facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bikerbase

Bikerbase
"Motorstore met 1600m2 aan motorplezier. Een mooie en grote locatie waar we onze passie kunnen doorzetten, samen met onze BIKERBASE FAMILY."
Adres:
Telefoonnummer: +31320320143
Stad: Lelystad


Recensies
slechte service. Het is een zooi bij het DHL service point. Ze konden me pakket niet eens vinden en zouden mij terugbellen als ze mijn pakket hebben gevonden. nooit gebeurd en nog steeds geen pakket. Ik zou je pakket hier niet afleveren.
Gisteren mijn nieuwe uitlaat laten plaatsen bij bikerbase top service en de prijs was nog is betaalbaar ook. De gastvrijheid , de gezelligheid en de deskundigheid over motoren zorgen voor ervoor dat ik daar graag weer terug kom.
Ik ben ontzettend goed geholpen door Kim met mijn Dhl retour zending. Ik was zelf al drie weken bezig om mijn pakket te kunnen retourneren naar cookinglife. Kim heeft ervoor gezorgd dat ik wel het juiste label kreeg en mijn pakket gratis en zonder problemen kon retourneren. Nogmaals dank!! Als jij me niet zo goed geholpen had dan zat ik waarschijnlijk nog met het pakket ;-
Top gasten ! Daar mn rijbewijs gehaald en altijd terug gekomen voor onderhoud voor mn motor en accessoires voor mn motor . Goede vibe daar luisteren goed komen met oplossingen en ook heel chill om een gewoon ff een babbeltje temaken als je in de buurt bent.. ik heb daar gisteren een nieuwe uitlaat op laten zetten voor een topprijsje .. er is sinds kort een aanbieding dat je geen arbeidsuren betaald als je het bij biker base besteld en laat monteren .. en als je je onderdelen zelf mee neemt dan betaal je je ook minder als bij andere zaken .. all met all een aanrader!!
Wat een topservice bij bikerbase.. Ondanks dat mijn motor niet mee wou werken heeft het team van bikerbase tot in de late uurtjes door gewerkt om er voor te zorgen dat ik afgelopen zondag toch nog mee kon touren. Zo een service kom je helaas niet overal meer tegen. Nogmaals bedankt Ik kom zeker bij jullie terug!
Onderweg naar hun om een afspraak te maken voor onderhoud besloot mijn motorfiets de verkeerde brandstof hoeveelheid aan te geven en 3km bij hun vandaan stil te vallen. Telefonisch contact gehad en ze hebben een reddende engel gestuurd met een brandstof zodat ik weer snel op weg was naar hun toe. GEWELDIG DAT ER NOG ZULKE BEDRIJVEN/MENSEN BESTAAN!!!
Ζeer slechte diensten, vooral van de winkelmanager. slechtste ervaring van mijn leven. Ik zal daar nooit meer iets kopen, ook al hebben ze geweldige producten, helaas is de service het ergste van allemaal.
10 minuten staan wachten terwijl men mij binnen heeft zien komen zonder verwelkomt te worden. Vervolgens weggewuifd te worden terwijl mijn dhl pakket op de toonbank staat maar men deze niet wilt inscannen. Klantvriendelijkheid is top.
was toevallig vlakbij toen mijn kentekenplaat blijkbaar erg los hing. Ik vroeg om een stukje ductape, maar zonder pardon werd er een hele nieuwe kentekenplaathouder gemonteerd. Wat een service! Ik vond dit echt geweldig!
Suzuki GSR 600A in onderhoud daar. Kettingset + kleine beurt en remblokken, alles afgehandeld zonder arbeidsloon. Motor rijdt weer strak en soepel, echt een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid