facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bikesland

Bikesland

Info

Bikesland, meer dan fietsen. Bikesland helpt je graag op weg. Of het nou gaat om een kinderfiets of een zakelijke transportfiets. Meer dan mobility.

Producten

kinderfietsen, damesfietsen, herenfietsen, zakelijke transportfietsen, bakfietsen, steps, accessoires



"Bikesland biedt een ruim aanbod aan fietsen, waaronder: elektrische fietsen, bakfietsen, kinderfietsen, steps en e-choppers. Hierbij leveren wij kwaliteit voor een lage prijs. Zowel in de webshop als in onze Experience Center in Kampen. Daarnaast bieden we diverse diensten aan. Zo staan onze specialisten voor je klaar met advies op maat, voeren wij vakkundige reparaties uit en verkopen wij ook bijbehorende accessoires. Zo ben je in alles voorzien. Zowel zakelijk als particulier."

"Bikesland biedt een ruim aanbod aan fietsen, waaronder: elektrische fietsen, bakfietsen, kinderfietsen, steps en e-choppers. Hierbij leveren wij kwaliteit voor een lage prijs. Zowel in de webshop als in onze Experience Center in Kampen. Daarnaast bieden we diverse diensten aan. Zo staan onze specialisten voor je klaar met advies op maat, voeren wij vakkundige reparaties uit en verkopen wij ook bijbehorende accessoires. Zo ben je in alles voorzien. Zowel zakelijk als particulier."
Adres: Zambonistraat 4-b, 8263CE Kampen
Telefoonnummer: 038-3315451
Stad: Kampen
Route: Zambonistraat 4-b
Postcode: 8263CE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recreatiespeelgoed Recreatiespeelgoed 190 meter Van de week een bestelling geplaatst via de website, krijg ik vervolgens een verkeerd...
Jc Neleman Tweewielers Jc Neleman Tweewielers 1 km Nooit klachten bij hem maak voge week een afspraak voor me fiets en kan er vandaag na...
Minnema Tweewielers Minnema Tweewielers 2 km Ik heb mijn mountainbike niet bij hun gekocht, maar mag wel het onderhoud laten doen....
Bureau Fidder Bureau Fidder 2 km Your entry to exclusive offering Bastion, Baum, Busyman, eeBrake, ENVE, Gokiso, Sarto...
VanDijkBikes VanDijkBikes 3 km In onze camper hebben wij 2 ebike vouwfietsen 2 weken terug knapt er één spaak in het...
Brink Bikes Brink Bikes 4 km Fijne winkel goed personeel wat weet waar ze over praten. Veel kennis. Aanrader
Recensies
Op mijn verjaardag een nieuwe fiets besteld, maar de levering bleef uit. Na zelf te hebben gebeld ivm dat de fiets voorradig zou zijn, is mijn order keurig afgehandeld en is de fiets zelfs afgemonteerd geleverd. erg blij met de fiets, dus dankjewel. Advies: hou klanten enigszins op de hoogte, al is het maar met een mailtje. Uiteindelijk ben ik keurig geholpen, dus de service is er wel.
10 minuten binnen geweest, rondje gelopen, ik was de enige klant in de winkel, wat fietsen bekeken, 4 man personeel die alleen maar met elkaar in discussie en ruzie aan het maken waren en niet het fatsoen hadden om even goedemiddag te zeggen of te vragen of ik geholpen kon worden. Ik ben maar weer gegaan. Er zijn vast plekken waar ze wel fietsen willen verkopen.
Had een onderdeel nodig voor mijn bakfiets, helaas niks in de winkel kan gebeuren zou bestelt worden. Met een week hoorde ik niks na 2 weken toch maar zelf naar de winkel. Na lang wachten was er niks bestelt dat viel echt tegen. Ga nu naar een ander.
Compleet en breed assortiment. Door een hele goede en scherpe deal in de winkel hebben wij uiteindelijk toch de bakfiets aangeschaft! Snelle levertijd. Prima communicatie en vriendelijk te woord gestaan. Ik zou hier zeker weer een fiets aanschaffen en aanraden richting anderen.
Vriendelijk meedenkend personeel. Denkt mee met de klant. Heeft vertrouwen. Wij hebben hier een mooie bakfiets gekocht. Dit na een zeer teleurstellende aankoop bij een andere winkel. Wij gaan voortaan gelijk naar Bikesland.
Online een bakfiets besteld, werd goed op de hoogte gehouden in verband met de levertijd bij vragen per email op korte termijn een antwoord. Levering aan huis gratis . Kortom een dikke aanrader
We waren op zoek naar een electrische bakfiets en dit is een van de weinige winkels die het zowel high-end als low-end merken in de showroom heeft. We mochten meerdere fietsen testen en kregen duidelijke informatie. Aflevering was heel snel, waren paar kleine dingetjes misgelopen, maar dit werd vriendelijk en heel vlot afgehandeld. Erg tevreden over de gang van zaken.
Hallo! Wij hebben 17 september een mail gestuurd met daarin een klacht over onze bakfiets. Op 23 september een herinnering. Tot op heden geen reactie mogen ontvangen. Wie weet dat ik via een google-review wel in contact kan komen met jullie? Ik hoor graag, Hartelijke groet Fam. Douma
Opmerking na reactie winkel: U kunt het gooien op het persoonlijke, maar u zou ook gebruik kunnen maken van de feedback. U biedt blijkbaar te weinig info op uw site over de bijkomende kosten, waardoor iemand zich misleid voelt. Dat terug leggen bij de ander onder het mom van persoonlijk contact is bij een internetaanbieding helemaal niet ter sprake. Tip: Leg uit wat die bijkomende kosten zijn op de website en adverteer de werkelijke prijs, dan ontstaat er vast begrip. Het is niet gek om voor transport te betalen, maar als u daar zelf niets over uitlegt roept dat logischerwijs toch vragen op? Op de site bieden ze fietsen aan voor een mooie prijs, vervolgens in de winkelwagen komt er €100,- "bijkomende kosten" bij. Dan is de prijs opeens niet meer zo uitzonderlijk, maar normaal in vergelijking met andere aanbieders. Wat een misleiding. Doet me denken waarmee je nog meer gelokt wordt, het vertrouwen is al weg nog voor ik een fiets heb gekocht.
Hier een fiets voor mijn dochter gehaald van 10 jaar, sevice was goed fiets werd netjes afgeleverd volgens afspraak. Nog geen week later had mijn dochter de fiets laten vallen en daar was een trapper van kapot gegaan, ben naar de winkel gegaan en gevraagd of ze een trapper hadden. Eigenaar vroeg wat er was gebeurd dus ik vertelde het verhaal en kreeg onder garantie een set nieuwe trappers mee. Dus zal hier de volgende keer gewoon weer een fiets kopen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid