facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bimmer Masterpieces

Bimmer Masterpieces

Info

Learn more about us on our site. Feel free to send us a message here.

Geschiedenis

The design of a car (interior and exterior) depends on the creativity of the designer(s), but often also on the costprice limitation.

For instance, if you consider the interior of a BMW M2 less of a success than that of an M4, then this is certainly a result of the costprice limitation.

Of course, as industrial designers and manufacturers, we from BIMMER MASTERPIECES are not bound by this limitation!

Free shipping to €uro countries!
Shipping outside of the €uro countries €20 extra.

Installing all our products implies that your BMW will be back in it's original state in no time, at any time without any damage caused.

Made in the Netherlands.

Adres: Friesestraatweg 213, Groningen
Stad: Groningen
Route: Friesestraatweg 213


Recensies
Fantastisch bedrijf. Na bij meerdere dealers te zijn geweest, waaronder grote BMW dealers kan ik zeggen dat ze betrokken zijn en je weg laten rijden met een tevreden gevoel. Afspraken worden nagekomen en contact is persoonlijk en laagdrempelig. De aanschaf van de nieuwe auto is soepel verlopen en ik zal zeker terugkomen voor zowel onderhoud als aanschaf van nieuwe auto's!
Op advies van de monteur auto gebracht voor inspectie . Echter toen ik de auto weer kwam ophalen was er niks gevonden en kon ik de auto weer mee nemen na dat ik de rekening had betaald. Vreemd genoeg was er wel degelijk iets te horen maar moest 3 week wachten voordat ze tijd hadden. Niet de 1e keer dat ik een slechte ervaring met deze garage heb.
Vandaag onze Mini Clubman opgehaald bij Guido Smit van Dusseldorp Mini in Groningen. Guido maakte er echt een feestje van! Grote strik erom! En niet alleen dat, een rustige en kundige instructie. Zo wil je geholpen worden. Bedankt Guido.
Slechte medewerkers achter de balie, macht dronken en gaan zelf regels verzinnen omdat ze thuis niks te zeggen hebben
Mooie locatie. Kwam voor een onderhoud aan de i4. Ging vlot en verliep naar wens.
Fijne hulpvaardige dealer met mensen die luisteren en oplossingsgericht bezig zijn.
Vriendelijke mensen, mooie auto's. Nu wachten op de aflevering van de auto.
Te lang wachten voor een vraag . Uiteindelijk niet kunnen helpen.
Het terrein betreden met een beetje twijfel... Ik kwam immers alleen de snellader gebruiken en ben geen klant, noch rijd ik BMW. We stonden echter nog nauwelijks stil of ons werd koffie en gebruik van de toiletten aangeboden. Als klap op de vuurpijl kwamen mijn dochters beiden met een miniatuurtje van een mini naar buiten! Bij Martinistad weten ze wat klantvriendelijkheid is! Zelfs als je geen klant bent..
Goed bereikbare aan de Ring Groningen en bijzonder service gerichte BMW en MINI dealer met erg vriendelijke en behulpzame medewerkers.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Bimmer Masterpieces. Friesestraatweg 213 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Bimmer Masterpieces adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Bimmer Masterpieces. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Bimmer Masterpieces delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid