facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bistro Vischmarkt 49

Bistro Vischmarkt 49

Info

Genieten van huisbereide gerechten in een huiskamer sfeer op de Vischmarkt 49 in Harderwijk. Lunch, a la carte , belevingen,shared dining, high tea en meer

Adres: Vischmarkt 49, 3841 BE Harderwijk
Telefoonnummer: 0341769135
Stad: Harderwijk
Route: Vischmarkt 49
Postcode: 3841 BE



op zoek naar gerelateerd: Vischmarkt Harderwijk, Bistro Vischmarkt 49 menu, Vischmarkt Harderwijk parkeren, Restaurant Harderwijk, Vischmarkt Harderwijk te koop, Vischmarkt, Harderwijk (funda), Ratatouille Harderwijk, Caert Harderwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Graaf van Gelre, Terras, lunch, diner & catering De Graaf van Gelre, Terras, lunch, diner & c... 214 meter Super vriendelijk bediening, het was druk in de keuken en de medewerkster attendeerde...
Tapasbar Fuego Tapasbar Fuego 490 meter Leuk restaurant met uitstekende bediening en smakelijke tapas. Echt een aanrader! Ve...
Grand Café Alleman Grand Café Alleman 3 km Leuke plek om een lekker hapje te eten
Recensies
Leuk gezellig en knus restaurant. Een geweldige belevenis, heerlijk gegeten en genieten van een 7 gangen diner en bijbehorende wijnarrangement. Het eten was bij ieder gang een verrassing en belevenis, de daarbij geserveerde wijn was een perfecte aanvulling. Personeel was super vriendelijk. Ik kan iedereen aanraden om hier eens naar toe te gaan! Wij gaan zeker weer terug.
Zo leuk heerlijk eten op een fijn ruim terras. 7 gangen belevingsmenu. Top, iedere gang heel lekker, mooi gepresenteerd.
Heerlijke, met zorg uitgezochte gerechten en wijnen. Prettige bediening die het 7 gangen verrassingsmenu, inclusief wijnarrangement, compleet maken. Genoten!
Wij werden welkom geheten door de gastvrouw, die onze jassen aannam. In een gezellige sfeer heben wij volop genoten van het vijf gangen menu. Omdat ik niets uit zee lust, was het voor mij aangepast. Echt voortreffelijk gedaan en complimenten voor de kok, die op sublieme wijze telkens een heerlijk smakenpalet met verschillende texturen liet opdienen. Ook van de diverse wijnen hebben wij genoten en ook zeker van de gezellige ambiance. Een echte aanrader als je een echt iemand wil verwennen. TOP!
Voortreffelijk 7 ganger diner gegeten buiten op het gezellige terras. Leuke en aardige bediening die veel weet te vertellen over alle wijnen en gerechten. Van harte aanbevolen als je eens wat lekkerder wilt dineren.
Heerlijk gegeten , 7 gangen, heel gevarieerd, vriendelijk personeel. Lekker op het terras, er was zelfs een terrasverwarming toen het wat afkoelde . Als we in Harderwijk zijn komen we graag terug!!
Geweldig restaurant, altijd een warm welkom. Super eten met top wijnen, een aanrader voor iedereen!
Meerdere gangen menu met wijnarrangement het was heerlijk Top.Eten: 5/5
Hoeveel woorden mag ik gebruiken? Dit is niet op te schrijven in woorden. Ga het beleven en ervaar het feest van je smaak pupillen.
Wat een leuk en gezellig restaurant. Lekker relaxed een 5-gangen menu ondergaan. Wat een ervaring. Top bediening, de moeite waard om nog eens te gasn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid