facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BikeWheels

Info

BikeWheels is een bedrijf dat zich specialiseert in de bouw van hoogwaardige handgespaakte wielen voor de race, mountainbike, BMX en trekking fietsen.

Geschiedenis

BikeWheels is een bedrijf dat zich specialiseert in de bouw van hoogwaardige handgespaakte wielen voor de race, mountainbike en trekking fietsen. De wielen worden in overleg met de klant geheel naar wens opgebouwd. Hierbij wordt rekening gehouden met het lichaamsgewicht, waar de wielset voor gebruikt wordt, het type rijder dat u bent en tevens word de voorkeur van de klant voor merken en materialen meegenomen. De wielen worden nauwkeurig en met behulp van professionele apparatuur opgebouwd. Het resultaat is een wielset met een goede balans en stijfheid. Naspannen van de wielen is hierdoor niet meer nodig.

Verder leveren wij wielgerelateerde zaken zoals banden, binnenbanden, tubeless sets, remblokken etc. Tevens kunnen wij van de meest toonaangevende merken de complete wielsets leveren. Door de jarenlange ervaring in de wielersport in de diverse disciplines en de kennis en ervaring die daar is opgedaan kunnen wij een goed en gericht advies naar de klant geven, niet alleen met het bouwen van wielen als ook de houding op de fiets en framemaat bepaling daarvan.

Wat doet BikeWheels
•Bouwen van handgespaakte wielen.
•Reparatie van wielen
•Onderhoud en revisie van naven
•Verkoop van wielgerelateerde onderdelen en accessoires
•Advies inzake houding op de fiets en framemaat bepaling



"Het vervaardigen van op maat gemaakte hoogwaardige handgespaakte wielen"
Adres: Nieuwenkampsmaten 6-12, 7472 DE Goor
Stad: Goor
Route: Nieuwenkampsmaten 6-12
Postcode: 7472 DE



op zoek naar gerelateerd: MTB wielen laten spaken, Handgespaakt of fabriekswielen, Carbon velg kopen, Carbon wielen België, Maatwielen, Losse carbon velgen, Racefiets wielen zware rijder, 32 spaaks racewielen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sport-Inn Goor Sport-Inn Goor 4 km Kleine maar prettige winkel. We zijn goed geholpen. Hebben dikwijls scherpe aanbiedin...
Profile Reiners Goor Profile Reiners Goor 5 km Zaterdag j.l qwic fiets opgehaald Bij de heer reinders. Technische probleem, mankemen...
De Tweewielerreus De Tweewielerreus 5 km Top winkel, goede service, snelle prijzen, coronaproof
Morsink Tweewielers Morsink Tweewielers 6 km Door omstandigheden moest ik snel een andere e-bike kopen. Mijn oog was gevallen op d...
Recensies
Na dat ik diverse malen de naam Bikewheels hoorde vallen dacht ik ook eens een bezoek te brengen aan Brian, Mijn plan was dan ook om even een bezoekje te brengen van +- 1 uur maar het werden er zeker 3. Wat een passie en kennis over het bouwen van wielsets! Op elke vraag een passend antwoord. Brian doet zijn werk echt met verstand van zaken en komt zijn afspraken na. Hij heeft voor mij echt een geweldige MTB wielset weten te maken. Echt super blij mee, ik zou zeggen voor de twijfelachtige die niet zeker weet of hij hier aan het juiste adres is. Maak gewoon net als ik een afspraak met Brian en ga eens langs, ik kan je vertellen je bent meteen verkocht. Hier zijn jou wensen in de juiste handen.
Op aanbeveling van een bekende uitgekomen bij Bikewheels. Uit nieuwsgierigheid en nog wat open vragen de workshop bezocht in Goor op zoek naar MTB wielen. Hier werd ik vriendelijk ontvangen en werden er al snel details van velgen, naven en spaken besproken. Ik had al snel door dat ik hier met vakkundige eigenaar te maken had. Ter plekke alles uitgekozen en een offerte laten opstellen. Gekozen voor de Duke Lucky JackSLS 6-ters velgen met industry nine hydra navenset. 1 week voor verwachte levertijd het bericht dat de set klaar was om op te halen! Na wat problemen met de demontage van de casette 3 fietsenmakers verder uiteindelijk toch gelukt de wielset na een week wachten uit kunnen proberen. Verschil duidelijk voelbaar. Het vertrouwen om harder te kunnen pushen in bochten en snellere acceleratie bij het uitgaan van de bochten maken het een aankoop die ik al veel eerder had moeten doen! Bedankt Brian, keep up the good work!
Superblij met de door Brian gemaakte wielset. Brian heeft uitgebreid de tijd genomen om mij kundig te adviseren waardoor ik uiteindelijk met een andere maar mooiere en betere wielset vertrok. En wat een genot is het om met deze wielen te fietsen. Ik was eerst wat sceptisch over het voordeel van hand gespaakte wielen tov de standaard set die in mijn fiets zat. Maar het is een wereld van verschil. Dankjewel Brian
In februari mijn wielen gekocht. Nu na 2.300 km nieuw setje banden er weer net zo makkelijk weer tubeless opgekregen. Fijne wielen, goed naar wens samengesteld met extra tips van Brian en ze zien er ook mooi uit bij mijn fiets.
Deze week m’n nieuwe carbon wielsetje opgehaald bij Brian voor de racefiets. M’n oude wielen waren na intensief gebruik beschadigd en niet meer te gebruiken. Ik rijd met veldremmen. Wielen met een velgrand zijn niet eenvoudig verkrijgbaar omdat de meeste mensen met schijfremmen rijden tegenwoordig. Maar dankzij het grote netwerk van Brian rijd ik binnen een week op een mooi superlicht setje van het merk Duke! De Industry 9 naven uit de oude wielen waren nog wel bruikbaar en die heeft Brian weer vakkundig gemonteerd met uiteraard elke spaak op exact de juiste spanning! Samen met de tubeless banden van Pirelli en het vakmanschap van Brian fiets ik weer heel tevreden in de rondte! Grote klasse!
Onlangs de nieuwe MTB wielen opgehaald bij Brain voor mijn Cannondale scalpel met Lefty Ocho voorvork. Ik ben op zijn advies voor een carbon wiel gegaan. Ronduit tevreden met de eerste indruk bij het ophalen. Meteen banden laten monteren van Vittoria. Afgelopen zondag de eerste kilometers op de teller gezet. Een totaal andere fiets gekregen, echt ongelofelijk! Snaarstrak sturen, super veel grip nat bos, en geen moment het idee gehad dat ik moest corrigeren in de bocht of afdaling. Oh ja , meteen doorgereden naar Raymond van de Bike Protector voor een ceramische coating. Reuze bedankt Brain voor je advies en ik kom graag terug voor het jaarlijkse onderhoud / beurtje voor de lagers.
Sinds januari lichte wielset van Bikewheels op mijn Cervelo R3 gezet, maar nog niet op gefietst. Laatste week februari, toen het zo onvoorstelbaar mooi weer was, voor het eerst en eindelijk de wielen en de fiets getest. Ik ging naar Brian met de vraag voor een set lichte klimwielen, maar ze moeten wel stijf zijn. Ik heb verschillende fabriek wielsets in de afgelopen jaren gehad, maar deze zijn nauwelijks te vergelijken met de wielset van Brian. Stijf en licht, en de handling is top. Ze sturen in bochten super strak in, ben echt benieuwd hoe dat straks in de Alpen gaat, klimmen en dalen. Elke aanzet is raak. Bedankt Brain. Top
Opnieuw weer zeer plezierig geholpen door Brian voor een nieuwe wielset. Met de vorige set ruim 45000km probleemloos gereden. Na al deze kilometers waren deze nog altijd strak en recht. Opnieuw neemt Brian alle tijd om je te adviseren en dingen uit te leggen. Na de eerste rit met de nieuwe fiets en wielen toch weer blij verrast. Weer een topset, met Erase naven en velgen van de eigen lijn. Kortom, aanrader. Dikke duim Brian.
Dinsdag 27 december bij Bikewheels geweest voor nieuwe wielen voor onder mijn MTB. Ontzettend goed geholpen en advies gehad van Brian. Wat een vakman is dat. Nieuwe wielen besteld en 4 januari waren ze al klaar. Alles perfect afgeleverd. Zeker een aanrader.
Na veel gedonder met de carbon wielen in mijn American Eagle van een niet nader te noemen zaak in Apeldoorn/Zwolle, kwam ik via via in contact met Brian. Op een no-nonsense manier heeft Brian me laten zien en uitgelegd wat er aan de hand was en wat ik het beste kon doen. Haarfijne uitleg welke wielen het beste passen bij mijn fiets en stijl van rijden. Na tienduizenden MTB kilometers ging er werkelijk een wereld voor mij open. Nooit geweten dat er zoveel verschil in de opbouw van wielen kan zitten. Ik heb gekozen voor carbon wielen met oranje Industry 9 naven. SUPER blij mee. Ik had een aantal specifieke vragen en de service die Brian daarbij verleende was grote klasse!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar BikeWheels met het openbaar vervoer


Diepenheim, Gemeentehuis 180 meter
95
Diepenheim, Gemeentehuis 200 meter
95
Diepenheim, Lindelaan 250 meter
95
Diepenheim, Lindelaan 280 meter
95

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid