facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Binckbank

Adres: Hoogoorddreef 9 , Amsterdam 1101 BA, NL
Telefoonnummer: 020 521 8181
Stad: Amsterdam
Route: Hoogoorddreef 9
Postcode: 1101 BA


Openingstijden

Maandag: 08:00-22:00
Dinsdag: 08:00-22:00
Woensdag: 08:00-22:00
Donderdag: 08:00-22:00
Vrijdag: 08:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: binckbank klanten inloggen, beleggen via binckbank, binckbank app, binckbank sparen, binckbank koers, binckbank tour, binckbank contact, binckbank vacatures
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Symphony Offices Symphony Offices 6 km Mooi gebouw en wr werken leuke en lieve mensen
DC Advies DC Advies 8 km "We zijn financieel adviseurs. Ons vak is dus het adviseren en begeleiden op het...
Market Wizards BV Market Wizards BV 8 km Vertaald door Google Stierenmarkt Origineel Bull Market
Recensies
Ik was tevreden met binck bank. Maar sinds saxo ze overgenomen heeft. Is het niet meer hetzelfde. Kreeg mail van saxo dat mijn beleggings rekening geblokkeerd zou worden binnen 7 dagen als ik geen actie ondernam. Heb ik gebeld naar helpdesk wat ik dan moest doen. Wisten ze het ook niet. Gelijk al mijn geld opgenomen. Website vind ik ook niet fijn .
Erg teleurgesteld na de overname van Saxobank in verband met de tarieven die omhoog gingen. De overboekingsprocedure is ook een hel. Heb nog steeds een deel van mijn servicefee niet terug. Als je eindelijk iemand aan de lijn hebt en je belt terug naar dezelfde persoon dan durft hij je niet meer te woord te staan. Rekening opgezegd we gaan zien of ze dit wel kunnen.
Extreem slechte helpdesk in China die vragen stelt over de herkomst van geld op de rekening, ook al zijn er sinds de overname door Saxo van Binck Bank geen mutaties geweest. Helpdesk zegt informatie over herkomst van geld ruim 30 jaar terug nodig te hebben, wat niet waar kan zijn. Communicatie vanuit Saxo in onbegrijpelijk semi-Nederlands dat waarschijnlijk vanuit het Chinees machinaal is vertaald. Bellen met betere Nederlandse helpdesk heeft niet geholpen. Stappen nu over naar een andere bank.
Zojuist arogante medewerker aan telefoon gehad na 30 min wachten om order in te leggen en die weigerde omdat hij vond dat hij niet hoefde uit te leggen waarom zaken bij hun niet werkte. Dus app loopt vast en medewerker gooit telefoon er bewust op. Hoe arrogant kan een broker zijn?
@Saxobank is de slechtste bank waar ik ooit mee te maken heb gehad. Gedwongen klant na overname Binck, ik ga zeker afscheid nemen. Behoedt u voor pesterijen, inbreuk privacy, slechte applicatie, geen normaal telefonisch contact en slechte rapportages. Deze club zit echt op het randje van fatsoenlijk. Niet doen dus!
Een rekening aanvragen betekent wekenlang niets horen, telefonisch contact opnemen is een onprettige ervaring. Na 20 min. eindelijk iemand aan de lijn die niets kan of mag, weer wachten op doorverbonden worden, weer uitleggen, weer wachten en dan de toezegging dat er snel vervolg komt. Onvoorstelbaar, je verlangt terug naar de tijd dat banken kantoren hadden en i.i.g. op die manier "benaderbaar" waren.
Waardeloze dienstverlening. Servicemedewerkers, kunnen niks, mogen niks en doen toezeggingen die niet worden nagekomen. Het Online portaal is rommelig, niet overzichtelijk en stikt van irritante reclame banners van Saxo zelf. Zo snel mogelijk weg bij deze broker en raad iedereen aan hier géén klant te worden.
Ik was een tevreden klant bij Binck bank en ben zeer ontevreden sinds de overstap naar Saxo. Net eindelijk mijn rekening gesloten na veel geld te hebben verloren aan o.a. buitensporige transactie kosten etc. Zaken doen met deze instelling is zeer af te raden.
Waardeloze broker!! Ik heb nog nooit met een platform gewerkt dat zo beperkt is en waar zo veel fouten inzitten! ‘t is dat al mn geld in allemaal posities zit, anders had ik ‘t per direct daar weggetrokken. Wil je een betrouwbare broker, dan kan je beter ergens anders handelen.
Wat een verschrikkelijk platform! Los van de povere functionaliteiten is vooral de terreur van Client Renewal schrikbarend. Ze blijven je achtervolgen met dezelfde vragen, iedere keer bericht "we hebben nog extra inform atie van je nodig". Gekmakend. Ik ga kijken naar een alternatief, dit is gwoon niet serieus meer.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Binckbank met het openbaar vervoer


Amsterdam-ZO, Hoogoorddreef/Atlas 140 meter
375
376
377
378
Amsterdam-ZO, Hoogoorddreef/Atlas 150 meter
375
376
377
378
Amsterdam Bijlmer Arena 160 meter
800
811
817
831
833
835
N800
Amsterdam-ZO, Gebouw Atlas 180 meter
375
376
377
378
Amsterdam, Gebouw Atlas 180 meter
120
126

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid