facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bisnez

Info

Bisnez

Geschiedenis

Bisnez Management is er voor de opdrachtgever. Het geloof dat de belangen van opdrachtgevers oprecht moeten worden gediend, is diep geworteld in het bedrijf. De focus van de projectmanagers, programmamanagers en consultants ligt in het ontzorgen van opdrachtgevers. Samen met hen komen ze tot een betrouwbare aanpak en praktische oplossingen. Bisnez Management doet dit door het leveren van management- en adviesdiensten op het terrein van complexe organisatievraagstukken en verandertrajecten.

Onze expertise ligt op de volgende terreinen:

Pgrogramma's & Projecten
Processen, Informatie & Data
Management & Control

Zie www.bisnez.com



"Met ons advies, project- en programmamanagement helpt Bisnez opdrachtgevers verandertrajecten door te voeren. Wij opereren waar informatie, processen en control samenkomen. In de veranderingen die wij begeleiden zorgen wij voor een effectieve organisatie van de bedrijfsvoering, richten wij processen in rondom informatie en besturing en zorgen we dat de opdrachtgever grip krijgt op het realiseren van haar doelen."
Adres: Lekdijk-West 6, 2861 AR Bergambacht
Telefoonnummer: +31 (0) 182-350325
Stad: Bergambacht
Route: Lekdijk-West 6
Postcode: 2861 AR



op zoek naar gerelateerd: Business, Consultancy Nederland, Ben Pronk Bisnez, Johan Kramer Bisnez, Bisnez linkedin, Werken bij Bisnez
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Shareselect Shareselect 1 km Aandelenselecties met hoog en snel rendement. Abonnement, 1e maand gratis én maandeli...
Recensies
Voor een event heb ik samen mogen werken met het team van Bisnez. Alles was in de puntjes geregeld. Zeer fijne mensen om mee samen te werken. Professioneel en vakkundig. Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid