facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BinQ Events

Info

BinQ Events organiseert al jaren de gezelligste bedrijfsfeesten, jubilea, personeelsfeesten en themafeesten op eigen locatie of locatie jullie keuze.



"BinQ is een no-nonsens, creatief, deskundig Evenementenbureau uit 's-Hertogenbosch. Wij zorgen dat jullie te organiseren event of feest, echt een feest wordt. Feesten is vak! ons vak...Kortom BinQ is de ideale partner voor een te organiseren feest of bijeenkomst. Barstensvol feestideeën en tips om jullie event tot ongekende hoogte te laten stijgen. Wij hebben ruime ervaring met het organiseren van bedrijfsfeesten, meetings en events."
Adres: Koksteeg 56, 5383 KA 's-Hertogenbosch
Telefoonnummer: 07353225587
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Koksteeg 56
Postcode: 5383 KA


Recensies
BinQ Event is een evenementenbureau wat organiseert tot in perfectie. Alle in een hand. Fijn partner om mee samen te werken.
Fantastische organisatie. Alles tot in de puntjes geregeld. Als ik een evenbureau zou moeten tippen zou BinQ de gouden tip zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid