facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bisonder Wonen

Info

Leuke, bisondere woonwinkel die al ruim 27 jaar bekendheid geniet in advies, budget en realisatie van uw interieur.

Geschiedenis

Wij houden je op de hoogte van de laatste trends in tapijt, laminaat, vinyl, pvc, lamelparket, gordijnen, vitrages, inbetweens, rolgordijnen, vouwgordijnen, jalouziën, lamelgordijnen, duorolgordijnen, plisse's, dupli's, rolluiken, screens, zonneschermen, horren, behang, verf, verlichting en woonaccessoires.



"Wij zijn thuis in elk interieur en zijn niet bang om samen met jouw de uitdaging aan te gaan om binnen jouw budget alle mogelijkheden te onderzoeken. Dat doen wij al 29 jaar met veel passie en plezier. Vloeren,zonwering,gordijnen,behang waar we mooie combinaties mee maken maar we ook bisonder thuis in oplossingen die jouw interieur. net weer een andere uitstraling geeft."
Adres: Bisonspoor 1070, 3605KH Maarssenbroek
Telefoonnummer: 0346562933
Stad: Maarssenbroek
Route: Bisonspoor 1070
Postcode: 3605KH


Recensies
Slechte ervaring met het filiaal in Maarssen ! Zie de foto's. Vier keer een zonnescherm naar beneden gevallen. Gelukkig is het op niemand zijn hoofd terecht gekomen...stel je eens voor dat dit wel was gebeurd!.... de 4e keer maar door iemand anders laten maken..Het ergste is nog dat je in plaats van welgemeende excuses, een boze reactie krijgt en de schuld wordt gegeven aan het weer en het gebruik van de zonnescherm. Klantvriendelijkheid ontbreekt hier totaal
Wij zijn al vanaf 2007 klant bij Bisonder Wonen. De koopervaring is naar onze mening plezierig en afspraken worden netjes nagekomen. De eigenaar, Ad, is in onze beleving altijd erg behulpzaam en heeft in onze optiek een ruim assortiment om uit te kiezen. Wanneer we niet zeker zijn over de maten, komt hij die gewoon opnemen zonder extra kosten. Tenzij wij de produkten liever zelf bevestigen, komt hij met alle plezier de produkten bevestigen en/of ophangen, ook weer zonder extra kosten. Zojuist hebben we 2 kamers opnieuw van gordijnen voorzien. Prachtige stoffen en perfect op maat gemaakt. Ze werden door hemzelf thuis bezorgd, want hij wilde dat zijn klanten nog vóór de Kerst de spullen in huis zouden hebben. Wij zijn nog nooit teleurgesteld in de dienstverlening en komen met plezier terug.
Enorm onaardig personeel. Ik was op zoek naar een speciaal merk. “Nee, hebben we niet” Iets soortgelijks? “Nee, ook niet” Ik kijk 1 seconde in een boek en vind iets wat voldoet aan mijn wensen en vraag of er ook stalen zijn. “Nee, die hebben deze merken niet” Dat is totaal onwaar, nu online maar besteld. Totaal niet mee willen denken.. erg jammer!
Goede service en ze weten waar ze mee bezig zijn. Kortom perfect.
Super goed geholpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid