facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bison Bowling Utrecht

Bison Bowling Utrecht

Info

Bison Bowling: een heuse Beleving!

Geschiedenis

Bison Bowling Utrecht, waar gezelligheid en sportiviteit hand in hand gaan. Stap je bij Bison binnen, dan ben je uit! Het bruist er, het leeft en op het ritme van de vallende pins hoor en zie je mensen plezier beleven!

Bison heeft dan ook alles in huis voor een leuke avond uit. Een gezellige bar vormt het hart van het pand. Aan de ene kant zijn 8 bowlingbanen en aan de andere kant hebben de bezoekers volop gelegenheid om te drinken en te eten. Geheel in stijl kunt u voor of na een ontspannend potje bowlen lekker steengrillen.

Bison Bowling combineert bowlen graag met entertainment. Bijvoorbeeld Magic bowlen met het Rad van Fortuin elke vrijdag en zaterdag of het '80's '90's bowlen op zondagavond. Maar ook voor een kinderfeestje pakken we graag uit op woensdag- en zaterdagmiddag. Beleef het in hartje Utrecht!

Adres: Mariaplaats 13 , Utrecht 3511 LJ, NL
Telefoonnummer: 030 231 1855
Stad: Utrecht
Route: Mariaplaats 13
Postcode: 3511 LJ


Openingstijden

Maandag: 16:00-00:00
Dinsdag: 14:00-00:00
Woensdag: 14:00-00:00
Donderdag: 14:00-00:00
Vrijdag: 14:00-02:00
Zaterdag: 14:00-02:00
Zondag: 14:00-23:00


op zoek naar gerelateerd: bison bowling utrecht prijzen, bison bowling utrecht foto's, bison bowling utrecht parkeren, bison bowling maarssen tarieven, bison bowling maarssen, bison bowling haarlem, mitland bowling utrecht, bison bowling prijzen
Recensies
Prima bowling baan. Niet mega groot en daardoor niet giga druk ook al zijn alle banen bezet. Laatste keer dat ik hier was zat de bowlingbaan nog in de kelder maar dit is dus heel anders nu. Het is smaakvol opgeknapt en het ziet er gezellig uit met een mooie bar en zitplekken. We hadden een bowling-grill arrangement wat op zich prima werkt want je loopt van de bowlingbaan zo het restaurant in. Het is een beetje gourmetten buiten de deur maar de kwaliteit van de producten waren goed en de bediening snel en vriendelijk.
Supergezellige locatie met allervriendelijkst personeel. Heerlijk gegeten geen steengrill maar het smaakte er niet minder om en lekker een uurtje ballen geworpen.
Midden in het centrum van Utrecht vind je dit mooie Bowlingcentrum, sfeervolle inrichting, super vriendelijk personeel en snelle levering van de hapjes & drankjes! Wij zijn zeker van plan hier nog eens terug te komen.
Hele leuke avond gehad! Personeel is top! Service is top! Er was een surprise party voor mijn verjaardag georganiseerd en het personeel heeft iedereen heel goed geholpen.
Wat een top ervaring... 1 uur wezen bowlen en 2 uur gegeten. Bij het bowlen was niks te gek als je het vroeg stond het er binnen 2 min. Bij het eten hadden wij een man genaamd Jeroen... Geef deze man loonsverhoging!! Hele aardig man we konden drinken vragen patat vragen en het stond er al wanneer je met je ogen knipperde. Zelf eet ik halal en konden we dit ook krijgen. Ik kom hier zeker vaker terug
Echt een geweldige bowlingbaan. Veel leuke concepten en wat ik vooral echt leuk vond is het disco bowlen! Wat een sfeer brengen ze er dan in met die leuke hits en verlichting! Ook de roze kegels zijn een leuke toevoeging. Wanneer er op jouw baan een roze kegel vooraan staat en je een strike gooit krijg je een draai aan het rad van fortuin, daar kan je leuke dingen mee winnen. Echt een feestje om daar te komen. Ook dikke complimenten aan de service van het personeel. Altijd een actieve houding en brengen je bestellingen snel aan tafel.
Onverwachts langs gegaan om wat te snacken en drinken wouden toch een half uurtje bowlen disco bowlen we zaten wat te drinken en kregen te horen dat iemand online eerder had gereserveerd dus dag van ons niet door kon gaan kregen wat aangeboden heerlijk kaasoufle snacks echt super !!!! Heerlijk om wat te drinken en te kijken bij het disco bowlen hoe iedereen zich vermaakt en mee doet met het gehele concept super bedacht kom zeker terug om mee te doen !!! Echt een aanrader !!!!
Wij hebben heel gezellig avond gehad, super vriendelijk personeel Jerongoeie servies!!! Goeie prijs!!! Ik ben echt tevreden
Goede banen met duidelijke schermen, zonder de hinderlijke bowling animaties. En we hebben daar gourmet gegeten en dat was ook een aanrader.
Leuk uurtje van 23:00 tot 24:00. Uiteraard was de disco verlichting al super gezellig, maar het extra ‘roze bal element’ maakte het alleen maar leuker. Geweldig dat het personeels team ook goed het niveau in de gaten hield en daar goed op in speelde. Was echt een sfeer verhogend element! Dikke complimenten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid