facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor bistro het oude raadhuis

bistro het oude raadhuis

Info

(H)eerlijk genieten in Bistro style op de mooiste locatie van het Westerkwartier! Welkom in Zuidhorn.



"Rijk aan biologische, regionale en duurzame productenWij maken veel gebruik van producten uit de streek en onze eigen ontwikkelde producten. Uiteraard worden de seizoensproducten op de voet gevolgd, die vervolgens bereid worden in de half open keuken. Neem een kijkje in onze wijnkaart of laat u adviseren over begeleidende wijnen.Wij zijn open voor KOFFIE, LUNCH, BORREL, TAPAS en DINER.Samen met ons team laten wij u en uw gasten heerlijk genieten. Laat u verleiden door de ongedwongen sfeer, de Franse bistro-elementen en de culinaire gerechten, die garant staan voor een onvergetelijk avondje uit. Graag ontvangen wij u binnenkort en kunt u dit zelf ervaren!Met culinaire groeten,Aljo en Wanda Buiter"
Adres: 4 Hoofdstraat , Zuidhorn 9801 BW, NL
Telefoonnummer: 0594 528 322
ln.siuhdaareduotehortsib@ofni
Stad: Zuidhorn
Route: 4 Hoofdstraat
Postcode: 9801 BW



op zoek naar gerelateerd: de opstal zuidhorn, oude raadhuis eemnes menu, menu oude raadhuis halsteren, eten zuidhorn, restaurant aduard, horeca zuidhorn, in t holt zuidhorn, balk zuidhorn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Fontana La Fontana 28 meter Mooie locatie en fijne service. Pizza's zijn echter hooguit van gemiddelde kwaliteit ...
Hao-Hao Chinees-Indisch Hao-Hao Chinees-Indisch 117 meter Twee maaltijden besteld: Geroosterd varkensvlees met mihoen en kip met ananas. Het la...
Recensies
Zoals altijd, lekker eten. verrassingsmenu van Aljo is altijd een genot, wat geserveerd wordt met de goede service van Wanda.Eten: 5/5
Goed zitten, met een fijn bereide lunch. Parkeren kan op de grote parkeerplaats vlak bij vanwaar je snel het centrum inloopt, na eerst even het oude raadshuis te hebben aangedaan. De bediening is vriendelijk. Het oogt gezellig.
Heel sfeervol, en heerlijke groninger mosterdsoep. Een echte aanrader.Eten: 5/5
Dacht een leuke en lekkere high tea te gaan hebben bij dit restaurant, maar alles behalve dat. Koud stukje tosti, stukje gemberkoek droge scones, simpele chocolaatjes, sandwiches gemaakt van gewone plakken brood, die heel erg droog waren aan één kant. Bediening laten weten dat de sandwiches droog waren, en haar antwoord was, het is net vers klaar gemaakt en dat komt omdat het sandwich brood is gelukkig zat de chocolademelk van mijn dochter bij deze prijs in. Maar al met al 39 euries voor de slechtste high tea tot nu toe. Heel wat laten liggen, betaald en daarna een heerlijk patatje oorlog bij chef gehaald. Wat een teleurstelling!!!
Prima streek- en internationale producten van topkok Aljo Buiter. Absolute aanrader!
Wanda en Aljo serveren hier buitengewone culinaria! Zeer verrassende mooie gerechten en gerechtjes die echt heel mooi harmonieus op de smaakpapillen en het netvlies neerdalen. Niet pretentieus, maar wel pretenderend het de gast en de beleving zo aangenaam mogelijk te maken. Mooie, ook Oostenrijkse wijnen, wat op het bord komt bijna allemaal uit de streek met een grote kans uit de tuin van de uitbaters! Zeer "artisanaal" allemaal zoals de zuiderburen het zouden betitelen. Klinkt véél beter dan het woord ambachtelijk. De keuken is hier een atelier waar kunst bedreven wordt, die vooral erg smakelijk en niet overdreven opgeprikt is. Wanda en Aljo zorgen daarnaast voor een gastvrije sfeer die het genieten completeert. Ver ukke luk!
Het eten is goed hoewel niet uitzonderlijk. Je kunt losse tapas bestellen, warm en koud met een behoorlijke keuze, ook vegetarisch en zonder vis. Maar bij groepen van 6 personen en groter moet je één van de menu's nemen en die zijn KEUZE VAN DE CHEF. Een simpele wens als vegetarisch eten of geen vis wordt dan geen rekening mee worden gehouden. Ik ben hier zeer verbaasd over.
Prima mosterdsoepje. Mag nog wel pittiger. Ook prima voor dagen met 30 graden .
Valentijns dinerbox voor 2 gehaald. Tapas. Was echt heel erg lekker en heel lief ingepakt met hartjes snoepjes en versiersels. Heel vriendelijke vrouw stond achter de bar. 2 tapasschalen warm voor 30 euro, niet duur vond ik!
Ik snap echt niet waarom anderen zo enthousiast zijn over dit restaurant. Misschien had de kok een slechte dag. Het was gewoon niet zo goed. Vlees was droog of veel te zout. Nagerecht was echt slecht, ijs smaakte nergens naar en pannacotta was veel te stijf. Kortom, voor dit geld absoluut geen kwaliteit. Jammer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid