facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bilthovense Boekhandel

Bilthovense Boekhandel

Info

echte boeken!



"Offline en online staan wij voor u klaar. Ruim gesorteerde boekhandel. Gepassioneerde boekenliefhebbers die u met plezier aan uw gewenste boek helpen óf dat ene boek tippen waar u eigenlijk niet naar zocht, maar toch blij mee de winkel uitloopt."

"Offline en online staan wij voor u klaar. Ruim gesorteerde boekhandel. Gepassioneerde boekenliefhebbers die u met plezier aan uw gewenste boek helpen óf dat ene boek tippen waar u eigenlijk niet naar zocht, maar toch blij mee de winkel uitloopt."
Adres: Julianalaan 1, 3722 GA Bilthoven
Telefoonnummer: 0302281014
Stad: Bilthoven
Route: Julianalaan 1
Postcode: 3722 GA


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 20:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Boekhandel De Bilt, Lezing bilthovense boekhandel, Vinkenlaan 2 Bilthoven, Libris, Bruna Bilthoven
Recensies
Groot assortiment, voor ieder wat wils. Personeel is zeer vriendelijk, behulpzaam en goed op de hoogte. Vraag gerust om advies als je op zoek bent naar een boek om cadeau te geven, altijd raak!
Prachtige boekhandel. Leuke belezen mensen. Ben niet zo vast aan een winkel maar kies vaak voor hun, ook online via Libris!
Enorm mega veel boeken en de bediening was geweldig en heel leuk
Mooie grote winkel geworden, sinds ze zijn verhuisd. Maar vind niet echt gezellig. Achter in de winkel is het vrij donker en somber. Het is even lastig zoeken naar de items. Er is ook geen verwijzing in de winkel naar de betreffende categorie. Bijv: reisboeken en assortiment per land was niet om naar huis te schrijven Punt van aandacht is overzichtelijk maken en aantal keuzes in diverse soorten kaarten is beperkt.
Gewoon n fijne winkel met behulpzaam personeel, maar t klantgeheugen is niet erg ontwikkeld
Een geweldige boekhandel en deskundig advies. Een bezoek aan de Kunstkelder is zeker ook aan te raden.
Een heel fijne plek om te struinen met een alomvattend aanbod.
Erg leuke boekhandel. Vriendelijk geholpen. Koffie en kinderboeken? Had u nog iets gewenst?
Gezellig sfeertje Goed gesorteerd Veel leuke en mooie kinderboeken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid