facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bistro Flores

Bistro Flores

Info

zomerverlof
één zaterdag open met zomerfeesten
en daarna met vakantie!!
twee weekjes zijn we weg om in augustus weer helemaal fris open te gaan.
dinsdag 1 augustus zijn we er weer
Fijne zomerfeesten!!

Geschiedenis

Lekker, aards, puur, comfortabel maar ook zeker uitdagend eten. Door lokale groentes, vissen en vlees te roosteren, roken, fermenteren, drogen, rijpen, wecken, in te leggen en te pekelen. Samen met natuurlijk gemaakte wijnen en bieren een gezellige en fijne avond te hebben met je vrienden, date, familie, collega’s of wie dan ook aan tafel. Gedreven door passie runnen wij onze zaak en streven er naar om de gasten een beleving mee te geven met pure smaken uit onze keuken. Het mag gezellig zijn, niet te stijf en een beetje passé vinden wij fijn.



"We are using vegetables that are fermented, cured or cultivated with fungal cultures, we let those vegetables take over the main role. By allowing our guests to try fermented and hearty flavours in foods other than meat, we strive to eliminate the craving for meat that certain people experience. When we do serve meat, we make sure to purchase from a farmer and a butcher we trust and that the cow it comes from is at least 9 years old. The fish we cook is locally sourced, and we try to buy our vegetables as close to home as possible.The lockdowns in 2020, 2021 and 2022 accelerated our shift towards more sustainable gastronomy."
Adres: Kelfkensbos 43 , Nijmegen 6511 TB, NL
Telefoonnummer: 024 322 1037
ln.serolfortsib@ofni
Stad: Nijmegen
Route: Kelfkensbos 43
Postcode: 6511 TB



op zoek naar gerelateerd: bistro flores menu, restaurant kelfkensbos, bistro flores haarlem, bistro berlin, bistro flores elroy, bistro de bok, restaurant nijmegen, bistro flores tripadvisor
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Odessa Odessa 280 meter Leuk plekje, aardig personeel en redelijk eten voor een goed prijs.
Humphrey's Humphrey's 529 meter Humphrey's is een franchise met een zgn 'fixed price restaurant' waar je voor een vas...
Restaurant MANNA Restaurant MANNA 681 meter
De Stadstuyn Nijmegen De Stadstuyn Nijmegen 1 km Helemaal prima. Met mooi weer heerlijk in de ruime achtertuin tafelen. Ruime porties...
Tante Koosje Tante Koosje 2 km Heerlijk kerstdiner gehad. Topservice en sfeervol zitten. Hier komen wij zeker terug!...
Recensies
Enorm fijne avond gehad. Het eten was van de bovenste plank: creatief en bijzonder smakelijk. Bediening attent en vriendelijk. Wijn/spijs combinaties altijd passend en verrassend. Romantische setting in de binnentuin. Absolute aanrader!
Fantastisch 'fine dining' restaurant met geweldige smaken en een perfect bijpassend NON-ALCOHOLISCH saparrangement. Personeel is uiterst vriendelijk, vooruit- en meedenkend en oogt erg relaxed. Dat straalt af op het menu, de ervaring en ambiance. Bedankt voor de fantastische avond! Wij komen graag nog eens terug.
Zeer creatieve en fijne gerechten in een prachtige tuin, waarin presentatie en opmaak tot in kleinste details feilloos zijn uitgevoerd. De charcuterie van groenten is denk ik het meest bijzondere en lekkere dat ik in lange tijd heb gegeten. Het ontwikkelingsproces is te proeven in de umami bom zonder dat de smaak van de wortel of knolraab verloren gaat. Het vegetarische hoofdgerecht met huisgemaakte gnocchi zie foto was de grote winnaar buiten de charcuteri, nog altijd spijt dat ik die niet nog een keer heb besteld. De wijnen zouden iets spannender of meer funky kunnen, maar ik weet zeker dat als we hier tijdens de avond om hadden gevraagd dat ze ons ook hier mee om ver zouden hebben geblazen.
Echt een top avond gehad. Leuke bediening en heerlijke gerechten. Wij hebben ons ook echt verbaasd over hoe de keuken zelfs van groenten overheerlijke gerechten wist te maken. Bijpassend wijnarragement was meer dan bijpassend. Complimenten voor jullie allemaal!
Heerlijke gerechten met bijpassende wijnen. Het personeel dacht goed mee over onze eetwensen en informeerde ons over elk gerecht en wijntje.
Om 19:00 uur hadden we gisteravond een voorstelling in de stadsschouwburg geboekt. Daarvoor wilden we even snel in de stad een hoofdgerechtje a la carte eten. Om 17 uur hadden we gereserveerd voor 2 volwassenen en 2 kinderen. We wisten niet dat er een vast menu geserveerd werd. Het was geen probleem. Direct werd er met ons overlegd wat we wilden. Ze hebben ervoor gezorgd dat we alles op tijd kregen en het menu ook nog eens voor 2 personen lactosevrij gemaakt. Wij waren ontzettend blij verrast met het voor ons onbekende eten. Het was enorm lekker en het personeel was heel erg klantvriendelijk. Wij komen hier zeker terug, maar dan......komen we in alle rust nog meer genieten van jullie overheerlijke eten. Bedankt! Jullie zijn echt toppers! Speciale dieetwensen: lactosevrij
Werkelijk fantastisch! De sfeer is heel relaxed, geheel passend bij de universiteitsstad Nijmegen. De overdekte stadstuin is erg sfeervol. De bediening is erg goed en de mensen hebben er duidelijk verstand van. Menu plus wijn arrangement is een aanrader, het past allemaal perfect. De gerechten zijn smaakvol, erg origineel en prachtig qua presentatie. Niet de allergoedkoopste, maar zijn prijs dubbel en dwars waard!...
Fenomenale bistro aan de rand van centrum Nijmegen! Al zittend aan de keukenbar werden we volledig in de watten gelegd en kregen we zorgvuldige, gastvrije aandacht van al het personeel De gerechten waren voor ons verrassend en op momenten overdonderend in zowel smaak als presentatie. Regionale Vruchten, groenten en kruiden voerden de boventoon met soms toevoeging van vlees of vis. Alle 6 de gangen waren over de top genieten in ieder geval! Elk gerecht werd begeleid door een prachtig glas natuurwijn met een diepgaande uitleg over zowel oorsprong als smaakcombinatie. Niet alleen de combinaties met de gerechten, maar ook de losstaande wijnen waren prachtig Aan het einde nog even mogen gluren in de grote wijnkamer gelegen aan de mooie patio. Ontzettend bedankt voor deze fenomenale ervaring! Keep up the good work!
Super leuk restaurant, goede locatie en een mooi pand met een gezellige patio. Als je gelukt hebt mag je mee naar de wijnkelder om daar een leuk flesje wijn te proberen. Het concept dat je alleen kan kiezen tussen een 3/4 tot 6 gangen menu is voor mij perfect. Zo kan ik verrast worden door de chef. Die weet wel welke smaken bij elkaar horen. Ik heb hier in ieder geval erg genoten, dit mede door het leuke, gezellige en vooral kundige personeel. Dus als je ergens in Nijmegen iets wat luxer wil eten en drinken, dan kun je dat hier erg goed doen.
Heerlijk gegeten met een gezelschap van 6 personen. 6- gangenmenu, waar het hoofd- en nagerecht er voor ons echt bovenuit sprongen. De ambiance is geweldig, inrichting matcht met de kaart en de algemene sfeer. Duur van het diner: 6 gangen in 4 uur Prijs: € 100+ per persoon Kwaliteit: 5 sterren, top! Bediening: onze serveerster had haar eerste dag en werd goed begeleid Verwacht geen cola, carpaccio, saté en dame blanche op de kaart. Hier gaat het écht om de beleving, goed, bijzonder eten maar wel toegankelijk. Ons gezelschap had geen wijndrinkers, maar ik wil toch ook een opmerking maken over de prachtige wijnkamer en énorme keuze. Hier komen we zéker nog eens terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid