facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Birdwing Digital

Birdwing Digital

Info

Birdwing Digital helps Good Businesses achieve their (digital) marketing goals and grow.



"Birdwing Digital helpt jouw Good Business sneller groeien door het vergroten van je online succes. Zo vergroot jij je positieve impact en maken we de wereld een beetje mooier!Ik help sociale ondernemingen, non-profitorganisaties en NGO's als interim online marketing strateeg en Scrum Master. Ik geef online trainingen en advies over online strategie, Scrum werken, online adverteren en website optimalisatie.Heb jij of werk je bij zo'n 'Good Business' en heb je online marketing versterking nodig? Neem contact met mij op via [email protected] of 06-41316881."
Adres:
Telefoonnummer: 0641316881
Stad: Oudewater


Recensies
Als eigenaar van een webshop met puzzel- en prentenboekjes voor mensen met dementie zoek ik partners die achter mijn verhaal staan en in mijn producten geloven. Toen ik op zoek was naar iemand die mijn online strategie kon schrijven, raadde een vriendin van me en oud-collega van Judith aan eens contact op te nemen met Birdwing Digital. Onze kennismaking gaf meteen een goed gevoel. Wat een rust straalt Judith uit… to-the-point ook en krachtig in haar eigen missie. Daar was de spreekwoordelijke ‘klik’. Mijn gevoel werd bevestigd bij de presentatie van haar geschreven strategie voor mijn bedrijf. Judith weet heel goed waar ze over praat, is technisch goed onderlegd, schakelt snel en dat alles heel gestructureerd en planmatig. Dat laatste is iets waar het bij mezelf nogal eens aan schort en daar vult ze me dus goed aan. Momenteel is Judith bezig om de strategie tot uitvoer te brengen. Ik vind het fijn dat er volop ruimte is voor mijn eigen inbreng en creativiteit. We overleggen wekelijks en sturen bij. Dat doen we echt samen, op deze manier bundelen we onze sterke punten. Omdat online een lange adem heeft en ik nogal ongeduldig… word ik soms op de proef gesteld. Dan wil ik alle kanten op en ben ik blij dat Judith koers houdt. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat de investering die we nu doen, gaat lonen!
Positieve ervaring met het "Online Impact programma" van Judith! Veel dingen geleerd die we meteen hebben kunnen toepassen. Zeker aan te raden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid