facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bistro Schell

Bistro Schell

Info

Communicatie en ontwerp

Geschiedenis

U drinkt hier een gezellig, heerlijk en met zorg gezet kopje koffie. Bij ons bent u ook van harte welkom voor smaakvol diner voor 2, met groepen of wat u ook maar organiseren wilt. Neemt u contact met ons op en bespreek uw wensen.

Bistro Schell biedt gastvrijheid in de breedste zin van het woord. Stap binnen en u voelt direct de gezelligheid en limburgse ambiance.

De speciaal voor u gedekte tafels nodigen u uit voor een heerlijke maaltijd en zij bieden aan elk gezelschap de nodige privacy. Ook op het terras kunt u proeven van de pittoreske en gezellige sfeer van de Kwartelenmarkt.

Adres: Kwartelenmarkt 12, 5911 HZ Venlo (gemeente)
Telefoonnummer: 0031773515830
Stad: Venlo
Route: Kwartelenmarkt 12
Postcode: 5911 HZ



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Kwartelenmarkt Venlo, Bistro Schell review, Brasserie Retro Venlo, Restaurant klaasstraat Venlo, Luif Venlo, Kwartelenmarkt 2 Venlo, Restaurant Maasboulevard Venlo, Afhaalmenu Venlo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brasserie Sur Place Brasserie Sur Place 22 meter Zeer goed restaurant, keuken, bediening. Er mag wel iets aan de akoestiek gedaan word...
Luif Luif 194 meter Leuk modern "theater" restaurant. De locatie is vooral perfect, aan een gez...
Bijdeburen Venlo Bijdeburen Venlo 242 meter Prettige eetgelegenheid in een rustige straatje van Venlo. Vriendlijk en vlot persone...
Chez l'Hêtre Chez l'Hêtre 294 meter Goed restaurant waar je heerlijk en eerlijk kunt eten. Truffelmenu 49,00 euro 4 gange...
L'Amuse Culinair L'Amuse Culinair 2 km "Russen voelen zich thuis op de Stalberg" Elk jaar komen ze weer,- een grot...
WOODZ WOODZ 2 km Een grote teleurstelling. Wilde hier gezellig lunchen met mijn gezin. Keek er erg naa...
Maashof Maashof 3 km Heerlijk verblijf gehad in dit fijne hotel net buiten Venlo. Nabij de bossen, paar mi...
Recensies
Lekker gegeten en gedronken! Prijs - kwaliteit - kwantiteit is goed. De gastvrouw gaf mij het gevoel welkom te zijn en om van de keukenkunsten te komen genieten. Het was niet te druk op deze zondagavond. Er waren enkele vrije tafels en volgens mij kun je op de warmere dagen op het terras aan de Schinkenmêrret je diner genieten en, onder het genot van een glaasje wijn, bier of fris, gezellig met je medegasten praten. Bij mijn volgende bezoek zal ik wel weer reserveren. Reserveer jouw tafeltje en probeer wat jij lekker vind!
Gezellig, goede bediening en lekker eten.
Gezellig huiskamer restaurant.
Zeer vriendelijke mensen, goed eten voor een mooie prijsEten: 5/5
Broodje geitenkaas was niet fantastisch, klein voor een hoge prijs. Bediening was wel okay, maar niet heel vriendelijk. Jus d'orange was wel lekker! Er zijn betere plekken in Venlo.
Voortreffelijk gegeten en geholpen door heel vriendelijke en beleefde bediening! En dat voor een zeer schappelijke prijs. Als voorgerecht de pittige scampi's met aioli; heerlijk zacht maar met veel smaak! En als hoofdgerecht de spareribs met pittige marinade; het vlees was zo mals dat het bijna van het bot afviel! Kortom, echt een aanrader. Maar dat is dit restaurant al járen!
Heel goed en lekker gegeten.
We hebben vanavond heerlijke gegeten de spareribs waren super lekker waren goed mals en goed van smaak het personeel was super vriendelijk echt aanrader als je lekker wil eten.
Zeer trage bediening. Uur moeten wachten op de menu kaart. Na 2 uur als laatste gasten in het restaurant te eten. Wij hadden gereserveerd. Geen excuus van de eigenaresse of personeel. Eten was oké, maar niks bijzonders.
Kleine zuideuropeese oase in het centrum van Venlo. Heerlijk eten, zeer prettige bediening. Vanaf het broodje met kruidenboter vooraf, lunch of diner, het totaalplaatje is kwalitatief en prijsverhouding uitstekend !!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid