facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bird Brewery

Bird Brewery

Info

Kwaliteitsbieren met een eigenwijze twist. Met een hoop kennis, enthousiasme en de juiste ingredienten brouwen wij prachtig bier. Dagelijks bijzonder.

Geschiedenis

GEWOON BIJZONDER

Bird Brewery is opgericht door Ralph van Bemmel en Rik van den Berg. Beiden met een achtergrond in de bierwereld (o.a. eigenaar BierLab, oud-bestuurslid PINT en gediplomeerd Biersommelier) en een duidelijke visie op bier.

Verwacht gebalanceerde bieren waarin de ingrediënten mooi naar voren komen. Door de verrassende recepten valt er bovendien altijd wat bijzonders te ontdekken.

DE NAAM

Bird Brewery vernoemt zijn bieren naar vogels. Logisch? Absoluut! Overal om ons heen zijn beiden te vinden, maar slechts weinigen zijn zich daarvan echt bewust. Door opzienbarende feitjes over vogels te verbinden aan bijzondere bieren, hopen de brouwers dat jij volgende keer net iets bewuster een Rumoerige Roodborst, Fuut Fieuw of Apres Kievit waarneemt.

Adres: Volmerstraat 14, 1112AZ Oude Diemen, Noord-Holland, Netherlands
Stad: Oude Diemen
Route: Volmerstraat 14
Postcode: 1112AZ



op zoek naar gerelateerd: Bird Brewery webshop, Bird Brewery kerstmus, Bird Brewery pakket, Bird Brewery glas, Bird Brewery diemen, Bird Brewery Cadeau, Bird Brewery bier, House of Bird
Recensies
Altijd leuk om daar even langs te gaan voor een koffie of thee of ... na je wandeling door het Diemer Bos
Ontzettend bedankt voor de twee proefbieren. Vanochtend kwam het pakketje aan. Ik ga ze lekker proeven en we komen graag een keer langs.
Was al fan van de Bird bieren, nu ook van House of Bird. Hele middag lekker gezeten, gegeten en gedronken. Super!
Super leuk en enthousiast bedrijf met een goede visie op de wereld en heerlijke speciaal bieren. Wij zijn fan!
The best coffee, oliebollen and maybe bier
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid