facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bistro Bling

Bistro Bling

Info

De naam Bling verwijst naar de acht kristallen kroonluchters en het gordijn van glasparels dat het restaurantgedeelte scheidt van de bar-lounge.

Geschiedenis

Bistro Bling is een ongedwongen restaurant met een gemoedelijke sfeer. U vindt ons aan de rand van Leusden naast Pannenkoekenboerderij "De Hakhorst" aan de Waarden 25B.

Bij binnenkomst hoeft onze naam geen verdere uitleg; acht kristallen kroonluchters, een gordijn van glasparels en smaakvolle details zorgen voor het unieke ‘Bling-effect’. De authentieke sfeer van de voormalige boerderij is natuurlijk bewaard gebleven. Door de ruime opstelling van ons restaurant kunt u in alle privacy bijpraten met uw gezelschap. Op onze houten veranda geniet u van Italiaanse sferen en op onze binnenplaats kunt u heerlijk lang natafelen dankzij de terrasverwarming.

Wij hebben bewust gekozen voor een kleine, wisselende menukaart. Op de krijtborden vindt u een aantal seizoensgerechten, onze bediening vertelt u er graag meer over. Wilt u iets buiten de kaart om? De koks van Bistro Bling verzorgen het met alle plezier. Als u uw wensen twee dagen voor uw bezoek aan Bling laat weten, dan komt het helemaal goed.

U bent van harte welkom van dinsdag tot en met zondag vanaf 17.00 uur bij Bistro Bling!

Ruime parkeergelegenheid (gratis)
Gratis WIFI



"Bistro Bling is een ongedwongen restaurant met een gemoedelijke sfeer.De authentieke sfeer van de voormalige boerderij is natuurlijk bewaard gebleven. Door de ruime opstelling van ons restaurant kunt u in alle privacy bijpraten met uw gezelschap. Op onze houten veranda geniet u van Italiaanse sferen en op onze binnenplaats kunt u heerlijk lang natafelen dankzij de terrasverwarming.Wij hebben bewust gekozen voor een kleine, wisselende menukaart en hebben altijd een aantal seizoensgerechten. Wilt u iets buiten de kaart om? De koks van Bistro Bling verzorgen het met alle plezier! U bent van harte welkom van dinsdag tot en met zondag.U vindt ons aan de rand van Leusden op de Waarden 25b. Per auto op navigatie de Lepelaar 1 invoeren."
Adres: Waarden 25b, 3831HA Leusden
Telefoonnummer: 033-4332070
Stad: Leusden
Route: Waarden 25b
Postcode: 3831HA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BRAS 73 BRAS 73 1 km Leuke kaart. Voor elk wat wils. Gelukkig weer open na corona. Lunch prima. Wijn prima...
Eetcafe Plan B Eetcafe Plan B 1 km Heerlijk gegeten! Vriendelijk en leuk personeel! Een dikke aanrader!
Bavoort Bavoort 3 km We waren uitgenodigd om de de kaart van de nieuwe chef te komen voorproeven.wat ee...
Recensies
Lekker gegeten, ze maken van ieder gerecht een kunstwerk, de kaart is wisselend, maar het eten is zoo lekker.
Verrukkelijk gegeten. Vrolijke amusante bediening Toppie
Gezellig tentje. Vriendelijk personeel. En heerlijk eten. Kortom ik kom zeker een keer terug
Afgelopen weekend hier gegeten met de familie, wij hebben genoten van het heerlijke eten! Ook was het personeel heel gezellig! Echt een aanrader.
Het eten is prima, wij hebben heerlijk gegeten. Wel heb ik een kritische noot: het feit dat men een runder-steak op de kaart zet voor 23.50 euro met alleen de vermelding dat je deze wel met 2 personen kunt eten en dan vervolgens deze voor 47 euro op de rekening zet als je deze alleen hebt gegeten, is wel een beetje volksverlakkerij. Zet er gewoon bij dat de steak 47,00 euro kost en dat als je deze voor 1 persoon wilt bestellen 23,50 euro kost . Want mocht je voor een dergelijke steak willen gaan , dan kun je net zo goed naar Texas Ribhouse ,gaan , daar krijg je wel 500 gram malse runder steak voor ongeveer 25 euro. En dat smaakt voortreffelijk !
Afgelopen vrijdag ontzettend lekker gegeten. Met partner, dochter en schoonzoon genoten van de ambiance, de alerte en humorvolle bediening en vooral het eten. Wat een geslaagde avond. Zeker een om op terug te kijken, zeker voor de 65 jarige. Bedankt !
Ondanks nieuw management, heerlijk kunnen genieten van het lekkere eten.
Vanavond met z'n zessen gegeten met leuke en goede bediening. Het eten was goed en de opmaak van de borden was mooi gedaan. Het dessert was top we kregen een bord met een variatie van de hele kaart erg lekker. Zeker een aanrader we komen zeker terug.
Heerlijk gegeten, personeel top! Aanradertje. Wij komen graag terug
Wij vonden het geweldig. Alles wat je in een eetgelegenheid mag verwachten . Goed eten met liefde bereidt en de bediening geweldig. Dit is een echte aanrader. Wij wonen in Den Haag maar rijdt er graag nog een keer voor heen en weer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid