facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BioAkker

Info

BioAkker heeft twee akkers, in Zutphen en in Almen. In Almen kweekt Jan de biologische goenten voor de markt. De Oogsttuin in Zutphen is de akker waar iedereen lid van mag worden om te helpen met zaaien en planten, en zelf biologische groenten te oogsten.

Geschiedenis

Bioakker Oogsttuin is een biologische akker, gelegen midden in Zutphen. Iedereen kan lid worden van de Oogsttuin. De Oogsttuin voorziet de leden van een groot assortiment aan verse groenten, fruit, kruiden en snijbloemen.

De formule is even eenvoudig als bijzonder. Leden van de Oogsttuin oogsten hun eigen producten. De prijzen liggen daardoor tot 40% lager dan in de winkel. Zo hebben de leden de beste kwaliteit voor de laagste prijs. En verser kan niet!

De Oogsttuin is ook een belevingstuin. Leden kunnen zelf meewerken op de akker. Op vrijwillige basis, en afhankelijk van de tijd die ieder er zelf in wil steken. Het hoeft dus niet, het mag.
Buiten werken op de akker is ontspannend en geeft voldoening. Dicht bij de aarde, dicht bij de producten die je straks zelf gaat bereiden. De Oogsttuin is een plek om te zaaien en te oogsten, maar ook een plek om te zitten, te rusten, te ontmoeten, te genieten.

Meer informatie is te vinden op www.bioakker.nl. Hier kunt u zich ook als lid aanmelden. U kunt Jan natuurlijk ook altijd even aanspreken op de Zutphense markt.

Adres: Weg naar Vierakker, 7204 LB Zutphen
Telefoonnummer: 06-26937991
Stad: Zutphen
Route: Weg naar Vierakker
Postcode: 7204 LB



op zoek naar gerelateerd: Biologische bloemen Zutphen, Oogsttuin
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stichting de moesweide Stichting de moesweide 639 meter Heel goed verzorgde dierenweide in een woonwijk...
Bijentuin Braamkamp Bijentuin Braamkamp 656 meter Een mooi tuintje in de braamkamp, je moet het maar net weten dat het er zit.
Proeflokalen Proeflokalen 1 km Super fijne plek. Voor de Yoga, de Caes van Carla en voor andere bijeenkomsten. Ik he...
Dwk zutphen Dwk zutphen 2 km Goede lokatie om te vergaderen. Er is plek om je auto te parkeren. Er stond koffie en...
Project PI Project PI 3 km Een zeer mooi en ambitieus project op een rust uitstralende locatie aan de rand van Z...
Recensies
Keert zich tegen de lockdown. Dat kan absoluut niet als ondernemer. Mafkees is het.
ik steun deze zaak
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid