facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BikerGadgets

Info

Handige snufjes voor de biker en zijn motor



"Mijn naam is René Groen.In 2019 ben ik gestart met BikerGadgets.Als ondernemer ben ik altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen.Het ontstaan van BikerGadgets is voor mij een logische stap. Het idee komt voort vanuit mijn andere bedrijf, motortrailerverhuur eu.Door mijn jarenlange ervaring op het gebied van motortrailerverhuur ben ik continu op zoek naar innovatieve producten die het leven van elk type motorrijdster vergemakkelijken.Bij BikerGadgets vind je deze producten terug.Mijn bedrijf zit aan huis. Je bent dan ook altijd welkom om de producten hier te komen bekijken, uit te proberen of gewoon voor een bakje koffie. Maak wel even een afspraak, dan ben je verzekerd dat ik thuis ben.Groet,René"
Adres: Rietveldseweg, 14 B, 4105LG Culemborg
Telefoonnummer: 643582635
Stad: Culemborg
Route: Rietveldseweg, 14 B
Postcode: 4105LG


Recensies
Erg fijne communicatie en goede levering. Ik heb nieuwe spanbanden gekocht en ben er na een aantal maanden nog steeds zeer tevreden mee
SteadyStands voor de aanhanger gekocht en in Culemborg opgehaald. En nog wat hebbedingetjes extra na een tour door het leuke assortiment in de showroom….. Absoluut nette prijzen en alles op voorraad! Fijn contact en super service, echt een aanrader. Bedankt!!
Eerder een GrandPitstop GRoller - medium gekocht om de handversnellingen goed af te kunnen stellen. Wordt tegenwoordig ook door mijn zoon gebruikt voor de scooter. goede kwaliteit voor een eerlijke prijs. Vandaag nog een handig poetsspons van V2 gekocht. dan kun je tijdens de rit af en toe de vliegen en muggen van je vizier poetsen zonder krassen. En tot mijn verbazing kun je hier tegenwoordig ook terecht voor handige spullen voor de fiets. Het wordt alleen maar beter!
Je kunt hier eerst de spullen bekijken en zelfs proberen voordat je het koopt. Hoe fijn is dat! Wel even een afspraak maken voordat je gaat.
Mooie zaak met leuke spullen.
Vandaag even bij de open dag geweest, even… is iets langer geworden. Was heel gezellig en alle producten even bekeken. Mooi pakket om de motor schoon te houden en de ketting te smeren gekocht. Daarna nog even shoarma en een bolus gegeten. Was weer top geregeld.
Verrassende producten, vriendelijke mensen en altijd tijd voor een praatje en bakje koffie. Zelf een mooie zonnebril met leesvenster erin gekocht.
Je gegevens worden 7 jaar bewaard / gebruikt staat dan wel in de voorwaarden gemeld. Om de verzend kosten te zien moet je eerst al je gegevens verplichten velden invoeren.
Erg goede en nette trailers voor je motor. Van alle gemakken voorzien om je trouwe tweewieler van a naar b te brengen!
Ik had twee Urbanium zonnebrillen New York voor vrije tijd en de Rio voor racefiets en motor met leesgedeelte besteld. Meteen de volgende dag geleverd met PostNL in goede verpakking volgens afspraak. Uitstekende service, volgens afspraak, dus goed tevreden. Anne-Piet
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid