facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bint Makelaardij - voor wonen, werken en agrarisch

Bint Makelaardij - voor wonen, werken en agrarisch

Info

Bint makelaardij - voor wonen, werken en agrarisch

Geschiedenis

De sleutel tot succes is gewoon……goed advies met gebruikmaking van alle ter beschikking staande middelen en kennis.

U zoekt een makelaar die meedenkt met uw situatie, wensen en mogelijkheden. Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Voor zowel particulieren, bedrijven als agrariërs zijn wij bij aankoop, verkoop en taxatie van onroerend goed een betrouwbare, bekende en bekwame partner. Wij oefenen ons vak uit met veel plezier en willen onze klanten hierin graag laten delen. Elke opdrachtgever wordt met dezelfde mentaliteit benaderd en behandeld: Open, eerlijk en recht door zee!

Wij bieden u volledige of gedeeltelijke begeleiding bij de (ver)koop en (verhuur) van huizen, bedrijfsmatig vastgoed en agrarisch onroerend goed. Uiteraard zijn wij volledig gecertificeerd deze zaken te taxeren voor (NHG) financieringen of andere (fiscale) aangelegenheden.

Elk aspect van ons vak benaderen wij als NVM kantoor serieus Dat betekent up-to-date vakkennis, professionele advisering, duidelijke onderbouwingen en het kunnen verplaatsen in onze klanten en hun situatie.

Contact met onze opdrachtgevers betekent persoonlijk contact, korte lijnen en het continue op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen.

Meer weten?
Bezoek onze website bintmakelaardij.nl of kom tijdens openingstijden langs op ons kantoor aan de Singel 43 in de binnenstad van Sneek. Liever een andere locatie? Wij komen graag bij u langs.



"Zoek je een makelaar die meedenkt met jouw situatie, wensen en mogelijkheden? Dan ben je bij ons aan het goede adres!Voor zowel particulieren, bedrijven als agrariërs zijn wij bij aankoop, verkoop en taxatie van onroerend goed een betrouwbare, bekende en bekwame partner.Wij oefenen ons vak uit met veel plezier en willen onze klanten hierin graag laten delen.Elke opdrachtgever wordt met dezelfde mentaliteit benaderd en behandeld: Open, eerlijk en recht door zee!Wil je meer weten?Kijk eens rond op onze website of neem contact op via email of telefoon. Uiteraard ben je ook welkom ons kantoor aan het Grootzand 48 in de binnenstad van SneekLiever een andere locatie? Wij komen graag bij je langs."
Adres: Singel 43, 8601 AH Sneek
Telefoonnummer: 0515 559019
Stad: Sneek
Route: Singel 43
Postcode: 8601 AH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 14:00
Dinsdag: 09:00 - 14:00
Woensdag: 09:00 - 14:00
Donderdag: 09:00 - 14:00
Vrijdag: 09:00 - 13:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Douwsma Makelaardij Vof Sneek Douwsma Makelaardij Vof Sneek 133 meter Henk is erg vriendelijk en wil al je vragen beantwoorden. Hij heeft de verkoop van on...
Annet de Jong Makelaardij - NVM makelaar Sneek Friesland Annet de Jong Makelaardij - NVM makelaar Sne... 150 meter Vriendelijk en behulpzaam personeel. Annet de jong makelaardijk begeleid en helpt je ...
Zuidwest NVM Makelaars Zuidwest NVM Makelaars 171 meter Eigentijds met verstand van zaken, omdat het gaat om het beste resultaat!
Makelaardij Sneek Makelaardij Sneek 236 meter Oud Kerkhof 4 8601 EE Sneek tel. 0515 - 43 15 43 [email protected] www.makelaa...
Parc Estate Parc Estate 240 meter "Parc Estate is al 30 jaar dé specialist in recreatief vastgoed. Zo beschikken w...
Makelaardij Jan de Lange - Sneek Makelaardij Jan de Lange - Sneek 354 meter Tryntsje van Makelaardij De Lange heeft mij op zakelijk, technisch, emotioneel en vak...
Eddy van Netten - Makelaardij Hoekstra Eddy van Netten - Makelaardij Hoekstra 364 meter Wat zijn ze hier onprofessioneel en vooral onpersoonlijk! Afspraak gemaakt om huis te...
Ares Makelaardij Ares Makelaardij 392 meter Ares Makelaardij is lid van de NVM en gecertificeerd volgens de normen van de stichti...
Struiksma Makelaars Struiksma Makelaars 519 meter Betrokken makelaar en aardige medewerkers. Een huis verkocht en aangekocht via Struik...
Smedes Makelaardij Smedes Makelaardij 603 meter Na een slechte start met contact problemen is alles hersteld tijdens de bezichtiging.
Recensies
Bint Makelaardij heeft ons zowel geholpen met de aankoop als met de verkoop en de service was super. Heel behulpzaam, goed meedenken met de aankoop en altijd beschikbaar voor hulp. Ze vinden hun werk duidelijk erg leuk en zijn heel enthousiast. Het belangrijkste vond ik dat ze niet te veel pushen of overdreven doen. Geen overdreven verkooppraat waar makelaars zich nog wel eens schuldig aan kunnen maken.
Wij bevelen deze makelaar zeker niet aan. Ze hebben het huis wat wij hebben gekocht getaxeerd. Na de taxatie hebben wij contact met ze gehad, aangezien wij ons verbaasden over een aantal vergelijkingspunten in de buurt. Hier reageerde Germ erg bijzonder op dat dat ons probleem is en niet zijn probleem. Ook viel er niet te praten met Germ aangezien hij geen uitleg verschuldigd was gaf hij aan. Misschien had hij zijn dag niet, maar hierdoor zouden wij deze makelaar zeker niet aanbevelen.
Wij hebben onze woning verkocht via Bint en onze nieuwe woning gekocht via Bint. De gemaakt afspraken zijn nagekomen en er is goed en duidelijk gecommuniceerd over oa. prijzen, bezichtigen en verwachtingen. Bedankt voor de service .
Wij hebben een huis aangekocht via Bint makelaardij. De strategie voor de aankoop heeft ons veel bespaard! Bedankt team Bint makelaardij! Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid