facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Biljart Vereniging Schollevaar

Biljart Vereniging Schollevaar

Info

Welkom op de Facebookpagina van Biljartvereniging Schollevaar.

Ons clublokaal is gevestigd aan De Linie 1 2905 AX Capelle aan den IJssel.

Geschiedenis

Welkom bij de Facebookpagina van Biljartvereniging Schollevaar.

Onze vereniging is een sportieve en gezellige biljartclub waar op verschillend niveau gespeeld wordt. We zijn aangesloten bij de KNBB district Rotterdam.

De vereniging heeft een eigen lokaliteit met een eigen bar en keuken. Leden hebben vrij toegang met een sleutel om te biljarten wanneer ze maar willen.

Op clubavonden en dagen worden er roosterpartijen gespeeld, ingedeeld door een wedstrijdleider met ieder seizoen als afsluiting een clubkampioenschap.

Tevens kan men deelnemen aan teamwedstrijden in KNBB verband. Men kan meedoen in een libre team op de kleine match tafel en/of in de teams voor driebanden.

Elk lid kan meespelen in de persoonlijke kampioenschappen (PK's) van de KNBB en wel in de spelsoorten libre, bandstoten en driebanden (klein en groot).



Meer informatie

Voor nadere informatie over onze vereniging kunt u contact opnemen met de voorzitter Johan Langezaal,
tel 0186-684980 / 06-27502537 of E-mail [email protected]

Adres: De Linie 1, 2905 AX Capelle aan den IJssel
Telefoonnummer: +31104500793
Stad: Capelle aan den IJssel
Route: De Linie 1
Postcode: 2905 AX



op zoek naar gerelateerd: KNBB Rotterdam, Biljartvereniging Crooswijk, Biljartvereniging De Maasstad, BiljartPoint Rotterdam, BiljartPoint KNBB
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Biljart-, Snooker- en Poolcentrum Capelle Biljart-, Snooker- en Poolcentrum Capelle 408 meter Ontzettend hartelijke uitbater, ongeacht op welk tijdstip je aankomt is hij de vriend...
Capelle SPC Capelle SPC 408 meter Ontzettend hartelijke uitbater, ongeacht op welk tijdstip je aankomt is hij de vriend...
Arubaanse Softbaltoernooi Arubaanse Softbaltoernooi 2 km Het Arubaanse Softbaltoernooi is een jaarlijks terugkerend sportevenement.
Recensies
Mooie acomodatie,goede biljart, goede bediening aandelen bar,ruime parkeerplaats.
Geweldige locatie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid