facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bistro Jacques

Bistro Jacques
"Frans Grill Restaurant"
Adres: Hoofdweg 1173a, 2152LL Nieuw-Vennep
Telefoonnummer: 0252689928
Stad: Nieuw-Vennep
Route: Hoofdweg 1173a
Postcode: 2152LL


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 22:00
Dinsdag: 17:00 - 22:00
Woensdag: 17:00 - 22:00
Donderdag: 17:00 - 22:00
Vrijdag: 17:00 - 22:00
Zaterdag: 17:00 - 22:00
Zondag: 17:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Bistro Jacques reviews, Restaurant Nieuw-Vennep, Fork Nieuw Vennep, Paasbrunch Nieuw Vennep, Massada Nieuw Vennep reserveren, Bistro Hoofddorp, Rustende Jager Nieuw Vennep menukaart, Het Dijkhuis restaurant
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brasserie Cafe Sylvia's Leeuwtje Brasserie Cafe Sylvia's Leeuwtje 31 meter Supergezellig! Goeie service, leve mensen, geweldige live-muziek! Dank je Wesley voor...
Recensies
Heerlijk gegeten in een heel gezellige omgeving. Kleinschalig, prima kaart. Alsof je thuis bent, maar dan nog gezelliger en …. je wordt geweldig bediend. Komen we zeker weer terug.
Heerlijk gegeten. De Culibox is echt een aanrader ! Culibox concept heerlijk en compleet voor de feestdagen. Sfeervol en leuk restaurant.
Leuke sfeer en geweldig eten !! Echt een aanrader Rolstoeltoegankelijkheid: Lastig maar ze helpen waar het moet
We hebben kort geleden met het bedrijf,9 personen, hier gegeten en dat is goed bevallen. Prima bediening, uitgebreide menu kaart met zelfs zeetong en tarbot als keuze. De collega's namen de chateau briand en iedereen tevreden.
Na een lange tijd hier weer gegeten. Interieur was veranderd ziet er mooi en stijlvol uit. De kaart als vanouds. Heerlijke gerechten dus keuze was lastig. Lekker escargots gegeten in een overheerlijke pittige kruidenboter en tournedos met zwarte knoflookjus. Deze knofliook soort proef je wel maar ruikt niet werd mij uitgelegd door de vriendelijke bediening. Heerlijk nagetafeld. Echt super genoten van de sfeer, het eten en de bediening. Echt een aanrader. Ik zou wel even reserveren van te voren.
Met hele familie. Gegeten. Goede service en eten. Gaan wij nog een keertje heenEten: 4/5
Klein sfeervol restaurant, prijs/kwaliteit verhouding prima. Wel restaurant voor ouder publiek.Eten: 4/5
Vandaag bij bistro Jaques het 30 jarig feestmenu gekozen. Het was heerlijk. Leuke bistro, betrokken eigenaar/kok. En fijne medewerker in de bediening.
Heerlijk gegeten gisterenavond 1 kerstdag het was een gezellige avond bedankt.
Wil je “je schoonzus” Lidy Teeuwen en zus Carin verrassen met een lekker bezorg etentje voor haar verjaardag morgen 28 juni ‘22 krijg je een zeer onvriendelijke mevrouw via het 06 nr aan de telefoon. Lidy en Carin altijd vol lof over deze bistro, goed verzorgd afhaal kerst-eten tijdens Corona, altijd goed eten en vriendelijke ambiance. Tja, de dame had waarschijnlijk niet haar “vrije” dag moment. Jullie snappen het waarschijnlijk wel, geen eten bij of van de bistro morgen voor de jarige Lidy en Carin. Ik sluit met de woorden die ik de onaardige mevrouw heb medegedeeld, toen zij zich wat ging inbinden na de mannenstem op de achtergrond. De toonzetting was vanuit haar de onaardige mevrouw van het 06 nr. buiten proportie en uiterst onprofessioneel en ik heb haar een verdere fijne vrije dag toegewenst.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid