facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bistro Restaurant Sfeer

Bistro Restaurant Sfeer

Info

Welkom bij Bistro Restaurant Sfeer. Bij ons vindt u een sfeerlijke lunch of diner van dagelijks verse producten tegen een betaalbare prijs.

Geschiedenis

Welkom bij Bistro Restaurant Sfeer in Kijkduin (Den Haag), Bistro Restaurant Sfeer in Naaldwijk (Westland) en Cafetaria Sfeer in Naaldwijk. Bij ons vindt u ultieme gezelligheid en sfeerlijk eten.
Bistro Restaurant Sfeer is al jaren een begrip in Kijkduin en sinds kort beschikken wij nu ook over Bistro Restaurant Sfeer en Cafetaria Sfeer in Naaldwijk. Wij zijn een familiebedrijf, dat er alles aan doet om u de perfecte dag te bezorgen.
Persoonlijke aandacht, prijs/kwaliteit, betrouwbaarheid, passie, uiterst sfeervolle service en gastvrijheid zijn bij ons vanzelfsprekend, maar bovendien wordt alles bij ons vers bereid tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Welkom!
Menukaart

De menukaart wisselt vier keer per jaar met gerechten uit de internationale keuken, waarbij de chef zich laat inspireren door de nieuwste kooktrends en natuurlijk de seizoenen. Natuurlijk hebben wij tijdens de feestdagen altijd speciale menu’s, zodat u de feestdag bij ons uitstekend en sfeervol kunt doorbrengen.
Kindermenu

Bij ons krijgt u een heerlijk kindermenu voorgeschoteld, waar uw kinderen ongetwijfeld van zullen genieten. Daarnaast beschikken wij over kinderstoelen, veel speelgoed, tekenboeken en geduld. U kunt hier kijken voor het menu in Kijkduin of Naaldwijk.
Actie

Wij hebben het hele jaar door acties bij Bistro Restaurant Sfeer. Huiswaarts keren met een vol gevoel en tegen een betaalbare prijs. Erg populair is onze actie, waarbij u 25% korting op de gerechten krijgt bij driegangen van de kaart. Hiervoor dient u vooraf te reserveren. Een nieuwe actie is zojuist gestart. Elke donderdagavond bieden wij u een complete biefstuk maaltijd voor maar €10,-. Heel bekend is onze actie met de spaarkaart, vraag er naar bij de bediening en vergeet niet om uw spaarkaart mee te nemen. Na zeven diners ontvangt u €25,- korting bij het volgende diner. U kunt bij ons verder profiteren met kortingen via de Dinerjaarkaart, Dinercadeaukaart en VVV cadeaubonnen.
Fondue

Onze fonduegerechten zijn zeer populair en divers, dus kom ouderwets genieten met uw eigen pannetje op tafel. Wij bieden u vier soorten fondue, geserveerd met groente, sla, vier huisgemaakte sausjes en verse frites voor de prijs van €16,50. Wij hanteren daarbij wel een minimum van twee personen. Bij ons wordt dit een gezellige ervaring. U zult echt genieten van onze smaakvolle variaties, maar ook van onze voor- en nagerechten.
Brunch

Bent u op zoek naar ultieme gezelligheid en sfeer met uw gezin, familie en vrienden? Daarvoor verzorgen wij uw lunch, brunch, high tea of high wine in ons restaurant.
Feesten en partijen

U kunt bij ons ook terecht voor recepties, bedrijfsfeesten, familiefeesten en kinderfeesten. Met name kinderfeesten zijn erg populair op de woensdag- en zaterdagmiddag. Informatie kunt u verkrijgen via het contactformulier.
Daarnaast beschikken wij op beide locaties ook over een groot zonnig terras, waar u kunt genieten van uw lunch of diner.
Bezorgen

Liever niet de deur uit, maar toch lekker eten? Dan wordt alles van onze menukaart in gewoon bij u aan huis, bedrijf of sportvereniging thuisbezorgd. Bovendien kunt u ook nog uw favoriete drankje erbij bestellen. Maak uw keuze en wij zullen er dan voor zorgen dat u uw bestelling zo spoedig mogelijk thuis ontvangt. Kijk ook eens naar ons catering aanbod. Als u in het Westland woonachtig bent, kunt u HIER online bestellen. Woont u in Den Haag, klik dan HIER.
Cafetaria

In ons cafetaria beschikken wij over een uitgebreide menukaart en spelen in op de behoeften van de hedendaagse consument: Snel, makkelijk en gunstige prijzen. U kunt bij ons terecht voor friet, snacks, broodjes en vis- en vleesmaaltijden. Zoals een broodje hamburger Sfeer, maar ook voor heerlijke huisgemaakte kip- en varkenssaté.
Heeft u geen zin om thuis te gaan koken of u heeft gewoon lekkere trek? Kom dan gezellig bij ons langs.
Reserveren

Wacht niet langer en reserveer snel in Kijkduin of Naaldwijk. Kom gezellig langs om te genieten van sfeervolle gerechten bij Sfeer. Wij heten u van harte welkom en staan altijd klaar om u een onvergetelijke avond te verzorgen.
Contact

Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft. Klik daarvoor op onze contact pagina, waar u ons op alle mogelijke manieren kunt bereiken en wij u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.



"Welkom bij Bistro 29 in Naaldwijk Westland.Wij zijn een familiebedrijf, dat er alles aan doet om u de perfecte dag te bezorgen. Bij ons vindt u ultieme gezelligheid en sfeerlijk vers bereid eten tegen een zeer betaalbare prijs.Wij beschikken in Naaldwijk over een grote lounge, waar partijen en feesten kunnen worden georganiseerd. Wij zijn gevestigd op nog geen 500 meter van het centrum en bovendien kunt u bij ons vrij parkeren.Daarnaast hebben wij een goede naam opgebouwd voor de perfecte catering.Als u geen zin hebt om er op uit te gaan, bezorgen wij onze producten gewoon bij u thuis of bedrijf of vereniging. Uiteraard kunt u het ook gewoon bij ons afhalen."
Adres: Perzikenstraat 29, 2671RA Naaldwijk
Telefoonnummer: 0174-235229
Stad: Naaldwijk
Route: Perzikenstraat 29
Postcode: 2671RA



op zoek naar gerelateerd: Nieuw restaurant Naaldwijk, Bistro 29 menu, Beste restaurant Naaldwijk, Bistro 29 reviews, Restaurant Naaldwijk Wilhelminaplein, Bistro 29 kortingscode, Lunchen Naaldwijk, Eten bestellen Naaldwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ons Mam Naaldwijk Ons Mam Naaldwijk 463 meter Leuk tentje, met leuke medewerkers. Alles van meubels tot servies en decoratie zoals ...
De Pianobar De Pianobar 506 meter Erg gezellig en heerlijk eten
Enjoy Eten en Drinken Enjoy Eten en Drinken 522 meter We waren met 7 mensen, we kregen 4 hoofdgerechten voordat we het voorgerecht kregen. ...
Lunchsalon Appie Lunchsalon Appie 600 meter Duurde lang voordat we onze lunch kregen. Kwaliteit was echt slecht van een broodje b...
Lunchroom Goud Lunchroom Goud 700 meter Kom gezellig langs onze mooie lunchroom aan de Rembrandtstraat 28 te Naaldwijk!
Kwalitaria Pijletuinen Kwalitaria Pijletuinen 1 km Deze cafetaria is ivm corona gesloten tot januari dus voor niets daar naartoe gereden
Cafetaria Family de Proeftuin Cafetaria Family de Proeftuin 1 km Op een zondagmiddag rustig in de zon van de patat genieten. De patat was heerlijk. N...
Van Leeuwen Food & Concepts.restaurant Flavour. Van Leeuwen Food & Concepts.restaurant Flavo... 1 km Van Leeuwen Food & Concepts vertaalt ambachtelijke horeca in een pure, eigentijdse be...
Recensies
Super lekker gegeten vriendelijke bediening zeker een aanraderEten: 5/5
Zaterdag hier gegeten en waren zeer positief verrast. Op het eerste oog dachten we echt waar komen we nu terecht restaurant zit op een plek die je niet verwacht midden in een woonwijk, maar eenmaal binnen was de sfeer aangenaam. Het eten was echt super en dat voor een schappelijke prijs. De gastvrouw verdient echt een dikke pluim en veel respect. Liep zich helemaal de tandjes en toch had ze het goed onder controle. Kan dit restaurant bij iedereen aanbevelen en wij komen zeker een keer terug.
Heel fijn familie restaurant! Hele fijne service en bediening maken graag een praatje met je en luisteren naar je wensen. Wil jij een gerecht toch anders hebben, de kok denkt graag met je mee en past het graag aan voor je. Wij eten nergens anders meer !!
Een onverwacht genoegen in het Westland.....wat een simpele Bistro lijkt te zijn is eigenlijk een zeer goed restaurant met uitzonderlijk goed eten.... De sfeer qua interieur kan iets beter maar het eten en de bediening zijn perfect....echt een aanrader dus ! Ik raad wel aan te reserveren, want het is een gewilde plek.
Gezellig niet te groot restaurant Vriendelijke bediening Goede kaart met echt hele nette prijzen Heerlijk eten Zalige huiswijn Hier ga ik op zeker weer heen Topper !!!
In één woord: geweldig! Warm, lekker, vers, op tijd bezorgd. En een XXL schnitzel is ook XXL… Kortom, heerlijk gegeten! Echt een aanrader
Goed eten, vriendelijke en snelle bediening.Eten: 5/5
Super lekker gegeten!! Ze hadden wel even last van een stroomstoring maar dat werd snel opgelost! Zeker voor herhaling vatbaar! Wij komen zeker vaker en anders komen ze vaker bij ons
Wraps waren veel minder smakelijk dan in het verleden. Heel veel rode ui in verwerkt.Eten: 1/5
Iets voor 19.00 uur besteld, iets na 20.35 uur bezorgd. Order niet compleet extra betaald voor sla, op totaal 50.00 Eten was koud en steaks waren alles behalve mals. Eerste maar tevens laatste keer....
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid