facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bistro de Bolle

Adres: Waalbandijk 29, 6657KC Boven-Leeuwen
Telefoonnummer: +31 487 59 51 33
Stad: Boven-Leeuwen
Route: Waalbandijk 29
Postcode: 6657KC



op zoek naar gerelateerd: menukaart de bolle boven-leeuwen, De Bolle menukaart, Restaurant Beneden-Leeuwen, Bistro de Bolle reviews, de twee linden beneden-leeuwen menukaart, Lunchen Beneden-Leeuwen, De Bolle Enter, Restaurant Druten
Recensies
Ondanks de corona maatregelen doet het personeel er alles aan om alles perfect te laten verlopen. Eten afhalen is goed geregeld, thuis je gerecht afmaken is eenvoudig aan de hand van een bijgevoegde beschrijving. Echt een aanrader.
In tijden dat de horeca dicht is hier toch lekker afgehaald en in de auto met uitzicht op de rivier opgegeten. Super vriendelijk personeel en super gastvrij! Afgesproken dat alles weer open mag we hier zeker terug komen! Spareribs en saté zijn echt een aanrader!
Eigenaren maken het beste van de Corona periode. Heerlijke broodjes, soep etc tussen de middag! Door hun plek kun je die heerlijk opeten wandelend langs de dijk of op een bankje.
Fijne en gastvrije bediening en eten wat top komen zeker nog eens terug.
Enthousiast team en heerlijk eten op een mooie plek aan een typisch Nederlandse dijk. Ook in deze Corona-periode heerlijke afhaal gerechten. Probeer de spareribs!!
Zojuist voor het eerst besteld en afgehaald. Ontzettend lekker. De frisse salade met een zuurtje past er prima bij. Malse ossenhaas puntjes en lekkere ribbetjes. Gaan we vaker doen.
Het eten was heerlijk ... vriendelijk personeel ... gaan netjes om met corona maatregelen ... gezellige sfeer!!
Prima eten prima bediening gezellige sfeer en een mooie menukaart. Goed ingespeeld op coronamaatregelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid