facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Binnenklimaatexpert

Binnenklimaatexpert

Info

BinnenKlimaatExpert is dé expert op gebied van professionele klimaatsystemen voor zowel bedrijven als particulieren

Adres: Bellweg 20, 4104BJ Culemborg
Telefoonnummer: 0345 - 511 430
Stad: Culemborg
Route: Bellweg 20
Postcode: 4104BJ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Temperatuur verwarmen airco, Instellen airco verwarmen, Hoeveel m2 kan een airco verwarmen, Nadelen verwarmen airco, Airco minimum temperatuur, Verwarmen met airco ervaring, Beste airco voor verwarmen, Gree airco verwarmen
Recensies
Afgelopen 3 dagen hebben Zoltan en Devin ontzettend hard gewerkt. Ik heb 3 dagen genoten van hun aanwezigheid. Zij zijn echt een fantastisch team. Ze verstaan hun werk bijzonder goed. Ze denken in mogelijkheden en alles is perfect afgewerkt. Door Sven hadden we een prachtige offerte gecreëerd. Hij bleef bij het hele proces betrokken. Echt top. Ik denk dat Zoltan en Devin de koffie, cola en frietjes zeker gaan missen. En stiekem ga ik ze ook wel missen. Ik hoop dat we elkaar nog eens terug zien.
Afgelopen week hebben twee monteurs van BinnenKlimaatExpert twee airco’s en een buitenunit geplaatst. Wij hadden als wens dat de buitenunit zwart zou zijn, dat was geen enkel probleem! Ondanks de warmte, waren de monteurs Quincy en Bas super enthousiast en was het een gezellige dag. Er moesten een aantal keuzes gemaakt worden, deze werden vooraf besproken met ons, dat was erg fijn. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat! BinnenKlimaatExpert geeft vooraf een goed advies, de monteurs werken secuur en zij hebben verstand van zaken. Daarnaast zijn ze ook nog eens ontzettend vriendelijk! Ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan!
Goed advies, vriendelijke installateurs en adviseurs. Mijn aanvraag was snel in behandeling genomen en er kwam een vriendelijke adviseur langs om de mogelijkheden bij ons thuis te bespreken. Dit was overigens kosteloos en geheel vrijblijvend. Vervolgens een offerte ontvangen met meerdere opties en een duidelijke toelichting. Wij hebben een airco op zolder laten plaatsen, zeer netjes geinstalleerd. Ondanks dat ik kleine klant ben had dit geen invloed op de aandacht die ik heb gekregen. Zeker een aanrader.
Een bedrijf dat de wensen van de klant bespreekt maar ook zeker begrijpt. De monteurs dikke klasse zoals ze gewerkt hebben overleggen en deskundig toepassen van de werkzaamheden. Bedankt voor jullie snelle handelen. Airco nodig gewoon bellen met dit bedrijf. Hartelijke groet, François van klaveren
Feiten: ruim 4000eu voor de installatie betaald - vriendelijke mensen - 1e levering verkeerde installatie bij zich - 2e levering goede installatie mee - direct problemen: beneden binnenunit lekte en verwarmde / koelde niet goed, wifi werkte niet op zolder, - oplossing: ze hebben 3x een monteur gestuurd die met kit de problemen probeerde op te lossen - ik heb zelf een lekdetectie laten uitvoeren door een professioneel bedrijf, uit het rapport bleek dat de lekkage uit de binnenunit kwam - na een half jaar aanmodderen de koop ontbonden. - bij ophalen is de vloer beschadigd. Daar is nooit meer op gereageerd. - aanschafbedrag terug ontvangen -alle gaten in de muren en kozijnen wilden ze niet dichten - compensatie wilde ze niet aan meewerken Resultaat na half jaar: geen aircoinstallatie, wel beschadigde vloer, beschadigde muren op zolder en woonkamer. Gaten in houten kozijn in woonkamer, waterschade op muur van lekkage en gat in gevel naar binnen op zolder. Zonde, maar blij dat ik van ze af ben.
Op 3 mei is er bij ons een multisplit airco geinstalleert, met 2 binnen units. De monteurs Davey en Stanley hebben uitstekend werk geleverd! Netjes geïnstalleerd en alles schoon achtergelaten. We zijn dik tevreden! Laat nu de zomer maar komen
Zeer ervaren en vakkundig installateur op het gebied van binnenklimaat. Van airco's en/of warmtepomp thuis tot een complete VRF- installatie voor uw kantoorpand. Bij BinnenklimaatExpert ben u bij het juiste adres.
Betrouwbare partij. Ze komen de afspraken goed na en denken altijd met je mee. Ik kan ze daarom ook aanbevelen.
Prettige ervaring met Binnenklimaatexpert. Erg te spreken over de snelle en goede service die geleverd wordt. Fijne communicatie en vriendelijke monteurs!
Wat een slechte tent, zit al twee maanden in de kou omdat zogenaamde experts van dit bedrijf hier iets verkeerd hebben aangesloten. Meerdere keren gemaild en gebeld, maar waarschijnlijk kent dit bedrijf geen service meer na de verkoop. Hoop geld betaald en zit nog steeds in de kou. Opzoek naar een warmtepomp, kijk gerust nog even verder.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid