facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bioscoop Cinema Kiek in de Pot

Bioscoop Cinema Kiek in de Pot

Info

Cinema Kiek in de Pot is 1 van de 3 bioscopen van C-Cinema.
Wij zijn een gezellige bioscoop met 6 zalen aan de rand van de Bergse Plaat van Bergen op Zoom

Adres: burg van de laarstraat 25, 4615 PB Bergen op Zoom
Telefoonnummer: 0164 254886
ln.amenic-c@eitcader
Stad: Bergen op Zoom
Route: burg van de laarstraat 25
Postcode: 4615 PB



op zoek naar gerelateerd: bioscoop bergen op zoom kiek in de pot openingstijden, bioscoop bergen op zoom filmladder, nieuwe bioscoop bergen op zoom, nieuwe bioscoop roosendaal, bioscoop roosendaal, filmhuis bergen op zoom, bioscoop breda, pathe roosendaal
Recensies
Locatie is al een pluspunt. Heel makkelijk bereikbaar en prima gratis parkeergelegenheid. Mooie zalen met zeer comfortabele stoelen en een plankje om je drinken en popcorn op te zetten. Vriendelijk personeel.
Wat een supervriendelijke manager en personeelsleden! Ze hebben er alles aan gedaan om mijn kind die het wat moeilijk vond een bioscoopuitje op zijn gemak te stellen. Hier wordt met liefde gewerkt voor kinderen.
Mooie bioscoop, tijdens Top Gun zat de zaal vol. Ondanks dat het een service bioscoop was viel het rond wandelen van personeel enorm mee! Ze doen erg zachtjes en knielen bij je stoel om je bestelling te brengen. Een aanrader!
Jammer dat je je bestelling via een zuil moet doen en niet meer persoonlijk aan de balie kan doorgeven wat je wilt eten en drinken. Bioscoop is verder niets op aan te merken
Lekkere stoelen en goed beeld e.d maar dit alles werd teniet gedaan door het veel te harde geluid bij jurassic world in dit geval. Ik snap dat je alles goed wil laten horen, maar dit ging nergens meer over.
KOUD! Leuk om een avondje film te doen, ook goed en voldoende om te eten en drinken. Enige serieuze minpunt voor mij was de temperatuur! Het was in de filmzaal ijskoud! Staat een airco aan waar je een jas bij nodig hebt.
Wij vonden het een mooie bioscoop ! Fijne stoelen, goed geluid, en groot scherm. En je kunt op een knop drukken en dan brengen ze drinken en snacks tijdens de film.
Supertoffe bioscoop. Wij hadden de kaartjes al van te voren gereserveerd. Afgelopen zaterdag was het dan ook direct doorlopen naar de avondvoorstelling van Top Gun gave film btw. Stoelen zitten fijn, geluid is goed, net als het beeld. Wat helemaal tof is, is dat dit een full service bioscoop is. Je kunt gewoon tijdens de film eten en drinken bestellen en het wordt bij je stoel afgeleverd. Bestellen doe je via een QR-code met je telefoon, net als het betalen iDeal. Prijzen zijn okay: een flinke schaal nacho's is € 7, en een schaaltje bitterballen ca €3,50 voor 6 stuks. Dus dat is prima. Heb je deze review gelezen? Laat het me weten met een duimpje
Geweldige bioscoop, mooie zalen, ruime stoelen, serviceknopje om wat te eten of te drinken te bestellen, ruime, gratis parkeergelegenheid, kortom super! Enige minpuntje...wij zaten op de achterste rij links naast de deuren, en we vonden het jammer dat het noodverlichtingsbakje erg fel brandde. Zou fijn zijn als het licht tijdens de film een beetje gedempt zou kunnen worden. We gaan zeker weer vaker naar de bioscoop, maar kiezen dan wel een andere zitplaats.
Heerlijke stoelen. Maar op rij 2 blaast de koelinstallatie veel kou naar beneden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid