facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bimhuis

Bimhuis

Info

The Bimhuis is the prime jazz club in the Netherlands, and features over 300 concerts each year, with a program consisting of top international and Dutch talent, challenging performances and a unique vibe.

Geschiedenis

The Bimhuis is the prime jazz club in the Netherlands, and challenges every other club in Europe. Based in an exquisite location in the centre of Amsterdam, the Bimhuis features over 300 concerts each year, with a program consisting of top international and Dutch talent, challenging performances and a unique vibe.



"BIMHUIS Amsterdam is het belangrijkste jazzpodium van Nederland en wordt beschouwd als één van de top jazzpodia in de wereld."

"BIMHUIS Amsterdam is het belangrijkste jazzpodium van Nederland en wordt beschouwd als één van de top jazzpodia in de wereld."
Adres: Piet Heinkade 3, 1019 BR Amsterdam
Telefoonnummer: +31(0)20-7882150
ln.siuhmib@ofni
Stad: Amsterdam
Route: Piet Heinkade 3
Postcode: 1019 BR



op zoek naar gerelateerd: bimhuis parkeren, capaciteit bimhuis, bimhuis restaurant, bimhuis 20 oktober, bimhuis geplande evenementen, bimhuis oud en nieuw 2018, bimhuis vacatures, bimhuis 7 juli
Recensies
3 maart hier geweest voor het optreden van ClownCore. De tering! Wat een beleving! Heerlijk dichtbij met je neus bijna op het podium. Dit zal me voor altijd bijblijven. Waren een paar van die lullo's die elkaars plekje probeerde te jatten maar die zal je altijd wel houden.
Gisterenavond een schitterend optreden van Lional Loueke, gitaarvirtuoos, in het Bimhuis Amsterdam. Met zijn gitaarspel en zang bewerkte hij de melodieën van zijn leermeester Herbie Hangcock. Hij wist het publiek te vervoeren met zijn muziek. We waren er allemaal stil van.
Bimhuis is altijd een heerlijke plek om concerten te beleven. Vrijdagavond alles strak gepland om een optreden mee te maken, komt de band niet. We vonden het ook erg stil in de parkeergarage en eenmaal boven troffen we een dichte deur van de toegang. Zag net wel dat de deur van het café wel open was. Vriendelijke dame kwam ons vertellen dat de band in Frankfurt vast zat en de bas was zoek. Na excuus en een biertje weer terug naar Hilversum. Jammer maar een leeg café in Bimhuis is ook een ervaring rijker.
Vrijdag 16 september 2022 genieten van Rembrandt Trio. Vanaf het balkon met een glas wijn.
Gevestigd in het muziekgebouw, heeft het dezelfde voordelen. De horeca plekken van het mooie uitzicht op het IJ en parkeergelegenheid genoeg in de eigen garage. In de moderne zalen kun je vervolgens genieten van de voorstelling.
Prima locatie, goed bereikbaar met de tram of ongeveer 10 min lopen vanaf Amsterdam Centraal. Zodra je binnenkomt is het erg ruimtelijk. Tijdens een optreden van Bruut! In het BIMhuis merk je dat de akoestiek prima is. Genoeg zit en sta gelegenheden en de drankjes zijn niet al te duur. Een hele goede ervaring
Mooie artiesten opgetreden met speciale instrumenten prachtig
Hele fijne zaal met goede akoestiek en goed zicht op het podium. Leuk als de gordijnen open zijn om de trein voorbij te zien rijden. Het café heeft een prachtig uitzicht over het IJ. Je kunt hier ook lekker eten voorafgaand aan een concert!
Als je van jazz houdt kan je hier vaak genieten. Een een fijne zaal met veel sfeer. Tijdens optredens zag ik vaak de treinen rijden op de spoordijk. Dat gaf iets extra's aan het optreden. Het Bimhuis heeft hele grote ramen.
Geweldige muziek, leuke mensen en mooie locatie. Goede sfeer en prachtig uitzicht over het IJ en Amsterdam. Het eten was heerlijk en super aardige bediening. Het enige minpunt was het geluidsniveau. Het concert moeten verlaten vanwege te harde muziek, ondanks gehoorbescherming. Na afloop van het concert herhaling in het café met de DJ. Ik heb hem er nog op aangesproken, maar hij zei: ‘sommige mensen willen het zachter, maar sommige juist harder’. Na afloop een flinke piep in mijn oren en na een paar dagen nog steeds aanwezig. #tinnitus #jazz
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid