facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Biologische restaurant

Biologische restaurant

Info

Het eerste en enige biologisch restaurant van Limburg

Adres: Dorpsstraat 74, 6365 bh Schinnen
Telefoonnummer: 0464431767
Stad: Schinnen
Route: Dorpsstraat 74
Postcode: 6365 bh


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aan Sjuuteeänjd Aan Sjuuteeänjd 0 meter We hebben een bijzonder mooie avond gehad. Het eten was verrassend lekker, de bedieni...
Recensies
Heerlijk gegeten in dit Biologische restaurant groene Michelin ster met fijne service. Leuke creatieve gerechten en heerlijke lokale bubbels. Het Pieterman gerechten vond ik wat saai en ik vond de hoeveelheid zoetigheid aan het einde wat overweldigend, maar wel zeer goed van smaak. De zeebaars was mijn absolute favoriet. Tafelgenoten met een volledig vegetarisch menu waren ook enthousiast. We kozen voor 4 gangen en dat was meer dan voldoende. Leuk om te raden wat er nou echt in het IJsje zat! We gaan hier absoluut nog een keer naartoe!
Wat een geweldig restaurant! Heerlijk biologisch eten, inclusief creatieve en zeer goede groente gerechtjes in een gezellige sfeer. Elke gang werd bovendien zeer verzorgd en mooi afgewerkt en opgediend. We hebben een hele fijne avond uit gehad, mede dankzij de gastvrouw. De liefde voor het vak en de producten spat er vanaf. Oh, en dan zijn de wijnen per glas ook nog eens meer dan dik in orde de gastvrouw is vinoloog en dat is te merken. We komen uit Amsterdam dus zijn redelijk kritische klanten, maar dit restaurant zou makkelijk meekomen in het betere Amsterdamse segment. Maar dan zonder hipstergebeuren en mét heel veel gastvrijheid.
Twee weken geleden heerlijk gegeten in dit restaurant, waar ingrediënten op een bijzondere manier gecombineerd worden. Deze mensen hebben liefde voor hun vak en proberen gasten te laten proeven van allerlei lokaal ingekochte produkten. En wat een heerlijke wijnen serveren ze hier. De sfeer in het restaurant is als een huiskamer. Door de mini crème brulee werd ik getriggerd aan oude tijden bij een ander restaurant. De eigenaar vertelde dat hij ooit ergens anders had gewerkt en laat dat nou het restaurant zijn waar mijn favoriete crème brulee op de kaart stond. Wij gaan zeker vaker terugkomen, er zijn weinig restaurants in Limburg waar je zo goed kunt eten.
Heerlijke avond gehad bij dit restaurant met een groene Michelin ster. Eerdere recencies spreken voor zich.
Hebben we ons laten misleiden door de vermelding 'Groene Michelin ster? Wel, volmondig ja. Groen wellicht maar ster zeker niet. Bio en met veel groenten variëren, dat was het zeker. Heel vlotte en aimabele bediening door de rasechte Limburgse gastvrouw. Archaïsche inrichting, die waarschijnlijk past in dit deel van Nederland. Jammer echter van de gerechten. De Gault-millaut gids geeft 12/20 en dit lijkt me meer correct. 2 van de 5 gangen waren lekker, en laat dat nu net onvoldoende zijn.
Armoedige gastvrouw die zeer lomp in woord en motoriek was. Meer dan 5 keer werd ik opzij gedrukt door haar dikke zweterige buik. Het eten was bijzonder…. Bijzonder vies wel te verstaan. Bah! De inrichting was gevaarlijk, bijvoorbeeld de vele afstapjes. Absoluut niet rolstoelvriendelijk dus ook zeker niet inclusief… jammer, gemiste kans…
Heerlijk gegeten en top service. Vegetarische gerechten deden ook niet onder aan de vis/vlees varianten Zeker een aanrader! Begrijp niets van onderstaande negatieve reviews, waarschijnlijk met verkeerd been uit bed gestapt.
Laatst hier voor het eerst geweest, maar wat een feestje was dat zeg. Heerlijk 4 uur lang in alle rust getafeld en genoten van een 4 gangen verrassingsmenu met bijbehorend wijnarrangement. Voor een snelle hap ben je hier aan het verkeerde adres maar voor urenlang genieten van de Limburgse gastvrijheid met verrukkelijke gangen en heerlijke amuses ben je hier aan het juiste adres. Ik vond het eten, de wijn en de hele beleving echt fantastisch! Een enorme aanrader!
In één woord samengevat: subliem! Wat een heerlijke pure biologische gerechten. De ambiance is ook top, er wordt gelet op details welke allen goed op elkaar afstemmen. Super vriendelijke bediening van de eigenaresse. De eigenaar kookt de sterren uit de hemel naar mijn mening. Het huisgemaakte aperitiefje gemaakt van appel, appelstroop, kruiden en een bio bubbel eraan toegevoegd is een aanrader. Wij zijn blij dat jullie als biologisch kwalitatief restaurant bestaan!
Super lekker gegeten, bijzonder hoe alles is klaar gemaakt, zoveel zorg. Restaurant is erg gezellig en de bediening zeer attent soms moeilijk te verstaan voor ons westerlingen Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid