facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Billie Wonder

Billie Wonder

Info

Billie Wonder heeft een missie: duurzame luiers de standaard maken. Want die zijn veel beter voor de wereld, je kind en je portemonnee.

Geschiedenis

Baby Goods/Kids Goods

Adres: Haparandaweg 67-C8, 1013 BD Amsterdam
Telefoonnummer: +31625568140
Stad: Amsterdam
Route: Haparandaweg 67-C8
Postcode: 1013 BD


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00

Recensies
Hele mooie kwaliteit luiers, ik gebruik ze in combinatie met Bamboozle Totsbots, had ik nog van mijn eerste twee kinderen. Nu als mooie aanvulling de mama'en set, als ervaren wasbare luiers gebruiker ben ik echt fan van de overbroekjes en de inleggers. Hele mooie kwaliteit en dubbel elastiek bij de beentjes, zorgen voor een mooie pasvorm en geen lekkage. En ze zijn zo mooi, echt een feestje om ze aan te trekken. De grote wetbag, wet/dry, is echt ideaal voor onderweg, babyzwemmen en de opvang! Zo fijn dat er nu een Nederlands merk is dat hoge kwaliteit luiers en accessoires maakt.
De day kit aangeschaft om uit te proberen of we de full kit willen gaan aanschaffen! Alles wordt super snel geleverd met alle informatie die je nodig hebt om te gaan beginnen. De producten voelen zacht en fijn aan en de overbroekjes zijn door de drukknoopjes naar de gewenste maat te maken. We waren lang opzoek naar mooie, duurzame wasbare luiers en ik gok dat we deze gevonden hebben ;
Fantastische producten. Hele set van BillieWonder gekocht en we zijn er extreem blij mee. Werkt heel makkelijk en je bent goed bezig voor het milieu en je portemonnee. Aanrader.
Wij hebben de trial kit van Billiewonder gekocht voor ons eerste kindje. De luiers bevallen goed. Ze zijn makkelijk in gebruik en worden gemakkelijk schoon in de was.
Super blij met deze wasbare luiers! Ze hebben een mooie pasvorm, absorberen fantastisch, zijn heel makkelijk in gebruik en ook nog eens mooi!
Prachtige luiers die ook fijn zijn te gebruiken. Met de uitbreiding van het assortiment is het mega eenvoudig om volledig wasbare luiers te gebruiken. Voor onze newborn zijn we na de kraamweek gestart met de BW luiers en het bevalt erg goed. Geen geschouw met luierzakken naar de container maar hup in de wasmachine en schoon zijn ze. Het is even schakelen maar erg fijn en gemakkelijk. Ik ben fan!
Al een tijdje waren we geïnteresseerd in wasbare luiers maar toen we informatie opzochten, vonden we vele webshops nogal ingewikkeld. Er zijn immers zoveel soorten op de markt zodat het moeilijk kiezen was. Bij het bekijken van de webshop van Billie Wonder was er dan toch ineens een klik en dit vooral omdat de informatie over de luiers zo helder is weergegeven met de filmpjes. We gaven de Day Kit een kans en zijn echt verkocht! Het design is heel mooi en de pampers zijn vooral heel makkelijk in gebruik. Meer dan een aanrader voor al diegene die goede wasbare luiers zoeken voor hun kleine spruit! :
wij hebben de day kit gekocht om te proberen maar zijn helemaal verkocht! ze zijn makkelijk in gebruik, lekken niet door en hebben een mooi design ook word je vriendelijk geholpen. ik raad het zeker aan!
Heel erg tevreden, ze zijn zo mooi! Verschonen in echt een feestje. Ook hu-da, modern cloth nappies en little lamb aangeschaft om te proberen maarrr dat alles alweer verkocht want helemaal om naar billie!
Afgelopen zaterdag hadden mijn man en ik een afspraak bij Billie Wonder. Ik had via hun site begrepen dat de showroom op zaterdag een aantal uren open was. Van te voren had ik gemaild en ik kreeg vrij snel contact met een van de eigenaressen. We konden gewoon binnen lopen. Achteraf kreeg ik nog een mail met de vraag hoe laat ze ons kon verwachten omdat ze graag de tijd voor ons wilde nemen. Dat gaf natuurlijk al een goed eerste indruk. Tijdens het gesprek was de eigenaresse vriendelijk, luisterde goed en gaf tot in detail uitleg over de mogelijkheden. Ik had van te voren al regelmatig videos bekeken en uitleg gelezen over wasbare luiers maar ik vond het zo fijn dat zij mij wegwijs kon maken in de verschillende opties. Nu had ik het gevoel dat ik het echt begreep. Wat ook fijn is, is dat ze mee denkt en je op basis daarvan goed advies kan geven. Ik vond mijn ervaring met Billie Wonder tot nu toe erg positief.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Billie Wonder.

Amsterdam baby-/kinderproducten

openingstijden, locatie, vervoer. Haparandaweg 67-C8 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Billie Wonder adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Billie Wonder. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Billie Wonder delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Matka Matka 726 meter Fijne plek om even rustig koffie to doen met mijn kinderen erbij. Ruimte om te spelen...
GhaZoo GhaZoo 1 km Hebben 2,5 jaar gebruik gemaakt van de luierservice van GhaZoo. Heel makkelijk in te ...
Noddles Noddles 2 km Baby/kids accessories & clothing - Visit our webshop: http://www.noddles.nl
Stadstipi Stadstipi 2 km Kinderatelier voor peuters en kleuters. Woonatelier voor particulieren en projectinri...
Boumy Boumy 2 km Boumy has been making soft, perfectly formed premium leather baby shoes for nearly 20...
Schooltje Schooltje 4 km Voor ons een uitje, slagen uiteraard goed! Erg vriendelijke mensen, lekkere koffie en...
Mikelo kids Mikelo kids 4 km Uw adres voor de mooiste en meest betaalbare kinderkleding Mikelo kids biedt trendy ...
Nina Roze - Tomten Collection Nina Roze - Tomten Collection 4 km Handmade crochet inspired by Scandinavian Tomten (elves). Making our Nina-Roze Tomten...
Skandinavski Skandinavski 5 km Skandinavski най-доброто от скандинавския интериорен детски дизайн, облекло и играчки...
LilyBugs LilyBugs 5 km Lilybugs levert de beste babyessentials. Luier & Flesvoeding abonnementen| Pretecho|...
Invented 4 Kids Invented 4 Kids 6 km Waar te koop: http://www.invented4kids.com/shop-locator/ Zelf een idee? http://www...
In de wolken Festival In de wolken Festival 6 km Nieuw van Ouders van Nu. Het In de wolken Festival. Hét evenement voor jonge en aanst...
Kids-musthaves.nl Kids-musthaves.nl 6 km De online store waar klassiek en stoer elkaar tegenkomen voor de perfecte mix!
Jungle Gym Jungle Gym 6 km Snel en correct geleverd. Ons pakket bestond uit heel veel onderdelen die niet genumm...
Pompdelux Amsterdam Nieuw-West Pompdelux Amsterdam Nieuw-West 7 km Ik zou hier GEEN kleding bestellen, je betaald €15.- euro aan retour en porto kosten....
Reiswieg.nl - veilig en gezond babyvervoer in Nederland en België Reiswieg.nl - veilig en gezond babyvervoer i... 7 km Verkoop en verhuur van producten om je baby veilig en gezond te vervoeren. 4 categori...
BabyBotanic BabyBotanic 8 km Handgemaakt en zelfgeverfde kleding voor baby’s vanaf maat 50 tot 104. Geïnspireerd d...
Kigo Kigo 8 km KiGO is the smallest and most reliable location tracker in the world.
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid