facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Biljoenbad

Info

Ontdek de energie van water! Voel je vrij en laad je weer helemaal op in het Biljoenbad. Kom leren zwemmen, revalideren, fit worden, ontspannen of spieren trainen. Samen met je kind, trainingsmaatje of fysiotherapeut. Naar verwachting in oktober geopend.



"Ontdek de energie van water!Beweeg lekker in ons bad, voel je vrij en laad jezelf weer helemaal op. Het geeft power aan lichaam en geest. Dus kom leren zwemmen, revalideren, fit worden, ontspannen of trainen."
Adres: Gruttostraat 3, 6883 CN Velp
Telefoonnummer: 026-4976556
Stad: Velp
Route: Gruttostraat 3
Postcode: 6883 CN



op zoek naar gerelateerd: Discozwemmen Biljoenbad, Valkenhuizen zwembad, Biljoenbad Gelrepas, Recreatief zwemmen Arnhem, Valkenhuizen Arnhem, Zwemles Valkenhuizen, De Grote Koppel zwembad, Zwem abonnement
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sportbedrijf Rheden Sportbedrijf Rheden 181 meter Sportbedrijf Rheden: hét centrum voor bewegend en sportend Rheden!
Recensies
Heel fijn zwembad. Lekker warm overal, genoeg ruimte voor het omkleden en douchen. Water is fantastisch en medewerkers over het algemeen aardig en behulpzaam. Alleen de tijden voor het banen zwemmen zijn lastig voor mij ivm met school :
Mooi, schoon zwembad. Alleen beperkte tijden voor banen zwemmen en aqua sporten
Wordt bij mijn kleindochter onvoldoende aandacht gegeven bij het lesgeven, zit al 7 maanden in de zelfde groep en nog geen progessie !!!
Mooi modern zwembad. Voorzien van alle faciliteiten die je mag verwachten. Mooie horeca!
Mooi nieuw bad, water lekker warm
Geweldig en mooi zwembad met lauw zwemwater . Goed voor ouderen en mensen met aandoeningen. oa gewrichts pijn.
Seniorzwemmen op dinsdag : meer dan 33 personen in het therapiebad! Veel te vol, je kon niet zwemmen maar laveren tussen de mensen door! Waarom is er geen limiet aan het aantal personen? Niet voor herhaling vatbaar. Andere dagen schijnen ook zo vol te zijn.
Sinds een paar weken neem ik in het mooie Biljoenbad deel aan enkele van de beweeguren die er speciaal voor doelgroepen zijn. De uren voor mensen met diverse aandoeningen aan hersenen en/of het bewegingsapparaat worden begeleid door een enthousiaste en deskundige fysiotherapeut. Ik ervaar het als een weldaad voor mijn lichaam; de kwaliteit van mijn leven neemt er erg door toe. Heerlijk!
Super aardig en gastvrij personeel, mooi en schoon zwembad voor alle leeftijden. Zelf ervaren want kon geen 6 sterren geven!
Simpel maar juist daardoor ontstaat het spel tussen de kinderen in plaats van dat ze vermaakt worden. En het is lekker overzichtelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid