facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bikesensation

Bikesensation

Info

Verkoop, reparatie en onderhoud van alle merken scooters

Geschiedenis

Welkom op de FaceBook-pagina van Bike Sensation. Bike Sensation wordt gerund door Bas Tinnevelt, een jonge, dynamische Achterhoeker met verstand van scooters, motoren en aanverwante zaken. Bike Sensation repareert en verkoopt bromfietsen, scooters, motoren en quads. Zowel nieuw als gebruikt. Bike Sensation is dealer van de merken Kymco, AGM, Icco, Tomos, Beta, Rieju, Jopa, Airoh, Shiro en Putoline. Bike Sensation is RDW erkend. Showroom en werkplaats zijn zeer modern ingericht en gevestigd aan de Berghseweg 16, 7071 PW in Ulft.

Adres: 'T Goor, 7071 PC Ulft
Stad: Ulft
Route: 'T Goor
Postcode: 7071 PC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wiroracing Wiroracing 866 meter De online motocross shop met showroom.
Recensies
Zeer slechte ervaring, we zijn echt opgelicht! Paar weken geleden mijn brommer weggebracht en een offerte aangevraagd voor wat kleine dingen die aan de brommer moesten gebeuren. Na 2 weken eindelijk de offerte doorgekregen, wat ongeveer uitkwam op een prijs om en nabij de 250 euro. Na 4 weken werd er eindelijk gebeld dat de brommer klaar was om opgehaald te worden. Toen we daar aankwamen, hebben we uiteindelijk een bedrag van €450 euro moeten betalen. Er stonden zelfs nog onderdelen bij op waar we niet eens om hadden gevraagd en bij thuiskomst veel losse en slecht afgewerkte dingen ontdekt. Vervolgens hebben we hierover zowel telefonisch als live contact gehad, maar de eigenaar bleef voet bij stuk houden dat er gebeld zou zijn over de meerprijs waar helemaal geen communicatie over is geweest en wilde niet tot een oplossing komen. WAARSCHUWING breng hier NOOIT je brommer/scooter heen!
Zeer slechte ervaring. Na 3 keer daar te zijn geweest nog niet goed, ook niet gebeld en niet getest! Onze betaling, die we al hadden gedaan door deze prutsers ter discussie gesteld.. Ook niet in hun eigen administratie na te zien??? Na discussie zeer agressief en wilden de sleutel uit het contact trekken zodat ik niet weg kon rijden. Poort werd op slot gedaan! Geen communicatie over extra kosten. Wat een waardeloos bedrijf.
Scooter van 700 euro gekocht. Vervolgens mankeert er van alles aan... Daarna zou alles opgelost zijn. Breng ik vervolgens de scooter naar een andere zaak, blijkt er dat er allemaal imitatie onderdelen in zitten en kabels niet op de juiste manier zijn bevestigd. Daarnaast heb ik een garantie termijn van 3 maanden, wat mooi is omdat de onderdelen niet veel langer mee gaan. Slordig.
In oktober 2018 de achterband van mijn scooter laten vervangen er zou toen een nieuw ventiel op zijn gezet. Grof geld voor betaald ook voor die ventiel. En nu in april 2019 is de band aan een stuk door lek geweest. Laat je er naar kijken door iemand die WEL verstand er van heeft blijkt er geen nieuwe ventiel op te zitten en blijkt de ventiel compleet poreus en gebarsten daar was dus de oorzaak... bedankt voor niks bike sensation dat was 1x en nooit weer.
Zeer slecht duurde 2 weken voor ze eraan begonnen tewinl ik een afspraak had en dan voor 2 min werk 2 uur vragen en en zeggen dat er nieuwe onderdelen moesten komen terwijl er niks aan hoefde te gebeuren gwn slecht dit bedrijf je wort opgelicht waar je zelf bijstaat
Via google maps kwam ik midden in een woonwijk terecht, je belt ze op geven ze aan elders heen te rijden midden op een industrieterrein. 4 x gebeld desbetreffend persoon werd de 4e x nogal agressief dat wij tig keer langs gereden zijn deze man zou ons staan op te wachten op de weg niemand gezien goeie service jongens not
Zeer goede vriendelijke vakkundige Service
Vakmannen die weten wat ze doen
Ik heb geen scooter
Zeer goede service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid