facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Birdtrade

Birdtrade
Adres: Hoevelakenseweg 67, 3784 WG Terschuur, Nederland
Telefoonnummer: 06 30154016
Staat: Gelderland
District: Barneveld
Stad: Terschuur
Route: Hoevelakenseweg
Huisnummer: 67
Postcode: 3784 WG


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 19:00–20:00
woensdag: Gesloten
donderdag: 19:00–20:00
vrijdag: Gesloten
zaterdag: 10:00–13:00
zondag: Gesloten

Recensies
Helaas geen goede ervaring met deze handelaar. Veel praatjes en dan zelf de vogel voor je uitkiezen. Klant is koning toch? De woorden ik kies altijd de vogels uit die ik zelf ook zou nemen of is het wat jij kwijt wil! Vind de prijzen ook schrikbarend duur en dan ook prijzen vanaf dus kan je het zelf invullen? En via marktplaats adverteren alle foto's zijn van internet en niet van de vogels die er zitten vind ik jammer mensen willen zien wat je op dat moment heb zitten. En veelste veel text bij de advertentie. Wees duidelijk en simpel goede foto's en de prijs erbij. Dat is wat ik er van vind.
Ik wilde 2 popjes. Helaas bleek er één mannetje te zijn.nToen ik deze omruilde kreeg ik een zieke vogel daarvoor terug.nBij de dierenarts bleek het om een bacterie te gaan en moesten we een antibioticakuur geven.nToen het beter met de vogel ging, bleek het weer een mannetje te zijn.nnIk kon hem wéér ruilen of een tegoedbon krijgen. Dat wilde ik niet, ik wilde mijn geld terug exclusief dierenartskosten.nIk wilde niet nogmaals mijn gezonde vogel in gevaar brengen.nnIk ben daar dus niet akkoord mee gegaan.nIk ben zeer ontevreden over zijn manier van afhandelen van klachten.nn
Weinig tot geen communicatie mogelijk.nIk de afgelopen week geappt, gebeld en een email verstuurd maar geen enkele reactie. Dit lijkt echt nergens op. Ik heb de moed opgegeven.
Superleuk geholpen door de eigenaar. Vol passie begeleidde hij ons in het proces van vogels uitzoeken en gaf goede tips. Zoveel vogeltjes! Echt geweldig. Dit was een uitje op zich.
in plaats van de vogels die ik zocht, kreeg ik de vogels waar de verkoper het lieft vanaf wilde. Erg teleurgesteld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid