entrecote, duif en meer. De gerechten wisselen regelmatig naar seizoen. Wij hadden gisteren de pompoen en die was verrassend goed! Het restaurant is leuk aangekleed met Franse plattegronden tegen de muur en gezellige tafeltjes. Er is een open keuken die goed beeld geeft van de gerechten die keuken verlaten. Het restaurant wordt gerund door een bevlogen stel met passie voor de zaak en haar klanten. Een aanrader voor mensen met een culinair hart!
Wegens corona is er geen gelegenheid om hier op dit moment te gaan eten, maar bestellen is wel mogelijk. Nu 2 x pizza besteld en dik tevreden. Bezorging is erg snel en stipt op tijd je krijgt een tijdstip genoemd als je bestelt en de pizza is smakelijk. Misschien inderdaad wel iets duurder dan je gewend bent bij andere zaken, maar de ingrediënten zijn puur en de smaak prima!!
Vriendelijke bediening. Zeer nabij is het gratis parkeren na 17:00 uur en het menu heeft leuke niet-alledaagse aanbiedingen. Daarom een aanrader. Aan manager wel verteld dat de overtollige afgesloten voordeur zeer veel kou doorlaat en dat dan ook de verwarming naast het enkele vensterglas afslaat, het dan wel erg koud wordt aan tafel. Hier zou op korte termijn wat aan gedaan worden. Dan is het zeker de moeite waard terug te komen!
Met een groep van 8 vrienden gereserveerd en het surprisemenu gekozen. Dat was inderdaad een verrassing van verfijnde smaken en niet alledaagse smaakcomposities zonder al te extravagant te zijn. De kok kookt duidelijk met passie, maar ook met kennis en kunde. Le Marais steekt duidelijk boven het gemiddelde uit en biedt meer dan ‘zomaar even een hapje eten”. Het is proeven en genieten in een gezellige informele sfeer. De prijs is fair.
Het eten is vers. Het voorgerecht was goed. Het wijnadvies prima. Hoofdgerecht licht aangebrand. De salade en friet erg fantasieloos. De bank langs de kant zit niet lekker voor een hele avond. De nieuwe serveerster keek steeds als een hert in de koplampen van een auto. Ze nam ook het kaasplankje mee terwijl we nog niet klaar waren. Niet erg dat iemand het vak nog moet leren, maar dan is de prijs wel erg hoog. We bestelden één kaasplankje om samen van te eten. Op de rekening stond 1,5 kaasplankje. Zonder overleg. Jammer. Ik voel me toch een beetje belazerd. Samengevat: redelijk eten voor chique restaurant prijzen maar met eetcafé uitstraling.
Heerlijke pizza's laten bezorgen! Vanavond de Alsace die lekker subtiel was, de Ratatouille die als vanouds lekker was met gegrilde groenten en de onweerstaanbare pizza Normandie met varkensrib.....echte aanraders!
Echt heeeeeerlijk gegeten. De kaart is niet uitgebreid, maar lekker!!!! Ook de bediening is super en echt een gezellige ambiance. En uiteraard complimenten aan de kokin die ieder gerecht prachtig "drapeerd" op je bord. Kortom: GENIETEN!!!
Fantastisch! Wat een feest is het om hier te eten. Veel aandacht voor mooie producten en geweldige smaak combinaties. Een klein en fijn restaurant met een echt Franse en vriendelijke sfeer. Een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid