facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BillyBird Park Hemelrijk

BillyBird Park Hemelrijk

Info

Een recreatiepark met attracties, buitenspeeltuinen, een binnenspeeltuin en een strandbad. Tickets online met korting!

Geschiedenis

BillyBird Park Hemelrijk is een recreatiepark voor jong en oud, waar iedereen 360 dagen per jaar Happy Together kan zijn. Het hart van het park bestaat uit een enorm strandbad met daaromheen een enorme binnenspeeltuin, twee buiten speelgebieden, een achtbaan, touwenparcours, de klimberg Hemelaya, de bootjesglijbaan Splash! een Poppentheater en nog veel meer! Ons ruim opgezette park is perfect voor kinderfeestjes, schoolreisjes, familiefeestjes of voor een fantastisch dagje uit. Happy Together bij BillyBird Park Hemelrijk!

BillyBird woont op Hemelrijk. Deze vrolijke vogel trekt er graag op uit om nieuwe vrienden te maken en samen plezier te maken met jong en oud.



"BillyBird Park Hemelrijk is een regionaal recreatiepark dat aansluiting zoekt bij de regio Hemelrijk is bijvoorbeeld de naam van het oorspronkelijke gebied, Helihaven is een aanvulling op de vliegbasis in Volkel. Het park bestaat uit een combinatie van natuur en recreatie: een strandbad met daaromheen een aanbod van thematische binnen- en buiten attracties, waaronder bijvoorbeeld ook een Oeverzwaluwwand en een observatiehut."
Adres: Zeelandsedijk 34A, 5408 SM Volkel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: +31413 277000
ln.dribyllib@ofni
Stad: Volkel
Route: Zeelandsedijk 34A
Postcode: 5408 SM


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 21:00
Dinsdag: 10:00 - 21:00
Woensdag: 10:00 - 21:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 21:00
Zondag: 10:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: billybird park hemelrijk geplande evenementen, hemelrijk abonnement, billybird park hemelrijk achtbaan, billybird park drakenrijk, hemelrijk entree, tickets hemelrijk, hemelrijk openingstijden, goedkoop naar billybird
Recensies
Leuk park om eens per jaar te vertoeven. Ook bij minder warm weer en dus zonder gebruik te maken van de waterattracties. Grootste deel is voor jongere kinderen 3 tot 6 jaar. Zou nog leuker zijn als er meer attracties komen voor oudere kids. Paar punten ter verbetering: - wc's waren overal op alle momenten smerig. Kleine kinderen werden alleen gelaten en maakten er een grote zooi van. - personeel reed op fietsen zonder verlichting in t donker door de mensen menigte...gevaarlijk! - jammer dat t geen rookvrij park is, ziet er niet uit overal mensen met peuken tussen de kinderen en speeltoestellen.
Leuk park zeker voor kleine kinderen. Ivm wintertijd waren er veel attracties gesloten. Maar entree prijs was ook aangepast. Er waren nog genoeg binnen speelplekken om je goed te vermaken. Er was ook een kleine voorstelling met poppen heel leuk gedaan. Alles is goed toegankelijk met de rolstoel, genoeg parkeerplaatsen. Wel een uitrij munt kopen van 5 euro.
Mooi speelpark met groot meer waar het heerlijk vertoeven is met dit mooie weer! Kinderen kunnen hun energie kwijt op verschillende speeltoestellen en atracties zoals draaimolens en een zweefmolentje wel zelf aanduwen of draaien springkussens, schommels, glijbanen, wipwaps, trapmonorail, achtbaantje, klimberg, kabelbaan, ballenbakspeelgedeeltes, gebied met water waar goud gezocht kan worden en forsielen zoeken in het zand etc. Ook zijn er meerdere eet en drinkgelegenheden. Prima park voor een dagje uit! Onze dochter van net 3 heeft zich super goed vermaakt maar zeker ook voor oudere kinderen een aanrader.
Met lekker weer zeker de moeite waard. Toen wij er waren was het wel heel erg druk en weinig lig bedden die je kan huren en of gebruiken. Water is lekker helder en veel zand en gras plekken. Attracties ben ik zelf niet in geweest zwanger 34w dus daar kan ik weinig over zeggen.
BillyBird Hemelrijk? Jeetje man. Wij kwamen uit Breda gereden. Dagje weg, niet te gek, niet teveel verwachtingen. Maar wat een fijne dag, goed genoten, leuke en toegankelijke attracties, greatness for kids! Echt een topdag gehad. Onze samenstelling; twee ouders, één jongen van bijna 6. Niet twijfelen, mooi weer vandaag en er een hele dag op uit samen? Rijden
Heel erg leuk park. Als het een mooie zomerse dag is, kan je ook je zwemkleding meenemen en lekker zonnen/zwemmen op het strandje. Leuke attracties/speelplekken en genoeg te doen. Zowel binnen als buiten.
Wij zijn met onze zoon en schoondochter en kleinkinderen geweest afgelopen maandag. Het park was schoon en mooi en ook schoon zwemwater. Het was warm maar er zijn genoeg bomen voor schaduw en parasols bij de horeca.Het stikte daar wel van de wespen. De kinderen 7,10 en 12 hebben zich goed vermaakt in de attracties. Helaas waren de botsauto’s gesloten na half 2. De prijzen van eten en drinken waren gewone horeca prijzen, die toch wel prijzig zijn zoals overal. De intree prijs is gelukkig laag en het parkeren was ook maar 4 euro, in verhouding met andere parken een goede prijs en kwaliteits verhouding. Aardig en hardwerkend personeel!
Heel erg leuk park voor kinderen tot een jaar of 11/12. De oudere kinderen kunnen zich hier dan weer prima vermaken op en aan het water. Onze jongens hebben zich er een hele dag super goed vermaakt, er was wel helemaal niets te doen maar het was dan ook een studiedag op maandag. Prima horeca aanwezig ook, en veel zitgelegenheid voor de ouders ook.
Mooie park en de service is prima ,er zijn restaurants e toilet , minimaal 3 uren om de kinderen alles te spelen , maar helaas de intree prijs vind ik een beetje duur 15 euro voor volwassenen en kinderen +3 jaar.
We komen graag bij Billy Bird. Indien er geen evenement is is alles prima geregeld. Nu met de afsluiter van de herfstvakantie was het helaas naar onze mening niet goed geregeld. Het park was tot 21:00 uur open, maar er waren diverse eetgelegenheden gewoon dicht. Gevolg dat iedereen een frietje ging halen waar we een uur op moesten wachten. Met een dergelijk evenement zorg je toch dat er genoeg horeca open is, en naar mijn mening waren diverse foodtrucks een welkome aanvulling. Denk dat dit punt echt een misser is geweest en hoop dat dit meer als verbeterpunt wordt gezien ipv platte kritiek. Qua prijs - kwaliteit verhouding is er niks op aan te merken. Het is dat wij te ver weg wonen anders hadden wij met plezier een abonnement genomen. De kinderen komen erg graag bij Billy Bird.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid