facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bistro Bonne Foi

Bistro Bonne Foi

Info

Gezellige bistro in 'Oud Terneuzen' waar iedereen zich thuis voelt! Voor zowel lunch als diner bent u welkom!

Geschiedenis

Een lang gekoesterde droom die werkelijkheid wordt!

Vanaf december hopen wij iedereen te mogen verwelkomen in onze bistro.
Lekker lunchen met collega's of vrienden? Na één van onze heerlijke salades of rijk belegde broodjes van onze lunchkaart kan je er weer een middag tegenaan. Maar ook voor een lekker kopje koffie of thee, met of zonder stuk huisgemaakte taart kan je bij ons terecht.
'S avonds krijgt u de keuze uit verschillende vlees- en visgerechten. Wilt u uitgebreid dineren met drie gangen, of heeft u liever een "plat du jour", geen probleem, wij hebben voor ieder wat wils. Vanzelfsprekend hebben wij ook een wijnkaart met mooie Franse wijnen om uw diner te begeleiden.
Ook zullen we regelmatig verschillende menu's aanprijzen via het krijtbord.
In onze knusse bistro, gevestigd in een monumentaal pandje in 'Oud Terneuzen', zult u zich snel thuis voelen en graag naar terugkeren.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen! En in de tussentijd zullen we u via deze weg op de hoogte houden van de vorderingen van de verbouwing.

A bientôt!!

Adres: Tuinpad 22-24 , Terneuzen 4531 EW, NL
Telefoonnummer: 0115 851 872
Stad: Terneuzen
Route: Tuinpad 22-24
Postcode: 4531 EW


Openingstijden

Dinsdag: 10:00-21:00
Woensdag: 10:00-21:00
Donderdag: 10:00-21:00
Vrijdag: 10:00-21:00
Zaterdag: 11:00-21:00


op zoek naar gerelateerd: bonne foi betekenis, bonne foi vertaling, restaurant terneuzen, restaurant terneuzen markt, bistro bonnefoi terneuzen, sydney terneuzen, bonne foi terneuzen facebook, cafe restaurant terneuzen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Tollebol De Tollebol 232 meter Bij binnenkomst werden we hartelijk ontvangen alsof je er dagelijks over de vloer kom...
Restaurant Rosaura Restaurant Rosaura 1 km Voor pasen een heerlijke brunchbuffet. Met goed heerlijk bereid eten. Leuk en mooi vo...
Bistro De La Ville Bistro De La Ville 3 km Snelle vriendelijke bediening. Goed en lekker gegeten.
Recensies
Een leuk aangekleed restaurant, erg knus en een huiselijk gevoel. Comfortabele stoelen! Personeel zeer vriendelijk, attent en oplettend! Wij namen het verrassingsmenu en waren positief verrast muv het kaasplankje maar hier hadden we zelf op moeten letten De smaken zijn heerlijk, mooie aankleding van de gerechten en zeker afwisselend. Wij komen graag nog een keer terug!
Lekker 6-gangenmenu voor een schappelijke prijs. Heerlijke sfeer en vriendelijke bediening. We genoten vooral van de mosseltjes en bouillabaisse!Eten: 4/5
Super bistro! Voor iedereen een aanrader. Als je houdt van de Franse keuken en sfeer maar ook voor een gezellig avondje uit met fantastisch lekker eten in het mooie oude Terneuzen. Zeker de tour de France met wijnarrangment is een aanrader, het 6 gangen menu. Een reis door Frankrijk met bij ieder gerechtje een bijpassende wijn. A bientôt!
Heerlijk uitgebreid gegeten 5 gangen. Zeer aardige bediening. Weer eens wat anders. Foto's spreken voor zich. Desert vergeten te fotograferen.
Gister weer heerlijk hier gegeten! En zoals we al gewend waren was het weer overheerlijk, en super gezellig!
Een klein stukje Frankrijk in Terneuzen, precies zoals het hoort!Eten: 5/5
Heerlijk eten. Prijs-kwaliteit prima. Aanrader.
Super lekker gegeten weer! Mooie nieuw vegetarisch gerecht ook en leuke bediening door Isis de dochter van de patron! Vegetarische menuopties: Het nieuwe gerecht met de hasselback rode biet is een aanrader!
Liefde voor het vak. Kraakverse en zuivere keuken gebracht door een kok die als ex-sommelier ook de wijn/gerecht combinatie aanvoelt. Een gastronomische bistro ten voeten uit. Gezellige plek, doe zeker de moeite om het te vinden.
Zondag 6 juni 2021, gereserveerd bij dit pareltje in Oud-Terneuzen. Het mag weer, binnen eten. Hoge verwachtingen die zeker overtroffen werden. Gezelschap van 3 personen. Fantastisch restaurant! Het diner was meer dan geweldig. Met zoveel smaak genoten van de prachtige gerechten die met zoveel liefde voor de gasten klaar gemaakt worden in de open keuken. De kok staat met zoveel passie te koken... wat vertaalt zich in een culinair verrassing op het bord. Grote pluim ook voor de gastvrouw en bediening. De sfeer en ambiance verdienen ook een 10! Echte aanrader, wel op tijd reserveren! Dit super restaurant is kleinschalig. Wat het juist ook zo speciaal maakt. Super advies voor wat de wijn betreft! Wij komen zeker terug! Jacqueline
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid