facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bistro Malle Jan

Bistro Malle Jan

Info

Geniet van onze Frans georiënteerde kaart, van escargots, tot eendenborst in het historische Pieterskwartier. Met elke zondag live Jazz vanaf 6h. À bientôt!

Geschiedenis

Bistro Malle Jan. Geniet van onze Frans georiënteerde kaart, van escargots, tot bavette in het historische Pieterskwartier.
À bientôt!



"Familierestaurant Bistro Malle Jan is gelegen in het mooie Pieterskwartier waar iedereen kan aanschuiven voor gezellig diner. Loop ook altijd binnen voor een aperitif, heerlijke oesters of gewoon een kop koffie met Franse patisserie. De drempel is laag en de wijnen vloeien gul! Natuurlijk is bij mooi weer onze binnentuin altijd geopend."
Adres: Nieuwsteeg 9-11, 2311 RW Leiden
Telefoonnummer: 0715123888
Stad: Leiden
Route: Nieuwsteeg 9-11
Postcode: 2311 RW


Openingstijden

Maandag: 18:00 - 22:00
Dinsdag: 18:00 - 22:00
Woensdag: 18:00 - 22:00
Donderdag: 18:00 - 22:00
Vrijdag: 18:00 - 22:00
Zaterdag: 17:00 - 22:00
Zondag: 17:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: malle jan leiden eigenaar, la bota, malle jan leiden kaart, eetcafe leiden, bistro leiden, iens malle jan, malle jan leiden parkeren, nieuwsteeg leiden
Recensies
Liefhebbers van fine french dining opgelet! Deze bistro heeft het allemaal! De juiste smaak van de Franse keuken gecombineerd met heerlijke wijn en Franstalige muziek op de achtergrond, waan je jezelf bijna in Parijs! Het personeel is erg vriendelijk en niks is te veel. We waren bijna vergeten dat we in Leiden waren. Een aanrader voor iedereen met smaak, en als die ontbreekt..krijg je die bij deze bistro wel! Bon appetit!
Hele gezellige bistro met open keuken. Heel sfeervol ingericht. Wel wat aan de krappe kant, en bij een vol restaurant is het nodig om hard te praten om over iedereen heen te komen. Door de drukte kan de service als je iets wil bestellen soms op zich laten wachten, maar er heeft nooit lang een leeg bord op tafel gestaan. Totaal niet storend dus. Het eten was echt fantastisch van smaak, hoeveelheid en de wijnen paarde prachtig. Zeker een aanrader! Misschien op een rustiger moment voor de beste beleving.
Afgelopen zaterdagavond heerlijk gegeten in de binnentuin van Bistro Malle Jan. Het was echt top! Fijne gerechten, leuke service, mooie terrastuin aan de achterzijde. Een hele dikke aanrader. En dat ene sterretje minder bij sfeer had niks met het restaurant te maken, dat betrof een tafel zeurende boomers. Malle Jan verdient echt ieders aandacht.
Eten was lekker maar erg weinig voor wat je ervoor moest betalen. Op de binnenplaats hing constant een chloor lucht wat bij navraag uit de vaatwasser bleek te komen..Eten: 3/5
Escargots en coquilles als voorgerecht, daarna beiden confit de canard en kaasplateau toe. Lekkere wijn erbij! Top. Wat jammer dat we zo ver van Leiden wonen, anders zouden we zeker vaak hier komen eten. Eten: 5/5
Één van mijn favoriete restaurants van Leiden! De hele insteek is klassiek Frans en dat doen ze ontzettend goed. Het interieur, de wijnkaart en zelfs de Napoléon snoepjes bij de rekening doen aan Frankrijk denken Dat in combinatie met de geweldige service maken het tot een heel leuk restaurant! Keep it up
Leukste en gezelligste restaurant in Leiden. Heerlijke gerechten, uitgebreide wijnkaart, French Coffee met genoeg Grand Marnier en behulpzaam en vriendelijk personeel. Top!
Gezellig interieur, sfeervol terras. Leuke omgeving. Goed toeven in de zomer. Vriendelijk en efficiënt personeel. Menu is uitgebreid, gerechten van kwaliteit, hoeveelheden voldoende. Prijzen redelijk. Hier gaan we vaker komen!
Zeer lekker gegeten en op advies van de ober een zeer bijpassende, verkoelde, rode wijn gedronken. Snelle sevice en erg klantvriendelijk, fijn personeel. De sfeer was warm, donker en rijkelijk gevuld met geuren uit de open keuken. Alleen was onze tafel aan het gangpad niet de meest ideale plek om 'rustig' te kunnen eten. Veel klanten en personeel liepen langs. Aan de andere kant ook wel weer fijn om afgezonderd te zitten van anderen klanten, daardoor extra had gelachen met elkaar.
Op onze eerste avond in Leiden heerlijk gegeten. Gezellige ambiance en complimenten aan de kok. Lekker en lang kunnen tafelen. Aanrader kalfs-rib eye te lekker! Top avond gehad
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid