facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bioscoop Cinemec Ede

Adres: Laan der Verenigde Naties 150, 6716 JE Ede
Telefoonnummer: 0900 – 3210321
Stad: Ede
Route: Laan der Verenigde Naties 150
Postcode: 6716 JE



op zoek naar gerelateerd: Pathé Ede parkeren, Bioscoop Veenendaal, Pathé Ede Contact, Pathé Arnhem, Cinemec Nijmegen, Bioscoop Arnhem, Bioscoop Wageningen, Bioscoop Amersfoort
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pathé Pathé 158 meter Na 4 jaar wordt het maar eens tijd de review bij te werken. Recentelijk weer eens bij...
Recensies
avatar 2 in 3D gekeken en als ik eerlijk ben dan is de zaal wel mooi, maar het scherm is te klein en de stoelen zitten te krap. je zit heel dicht op je buren. erg jammer. het gehele bioscoop complex is wel mooi en erg netjes geregeld allemaal.
Wilden gisteravond met het gezin gezellig naar de film werden we de toegang ontzegd omdat we geen legitimatiebewijs bij ons hadden voor onze zoon. Bleek een 16+ film te zijn. De film is echt geen 16+ rating waard maar los daarvan zijn wij als ouders erbij en verantwoordelijk voor ons eigen kind. Buiten het feit dat hij 16 is en dus toegang heeft. Pathe verschuild zich achter de wet en dat er bij controle hoge boetes worden gegeven. We zijn echt in een totalitaire staat beland. De betutteling vanuit den haag gaat steeds verder zoals we de afgelopen 2 jaar gemerkt hebben. Met pijn en moeite ons geld terug gekregen wantvdat had eigenlijk via de klantenservice gemoeten. Bij Cinemec hebben we dit nog nooit meegemaakt. Weer een bewijs dat ketens vooral goed zorgen voor zichzelf. Bedankt pathé voor het ruïneren van ons jaarlijks bioscoopuitje.
Een mooie ruime bioscoop, Maar sommige dingen mogen beter. We gingen naar de film "woman king" en de schoonmakers waren nog steeds niet klaar met het klaarmaken van de zaal, terwijl de film net zou beginnen volgens de tickets die ik gekocht had. Ook vergaten ze de lichten heel lang uit te zetten, waardoor we bijna een klacht hadden ingediend. Verder een vriendelijke bediening en een mooie grote bioscoop.
Betaald parkeren. Matig geluid en een scherm wat aan de bovenkant niet strak is zaal 7. 2e keer nu in deze bioscoop maar voor een echt goede beleving zou ik niet weer hier heen gaan. Stoelen zitten helaas zeer slecht, weinig been ruimte. En drinken staat naast je voeten.
Een ontzettend lekker ruim opgezette bioscoop. Goed te bereiken ook. Parkeerkosten vind ik wel overdreven, volgensmij worden daar heel grote winsten op geboekt. De prijzen van Pathe zelf rijzen de pan uit helaas. De stoelen zijn ook niet geweldig, na 3 uur te zitten wil ik niet snel meer een lange film bij Pathe kijken. Helaas in het expotheater was er ook een vies scherm, vooral aan de randen. Het was ooit zo'n mooie cinemec, maar Pathe heeft weinig verbetering gebracht helaas.
Zijn naar Avatar geweest Hoorde bij binnenkomst dat er geen pauze was tussendoor. Pathé heeft nergens geen pauze meet tijdens film Ga voortaan niet meer naar Pathé Film zonder pauze is niet prettig Van 12.15 uur tot 15.45 uur is een te lange zit. En daarvan 20 minuten reclame voordat de film begint, hiervoor heb ik niet betaald.
Dit is een super grote en geweldige bioscoop. Drinken en lekkers volop verkrijgbaar en alles is zo ruim opgezet. Parkeerplaats stukje verderop onder de grond, blijft je auto lekker koel en ticket is 4,50 p/d.
Fijne bios, gezellig personeel. Enige jammere is dat er betaald parkeren is of je moet bij het winkelcentrum staan, waar je de blauwe kaart moet neerleggen en dus maar 1,5u kan staan meeste films duren langer Bij andere bioscopen krijg je je parkeergeld terug
Heb hier samen met mijn broer de film "Wolf" gezien in zaal 5 voor zijn verjaardag. Dit was een wat kleinere zaal en de film was in 2D, misschien dat daardoor de prijs €13,- p.p. was wat ik erg vond meevallen, had altijd het idee dat het hier heel duur zou zijn. Ik vond het beeldscherm van goede kwaliteit en de stoelen waren comfortabel. Echt een aanrader!
Al heel vaak naar toe gegaan, alles is goed aangegeven. Veel keuze uit snacks voor tijdens de film, soms best wel duur. Wc's en zalen worden goed schoon gehouden. Personeel altijd aardig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid