facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Biltse Boer

Info

Biltse Boer, dat is ambachtelijk bereid ijs met verse melk van eigen koeien en echt fruit.



"De Biltse Boer maakt ambachtelijk schepijs met melk van eigen koeien en verse ingrediënten zoals vers fruit en echte noten. Zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen.Kom langs en geniet van het ijs, de beste koffie en de boerderij. Neem een kijkje in de stal en onthaast. Voor kinderen en volwassenen. Ruime speel- en zitgelegenheid."
Adres: Utrechtseweg 91, 3732 HA De Bilt
Stad: De Bilt
Route: Utrechtseweg 91
Postcode: 3732 HA



op zoek naar gerelateerd: IJs van de boer, Boerderij De Bilt, IJssalon De Bilt, Facebook Biltse Boer, IJsboerderij Utrecht, IJs laten maken van eigen melk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zin in ijs Zin in ijs 1 km Dit ijs is echt geweldig! Tot nu toe wel het lekkerste ijs wat ik ooit heb gehad. Zek...
Gelato Burano De Bilt Gelato Burano De Bilt 1 km Lekker eisje gegeten onderweg naarhuis! Vriendelijk personeel. Na eerste goede ervari...
Recensies
Heel lekker ijs. Een leuke plek voor jonge kinderen. Ga hier zeker vaker naar toe
Meestal heerlijk ijs, maar ditmaal was het smakeloos en de keuze zeer beperkt. Jammer, ik wacht tot de zomer, hopelijk heeft de boer dan meer zin.
Gezellige boerderij met heerlijk ij! En de Kids mogen bij de koeien en de kalfjes kijken.
Heerlijk ijs en vriendelijke bediening. Kinderen kunnen lekker spelen en ouders met hun toet in de zon. Ze hebben ook heerlijke boerenyoghurt overigens.
Prima ijs. Gebaseerd op eigen product. Sterk yoghurt georiënteerd.
Heerlijk ijs met verse melk en vers fruit
Wat een leuke plek voor een ijssalon. En hoe mooi dat de melk direct van de koeien achter de ijswinkel vandaan komt. Super lekker ijs zelfgemaakt door de boer en de kids vinden het erg leuk om ook even bij de koeien te kijken. Tot snel weer!
Erg lekker ijs!! Met melk van de boerderij word er heerlijk vers ijs gedraaid. Een fantastische aanvulling voor de regio!
Heerlijk, romig ijs op een mooie plek tussen de koeien. Klein speelveldje voor de kids met picknicktafels. Veel smaken om uit te kiezen! Vanille is super en vol van smaak. Slagroomtopping is top!
Heerlijk schepijs van verse melk! Jammie! Ook kan je hier verse melk, chocolade melk en vla kopen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid