facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bistro 'T Trefpunt

Bistro 'T Trefpunt

Info

Restaurant “Bistro ‘t Trefpunt” is gelegen in de binnenstad van Zevenaar en is gespecialiseerd in de Franse / Nederlandse keuken.



"Restaurant “Bistro 't Trefpunt” is gelegen in de binnenstad van Zevenaar en is gespecialiseerd in de Franse / Nederlandse keuken."
Adres: Wittenburgstraat 10, 6901 AN Zevenaar (gemeente)
Telefoonnummer: 0316-340979
Stad: Zevenaar
Route: Wittenburgstraat 10
Postcode: 6901 AN


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 22:00
Dinsdag: 16:00 - 22:00
Woensdag: 16:00 - 22:00
Donderdag: 16:00 - 22:00
Vrijdag: 14:00 - 22:00
Zaterdag: 14:00 - 22:00
Zondag: 14:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Trefpunt menu, Trefpunt Didam, Nieuw restaurant Zevenaar, Kerstdiner Zevenaar, Paasbrunch Zevenaar, Brasserie Zevenaar, Restaurant Wittenburg Zevenaar, Sushi restaurant Zevenaar
Recensies
Een mooi , romantisch restaurant , waar je nog paling op toast kunt eten , en allerlei andere eten , super lekker, word veel aandacht aan besteeds hoe de borden zijn opgemaakt.Vriendelijk personeel. Mooie inrichting , het is klein en heeft een huiselijk met sfeer karrakter uitstraling, je voelt je er erg thuis . Mooie plekjes om leuke fotos te maken.
Zeer vriendelijke bediening Gezellig ingerichte zaak. Wij hebben gekozen voor het suggestie-menu met verschillende keuze-mogelijkheden : zeer lekker en ruim voldoende. Een echte aanrader.
Geen smaakexplosies, geen fusion, geen tierelantijntjes, maar eerlijk goed klaargemaakt eten. Niet verfijnd, maar gewoon duidelijk herkenbare smaken. En wat het belangrijkste is, het is gewoon heel lekker eten. Ruime porties, dus na drie gangen ga je echt verzadigd naar huis. En dat alles is heel betaalbaar. 3 gangen, voldoende wijn en koffie met chocolaatjes, samen net 60 euro.
Prima eten goeie prijs. Helaas privacy is erg slecht. Een kennis van me werd door hun gebeld dat ik daar at met een vrouwelijk persoon? Waar bemoeien ze zich mee. Vind ik echt kwalijkEten: 4/5
Heerlijk gegeten Prima bedieningEten: 5/5
Al jaren hier prima gegeten. Echter vandaag werd de bediening gedaan door een man eigenaar?. Het was racen tegen de klok. De soep was nog niet op of het hoofdgerecht kwam er al aan. Als desert werd er al op voorraad al besloten dat we allemaal wel een dame blanche zouden lusten. We zijn nog nooit zo snel klaar geweest.
Gisteren heerlijk gegeten. Het actiemenu van 22,50 bood een aantal voor-, hoofd- en nagerechten waar je uit kon kiezen. In de jaren dat we hier komen is het nog steeds goed en blijven de bijgerechten hetzelfde maar altijd lekker gestoomd en vers. Kortom, weer lekker gegeten en blij dat er zo last minute tafeltje voor 2 vrij was.
Zeer goede en vriendelijke bediening. Het eten is super , en ook niet duur.
Op en top “value for money”! Voor het keuzemenu gegaan voor de uiensoep en spare ribs el diablo. Heerlijk gegeten met een ruim bemeten portie spare ribs die perfect waren bereid, los op het bot en krokant gebakken. Als toetje een klassieker, dame blanche. Daarnaast een amuse van meloen en ham en vers gebakken broodjes met kruidenboter. En dat alles voor het Oud-Hollandsche bedrag van E22,50. Echt een aanrader!!!
Wat een leuk restaurantje Vriendelijke bediening Eten voortreffelijk voor een prima prijs Echt een aanrader Vegetarische menuopties: Vegetarisch op de kaart Parkeren: Diverse parkeerplaatsen in de buurt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid