facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bison Shopping Center

Bison Shopping Center

Info

Welkom in ons overdekte winkelcentrum met 90 winkels, diverse horeca gelegenheden en ruim 1500 gratis parkeerplaatsen, gelegen in het midden van het land. Elke laatste zondag van de maand hebben wij koopzondag.

Geschiedenis

Welkom in ons overdekte winkelcentrum met ruim 90 winkels, diverse horeca gelegenheden en ruim 1500 gratis parkeerplaatsen, gelegen in het midden van het land. Deze Facebook pagina staat open voor al onze bezoekers. Bijdragen of reacties die als kwetsend of discriminerend kunnen worden ervaren worden verwijderd.

Winkelcentrum Bison shopping center heeft een uitstekende bereikbaarheid door haar ligging langs de A2, via de noordelijke rondweg van Utrecht is het winkelcentrum tevens snel bereikbaar vanaf de A27. Het busstation, een taxistandplaats en het NS-station liggen allen aan de rand van het winkelcentrum.

Elke vrijdag koopavond en elke zaterdag marktdag op het marktplein, en elke laatste zondag van de maand hebben wij koopzondag.

Let op: op deze pagina worden de algemene openingstijden vermeld. De openingstijden van individuele winkels/horeca kunnen hiervan afwijken. Kijk voor de specifieke openingstijden op de desbetreffende winkelpagina op www.bisonspoor.nl

Adres: Bisonspoor, 3605 KK Maarssen
Stad: Maarssen
Route: Bisonspoor
Postcode: 3605 KK


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Winkelcentrum Plesmanpromenade Winkelcentrum Plesmanpromenade 1 km Ondernemersvereniging De Plesmanpromenade in Maarssen. Het leukste winkelcentrum van ...
Recensies
Winkelcentrum Bisonspoor is flink aan het upgraden. Is ook noodzakelijk gezien de concurrentie uit Leidscherijn. Maar ondanks het upgraden blijft de leegstand onacceptabel. Vraag mij af of de beleidsbepalers of het nou de belegger/investeerder of de lokale overheid is, zich realiseren dat dit niet tot gewenst resultaat kan leiden.
Fijn winkelcentrum op een min punt na gister hebben we boodschappen gedaan bij de dirk zo als elke week alleen dit keer iets later dan normaal. Wij gingen er vanuit dat zo lang ook de supermarkten open zijn ook het parkeergarage te bereiken is nou niet dus ik ben op het moment zwanger en heb problemen met langere stukken lopen. We wouden de lift nemen en toen zei de schoonmaker dat ze gesloten waren en wij dus niet via die weg naar de auto konden ik was hier alles behalve blij mee.
Een leuk gezellig winkelcentrum met veel winkelaanbod. Maar naar mijn gevoel haalt men niet het potentieel eruit wat erin zit zoals bv Kronenburg in Arnhem. Wel super geregeld is ruim en gratis parkeren in de parkeergarage.
Gezelligheid en gevarieerd aanbod van winkels is matig. Veel leegstand en de verbouwing duurt nu al jaren en zal vermoedelijk nog jaren gaan duren City Plaza Nieuwegein is een goed alternatief.
Het is Oke. Een normale winkel centrum. Parkeren 4 uurtje gratis is goed.
Winkelcentrum heeft een nieuwe uitstraling, heeft een verscheidenheid aan winkels, gratis parkeren, maar ......... Géén plattegronden om je weg te vinden, Géén bewegwijzering, Één verouderd toilet kunnen vinden, en dan met moeite, want staan nergens aangegeven. We waren duidelijk een jaartje te vroeg januari 2023, want ze zijn nog aan het verbouwen. Volgend jaar nog maar eens proberen.
Kan er niet veel over vertellen aangezien ik er alleen doorheen gelopen ben.
Ik ben lang geleden mister bisonspoor geworden , ik heb dit wel de laatste jaren zien veranderen vindt het wel gezellig gratis parkeren. Omheen zijn ze wel bezig en er staat wel wat winkels leeg hellaas
Prima regionaal winkelcentrum. Ruime keuze aan winkels. De visboer is fantastisch en absoluut 5 sterren waard!
Mooi winkelcentrum met een goeie parkeergarage waar je gewoon 4 uur gratis kan parkeren! Noice. Verder ook leuke winkels en gezellige restaurantjes
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid