facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bikerpolis.nl

Bikerpolis.nl

Info

Bikerpolis

Geschiedenis

Bikerpolis.nl Motorverzekering

De Bikerpolis is de meest flexibele motorverzekering van Nederland. Flexibel verzekeren betekent dat u de motorverzekering op ieder gewenst moment kunt aanpassen aan uw wensen.

Motor kopen? gebruik de aankoophulp van Bikerpolis.nl

Wilt u een motor kopen, maar hebt u geen idee waar u op moet letten? Bikerpolis.nl helpt! Onze Bikerpolis.nl Aankoophulp biedt handvaten waar iedere motorrijder iets aan heeft. Hebt u plannen om een gebruikte motor te kopen, dan kunt u met deze tips bepalen of u met een gerust hart een handtekening kunt zetten onder de koopovereenkomst.

Zelfverzekerd een motor kopen

Weinig mensen zullen een motor kopen alleen vanwege het feit dat deze hem van A naar B brengt. Motorrijden is een beleving, een passie, een hobby.

Om te kunnen genieten van uw motor is de eerste voorwaarde dat hij het doet. Logisch. Als u zin hebt om motor te rijden, dan wilt u direct na het indrukken van de startknop de motor horen brullen.

De Bikerpolis.nl Aankoophulp geeft een indicatie of een motor u de komende jaren naar de plaats van bestemming zal kunnen brengen.

Gratis downloaden

Wilt u gebruik maken van dit handige hulpmiddel klik dan op Bikerpolis.nl Aankoophulp om het document gratis te downloaden. We wensen u succes met het kopen van een motor en… veel rijplezier.

Adres: Kerklaan 10 D, 3851 JV Ermelo (gemeente)
Telefoonnummer: 0341 410 327
Stad: Ermelo
Route: Kerklaan 10 D
Postcode: 3851 JV


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Bikerpolis winterstop, Flexibele motorverzekering, 6 wielenplan, Oldtimer motorverzekering, Motor oldtimer
Recensies
Fijne flexibele motorverzekering die je meermaals per jaar kan wijzigen. Prima prijzen en al een aantal keer vriendelijk en professioneel geholpen via telefonisch contact. Echt een aanrader!
Makkelijke verzekering met goede dekkingen tegen goede prijs. Ook makkelijk tussentijds aanpasbaar. Ik heb er 3 motoren verzekerd.
Telefonisch meteen goed geholpen. Aardig, klantgericht en netjes
Behulpzaam en geen gedraai je weet wat je krijgt en dat ook nog voor een goede prijs.
Beste en veruit de goedkoopste motorverzekering van Nederland. Kan het iedere motorrijder aanraden zich hier te verzekeren.
Goede diensten vriendelijk personeel
Top verzekeraar met goede service en verstand van zaken. Een aanrader!!
Zeer goede klantenservice.
Prima verzekering. Goedkoop en snel afgesloton
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid