facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Biologische Slagerij

Info

De Biologische Slagerij biedt met veel plezier vakkundig advies, een fantastische service en – natuurlijk – het allerlekkerste biologische vlees.

Geschiedenis

Biologisch vlees verkopen doen we al sinds 1989. Toen we begonnen waren we vooral idealist. Er waren nauwelijks andere biologische slagerijen – als echte pioniers stonden we aan de wieg van de ontwikkelingen. Met een klein groepje bevlogen collega’s én met hulp van onze klanten creëerden we meer bewustzijn over biologisch vlees in Nederland.

Bevlogen zijn we nog steeds. Dankzij onze kwart eeuw ervaring bieden we u de allerbeste producten. Met een geweldig team: rechterhand Mary, slagers Margreet en John, leerlingslagers en tal van enthousiaste verkopers. Mensen met een open, blije blik op de wereld. En met dromen: een wereldreis maken, een studie doen die écht bij je past, earthship-woningen bouwen in Cambodja, meer tijd voor de (klein)kinderen, de mooiste en lekkerste producten maken, goed zijn voor de wereld om ons heen, mensen zien als mensen. Vaak gonst het in de winkel, zowel voor als achter de toonbank.

Prachtig toch? Het maakt dat we ons vak – mooie, eerlijke producten bieden die al uw zintuigen beroeren – vol blijdschap uitvoeren.

Marion

Adres: Bussumerstraat 50 , Hilversum 1211 BL, NL
Telefoonnummer: 035 623 6910
ln.jiregalsehcsigoloib@ofni
Stad: Hilversum
Route: Bussumerstraat 50
Postcode: 1211 BL


Openingstijden

Maandag: 11:00-18:00
Dinsdag: 08:30-18:00
Woensdag: 08:30-18:00
Donderdag: 08:30-18:00
Vrijdag: 08:30-18:00
Zaterdag: 08:00-16:30


op zoek naar gerelateerd: biologische slagerij hilversum, biologische slager amsterdam, biologische slager online, biologische slager alkmaar, biologische slager utrecht, biologisch vlees, biologische slager rotterdam, biologische slager den haag
Recensies
Mooie zaak en originele inrichting. biologisch en dus voor een bepaald publiek. Gedurfd is het wel.
Ik kwam voor beleg maar vertrok met rendang, atjar en indische gehaktballetjes. Wat een heerlijkheid bleek dat te zijn! En het plakje hausmacher voor de foutgeparkeerde chauffeur was ook superlekker. Mooie nieuwe locatie ook. Wij komen gauw terug.
ze hebben heeeerlijke maaltijden en de zelfgemaakte appeltaart is ook echt verrukkelijk!! zeker de moeite waard om er een kijkje te nemen 100% zeker dat je niet met lege handen de winkel uit gaat!!
Een van de allerbeste winkels in Hilversum met te lekkere producten. Ook vegan en vegetarisch. Erg goed zijn ook de met veel liefde bereidde maaltijden top kwaliteit en biologisch. Het verleidelijke aanbod zorgt er altijd voor dat we thuis vollop genieten van alles. Net kippenbouillon gehaald. Manlief had griepje puur, krachtig en smaakvol. De zelfgemaakte paté's .. mmmm Marion en haar kinderen zijn een inspirerend team
Ongetwijfeld de beste slager van Hilversum! Ook bekend om zijn lekkere broodjes en warme hapjes! Een heel groot assortiment aan qualiteit seizoensgebonden producten . Een aanrader om een keer te proberen is de warme quiche
Vegetarisch, veganistisch en biologisch vlees - allemaal even lekker. Wij zijn vaste klant. De broodjes zijn er ook super lekker en super vers! Steun de lokale onderneemster met dit mooie duurzame bedrijf!
Vriendelijk personeel, prachtige nieuwe winkel met zeer mooie produkten.
Marion, Eline en Ella hebben voor Stichting Wilde Ganzen een fantastische barbecue georganiseerd. Wij hebben er totaal geen omkijken naar gehad en hoefden alleen maar te genieten van het heerlijke eten van de vuurschaal en de biologische drankjes. Zelfs de vuile afwas werd meegenomen. Dank jullie wel voor jullie goede zorgen, Marion, Eline en Ella! Hartelijke groet, Bianca Rhemrev
Ella en Ben van de Biologische slagerij hebben voor mijn verjaardag het eten verzorgd op de vuurbarbecue. Heerlijk malse Porchetta en Picanha. Zelfs de gasten met Braziliaanse roots, die kennen wel een goed stuk vlees, waren enthousiast.Eten, bereiding en bediening waren uitstekend .
Fantastisch winkel. Heerlijke broodjes en super vriendelijk personeel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid