facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Biketrailerspecialist

Biketrailerspecialist

Info

Wij verkopen geen trailers maar vrijheid voor mensen. Of het nu gaat om fietsen, driewielfietsen of scootwagens. Maar ook uitzonderlijke fietsen.

Adres: Jan Nijenhuisstraat 10, 3882 HS Putten (gemeente)
Telefoonnummer: 0341 36 07 26
Stad: Putten
Route: Jan Nijenhuisstraat 10
Postcode: 3882 HS


Openingstijden

Maandag: 06:00 - 20:00
Dinsdag: 06:00 - 20:00
Woensdag: 06:00 - 20:00
Donderdag: 06:00 - 20:00
Vrijdag: 06:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Fietstrailer tweedehands, Astorc inklapbare fietstrailers, Fietstrailer achter auto, Fietstrailer kopen, Fietsaanhanger Putten, Schremmersteeg 3 Putten, Trailer4bike, Opvouwbare fietstrailer
Recensies
Geweldige service, vakmanschap en oprechte betrokkenheid bij zijn klant. Prima één op één uitleg en demonstratie ter plaatse in Putten van de biketrailer. Doel daarbij is de klant een passende oplossing bieden die vooral werkbaar is in de praktijk! Duidelijk dat wij de Biketrailerspecialist van harte aanbevelen. Bovendien blijkt de gekochte trailer thuis zoals aangegeven heel makkelijk neer te zetten te zijn en verrassend weinig plaats in te nemen.
Quintijn is een vakman en oprecht betrokken bij wat hij verkoopt. Neemt ruim de tijd om alles uit te leggen en je rijdt met een geweldig gevoel zijn erf in Putten weer af. Complimenten!!!
Biketrailerspecialist Quintijn Rozendaal nam ruim de tijd om de tweedehands biketrailer waar wij interesse in hadden, te demonstreren en de veiligheidshandelingen door te nemen. Alle sleutels en zelfs een disselslot werden bijgeleverd. Inmiddels hebben we een heerlijke fietsvakantie achter de rug. Heel tevreden over het betrokken advies van Quintijn én de trailer zelf.
"Wij kunnen nu veilig op weg dankzij onze trailer2bike. Een betrouwbaar, stevig vervoermiddel, geleverd door de bekwame specialist terzake. Onberispelijke service en zeer vlotte samenwerking." Ward J. -Turnhout Met dankbare groeten, Ward Jacobs. Ik ben zeer tevreden over de service en over de biketrailer. Bij de verkoop was de uitleg zeer duidelijk voor het gebruik en over het opvouwen voor berging. Zelfs de service achteraf was geweldig omdat ik wat extra rubbers wilde om de velgen van de fiets te beschermen. Deze werden netjes per post bezorgd en voor een nette prijs. Nog geen moment spijt gehad van deze aankoop we genieten er nog regelmatig van als het weer meespeelt tenminste. Groeten Richard Wiegers.
Dank zij de heldere uitleg van Quintijn voor iemand zoals ik die een trailer achter de auto een spannend gebeuren vindt, zonder problemen de weg op gegaan. Trailer bevalt prima. Is opgeklapt opeens heel handzaam en met weinig handelingen weer klaar voor gebruik. Een goede investering voor hopelijk veel fietsplezier! Rob Pl.
Top geregeld, netjes en op tijd afgeleverd en natuurlijk voor een mooie prijs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid