facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BioSoepi

BioSoepi

Info

Wat maakt onze lunchroom en catering zo bijzonder? Alles dagvers, gezond, lokale producten, lekker en onze TALENTEN met een beperking.

Geschiedenis

Ieder mens vind het prettig om ergens bij te horen, gezien te worden en ergens trots op te zijn. Dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend. BioSoepi, een project van stichting Philia, geeft talenten met een beperking een plek in de maatschappij. Samen maken we de lekkerste soep van de Haarlemmermeer.



"Ieder mens vind het prettig om ergens bij te horen, gezien te worden en ergens trots op te zijn. Dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend. BioSoepi, een project van stichting Philia, geeft talenten met een beperking een plek in de maatschappij. Samen maken we de lekkerste soep van de Haarlemmermeer."
Adres: Elemastraat 65, 2151 AJ Nieuw-Vennep
Telefoonnummer: 0252 865 202
Stad: Nieuw-Vennep
Route: Elemastraat 65
Postcode: 2151 AJ



op zoek naar gerelateerd: BioExpress
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bsc2019 - Team DeroGroep Bsc2019 - Team DeroGroep 2 km Team Dero Groep doet mee aan de Baltic Sea Circle 2019 Zomereditie. Voor meer info ch...
Recensies
Goede organisatie voor mensen met be perking. Pet je af.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid