facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BINK Groep

BINK Groep

Info

BINK Groep is de verzamelnaam voor BINK Elektro, BINK Beveiliging en BINK Solar

Geschiedenis

BINK Groep is de verzamelnaam voor BINK Elektro, BINK Beveiliging en BINK Solar



"BINK is een familiebedrijf dat sinds 1979 is uitgegroeid van een eenmanszaak naar een betrouwbaar technisch dienstverlener voor de zakelijke en particuliere markt. Als installatiebedrijf van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties bieden wij met onze diensten complete ontzorging als het gaat om techniek. Een greep uit onze diensten zijn het installeren, onderhouden en inspecteren van zonnepanelen, beveiligingssystemen, domotica/gebouwautomatisering, compactstations, warmtepompen en data netwerken. Benieuwd naar meer? Neem een kijkje op de website of neem contact met ons op.Door onze persoonlijke maar professionele aanpak zorgt BINK voor comfort, continuïteit en duurzaamheid."
Adres: Rucphensebaan 52, 4714 RE Zundert (gemeente)
Telefoonnummer: +31 (0)76 599 1700
Stad: Zundert
Route: Rucphensebaan 52
Postcode: 4714 RE


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Delcroix Elektro Groep BV Delcroix Elektro Groep BV 9 km Top, meer woorden zijn overbodig.
Recensies
Fantastisch bedrijf met fantastische mensen. 20 Zonnepanelen en nieuwe meterkast netjes en vakkundig geplaatst , alles tot in de puntjes afgewerkt door vakkundig en vriendelijk personeel. Ook bij problemen uitval WiFi en wij zaten in Turkye staan ze gelijk voor je klaar. Wij zijn dus zeer tevreden over Bink Solar Sprundel.
Bink Solar heeft bij ons zonnepanelen geïnstalleerd. Van informatief gesprek tot ingebruikname zijn we netjes geholpen sowieso was dit de enige partij die überhaupt de moeite nam om te komen kijken. Installatie verliep vlot. Zowel de mensen op het dak, als de monteur in huis werkten netjes en veilig. Het systeem kon direct in gebruik genomen worden. Een enkel restpuntje afwerking werd snel opgepakt. Wij zijn erg tevreden en raden Bink Solar zeker aan, mocht je een betrouwbare partij zoeken!
Het heeft even geduurd, maar de zonnepanelen hangen en de meterkast is vernieuwd. We waren onder de indruk van de zorgvuldigheid en vakmanschap van de Binkmedewerkers en ze waren bovendien ook nog erg behulpzaam en vriendelijk.
Niet de meest intelligente mensen. Om met een busje met groot je reclame er op V-997-TS als een malloot over de snelweg te racen, op een meter afstand van je voorganger te plakken en bijna een ongeluk te veroorzaken, door andere weggebruikers te snijden. Helaas werkte mijn dashcam nog niet, maar anders was het filmpje rechtstreeks naar de politie gegaan. Maar met zulke mensen wil ik in ieder geval niets te maken hebben.
Via mijn neef terecht gekomen bij BINK Solar en een DHZ pakket gekocht, werkelijk zeer volledig van dak tot aan de meterkast. Snelle levering en compleet met handleidingen. Mooie hoogwaardige materialen van goede kwaliteit. Panelen en bevestigingssystemen allemaal in kleur ziet er zeer proffessioneel uit. ook wordt je volledig ontzorgd vwb BTW teruggave. Top bedrijf!
Bink heeft bij ons zonnepanelen gelegd. Dit is heel netjes gedaan en de aansluitingen zijn ook heel goed verzorgd door Bink. Wij raden Bink zeker aan voor alle werkzaamheden. De complimenten voor de panelen leggers en de monteurs.
Prima installatie bedrijf
De accountmanager is zeer betrouwbaar en eerlijk; Hij gaf precies aan wat wij zouden moeten laten aanleggen. Maar ook de mensen, die de zonnepanelen kwamen leggen, waren zeer netjes, aardig en gedroegen zich heel veilig op ons dak!
Kwaliteit werk geleverd!
Erg tevreden over de expertise en service die BINK Solar heeft geleverd m.b.t. het geplaatste Solinso indak systeem Mystiek in combinatie met Nelskamp dakpannen. Het eindresultaat is fantastisch mooi geworden en zeker omdat het een oude woning betreft komen nieuwe technologieën en oude klassieke elementen in goede balans bij elkaar. BINK Solar laat zien dat zij van alle markten thuis zijn en de installatie verliep dan ook vlekkeloos. Prettige communicatie, korte lijnen en oplossingsgericht - duidelijk een partij die zich wilt onderscheiden door klanttevredenheid op de absolute nummer 1 te zetten. De opbrengst van het systeem is beter dan verwacht!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid