facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bilderberg

Info

Welkom op de officiële Facebookpagina van Bilderberg. Deel je nieuws hier, reageer of discussieer mee. Bezoek onze website: www.bilderberg.nl.

Geschiedenis

Bilderberg is de hotelketen die zich al 100 jaar onderscheidt met de best denkbare service. Persoonlijke aandacht, vakmanschap en prachtige locaties maken dat elk verblijf, privé of zakelijk een beleving op zich zijn. Onze 17 hotels bevinden zich op schitterende locaties door heel Nederland. Midden in het hart van bruisende steden en verscholen in de natuur met volop rust en ruimte. Waar we u ook mogen verwelkomen, u kunt rekenen op een unieke ervaring.

Why settle for less?

Producten

Bilderberg
www.bilderberg.nl
[email protected]

Bilderberg nieuwsbrief
www.bilderberg.nl/emailnieuwsbrief

Bilderberg vacatures
www.werkenbijbilderberg.nl

Bilderberg op Twitter
www.twitter.com/Bilderberg

Bilderberg Blog
www.blog.bilderberg.nl

Bilderberg arrangementen
www.bilderberg.nl/arrangementen

Vergaderen bij Bilderberg
www.bilderberg.nl/outofoffice

Bilderberg Wellness Centres
www.bilderberg.nl/wellness

Adres: Beukenlaan 52, 6871 CL Renkum
Telefoonnummer: 0317-318319
ln.grebredlib@ofni
Stad: Renkum
Route: Beukenlaan 52
Postcode: 6871 CL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: bilderberg veluwe, bilderberg wolfheze, bilderberg oosterbeek, bilderberg scheveningen, bilderberg vaals, bilderberg hotel garderen, bilderberg hotels aanbiedingen, bilderberg rotterdam
Recensies
Dit hotel als laatste gehad bij het klavertje vier arrangement. Maar een zeer groot verschil met de drie voorgaande. Zeker geen 4 sterren hotel. Kamer zeer gedateerd. Ligbad met douche in ene . Een föhn van het jaar 0. Op de toilet kun je amper zitten door ruimte gebrek. Geen airco of ventilator aanwezig. Geen mogelijkheid tot zelf koffie of thee te maken en dat is toch wel een pre. Geen mini bar. De kleine kamer is volgepropt met tafeltjes en stoelen. De bediening in het restaurant is zeer matig te noemen zeker tijdens het ontbijt. Tafels worden veel te laat opgeruimd en als dan niet schoon gemaakt. Ze zien het niet waardoor mensen zoekende gaan naar een schoon leeg tafeltje. Het ontbijt buffet is rommelig en zit onlogisch in elkaar. Tot overmaat van ramp was het hele hotel zonder warm water van 17.30 tot 20.30. dus douchen na een hele dag fietsen voor het diner zat er niet in.
Wij waren aangenaam verrast door het vriendelijke personeel en het heerlijke eten. Ook de omgeving vonden we zeer de moeite waard, ondanks het regenachtige weer. De kamer was wat gedateerd, maar doorgaans goed en netjes bijgehouden. Wij vinden het jammer dat er wat kleding van een vorige gast in de kledingkast lag, dat paste niet bij de algemene indruk van de rest van het verblijf. Daarnaast hebben we een maal in de bar voor niets gewacht om iets te kunnen bestellen, terwijl het meisje dat bardienst had ons wel had gezien en gedag had gezegd. We hebben dat ook al gemeld bij de receptie. Wij hopen dat jullie wel iets doen met de feedback.
We hadden een hondenkamer fijn dat de hond mee mag. Maar de kamer is enorm verouderd plastic gordijnen oud sanitair geen kluis of koffie op de kamer heel erg slecht gezien de prijs die dit hotel vraagt. Personeel loopt rond met een blik van vraag me aub niets. Geen roomservice meer hele late incheck 16.00 uur als je dan een weekendje gaat en je kan om 16.00 uur op je kamer en volgende ochtend moet je uitchecken maak je geen gebruik van het hotel je kunt dan pas na 16.00 uur zwemmen of naar de sauna je moet haasten want om 18.30 uur is het diner. Heel a relaxt dit.
Wij gingen in op een arrangement in Oosterbeek. De kamer strookte niet met wat werd aangeboden , je kon er niet bewegen, zeer oudbollig, de badkamer was wel gerenoveerd. De kou voelde je onder de ramen door en het water van de de verwarming liep gans de nacht maar bleef koud. Het zwembad had aangenaam warm water, doch verder kan je niet van een wellness spreken. Met begrip voor de hoge energie kost moet je de Haman reserveren doch dit was men vergeten. De bar was gesloten voor het welkomstdrankje , ook in de lobby kon dat niet dan maar in het restaurant. Slecht keuze uit een zeer beperkte kaart. Geen rekening gehouden met personen die niet alles kunnen,mogen eten. We zijn dus elders gaan eten . Duidelijk te weinig personeel en geen vier sterren waard.
Het hotel ligt prachtig, en het eten is van goede kwaliteit, zowel het avondeten als het ontbijt. Echt een prachtig kerstontbijt! Wat we echt een groot minpunt vonfen is dat er niet aardig gedekt wordt met bijvoorbeeld tafelkleden. Daardoor krijgt zo’n kerstdiner 24e toch een wat kantineachtige uitstraling. Het eten verdient meer. Kamers zijn ok, beetje outdated.
Erg prijzig voor wat je krijgt. Mijn badkamer rook als het riool en de hoofdverlichting was kapot. Bij melding daarvan krijg je alleen de opmerking "we gaan ernaar kijken" maar 2 dagen later nog niets geregeld. Ik vulde een kaartje in zodat er niet schoongemaakt zou worden, is toch gedaan prima hoor een schone kamers maar waarom vul ik dan dat kaartje in Zit wel op een mooie locatie en goed bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer.
Een leuke bijeenkomst gehad in Hotel de Bilderberg in Oosterbeek. Een mooie locatie in het groen. De ruimtes die we tot onze beschikking hadden waren ruim van opzet en het wifi werkte prima. De ontvangst was gastvrij en vriendelijk. Prettig om zo te worden ontvangen na lange rit. Ook even een plekje om iets af te ronden is geen probleem. De ruimtes voorzien van foto's op de muren zodat niet één ruimte hetzelfde lijkt. Schone voorzieningen en een lekkere lunch maakte dat het verblijf aangenaam en prettig was.
We hebben een prima ervaring gehad. Ligging is prima. We gingen naar Arnhem. We hebben bewust gekozen voor hotel buiten het centrum. Dit scheelt een hoop kosten. Afstand naar Arnhem 10 min. auto is ideaal. Ook een mooie omgeving. Alles was goed geregeld in het hotel. Wel een puntje. Alles zag er pico bello uit op één ding na. De rode kabeltjes van de lampen in het restaurant zijn niet netjes weggewerkt. Ik zou ze zwart maken en direct langs de lamp in het meubel wegwerken. Dan ziet het er niet zo slordig uit.
Met Bongo Bon een kamer geboekt. Mooi groot hotel met bijzondere geschiedenis. Kamer/ bad was netjes. Wat verouderd en gescheurde glasgordijnen. De ramen zijn aan vernieuwing toe. Weinig gebruikte kamer. Bij inchecken was één restaurant dicht en het andere volgeboekt, helaas moesten we s'avonds nog elders opzoek gaan. Grote parking. De mooie ligging van het hotel vlakbij een prachtig bos heeft een pluspunt. Kamers: Verouderd en overal tapijt.
30 jaar geleden waren de Bilderberg hotels top, een van de betere. Helaas zijn ze een beetje blijven hangen in het verleden. Wij zijn in vier hotels geweest, geen enkele kamer met airco, waardoor we door de hitte niet goed hebben geslapen, wel oké bedden. 1 kamer maar met een koelkastje, 1 kamer met een douchegordijn , 1 kamer met scheuren in de gordijnen??? geen enkele kamer met horren. Bilderberg is duidelijk aan een renovatie toe. Eten was prima. Ligging van de hotels ook.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid