facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Biker's Best Goldwings & accessoires

Biker's Best Goldwings & accessoires

Info

Honda Goldwing speciaal zaak.
Onderdelen accessoires kleding helmen cadeau artikelen en onderhoud en reparatie voor de Goldwing

Geschiedenis

Een Honda Goldwing speciaal zaak, waar alle types Goldwing meetellen!

Adres: Bedrijventerrein De Hooge Hoek nr. 22, 3927GG Renswoude
Telefoonnummer: 0031318574575
Stad: Renswoude
Route: Bedrijventerrein De Hooge Hoek nr. 22
Postcode: 3927GG



op zoek naar gerelateerd: Goldwing shop, Goldwing accessoires, Goldwing specialist belgië, Goldwing onderdelen België, Goldwing dealers, Honda Goldwing Nederland, Goldwing 1500, Honda goldwing occasions
Recensies
Top service! Had een kapotte remklauw van een klant, me eigen kapot gezocht naar onderdelen. Hier hadden ze alles liggen en was het vrijwel snel geregeld. Nogmaals dank! Motopoint Grave.
Highway steps gehaald gevraagd als ze tijd hadden om ze er op te zetten. En dat hadden ze. Dus de terug reis naar Hengelo lekker met de voeten ontspannend op de steps zonder kramp terug.Super service
Super fijne mensen, zeer goed geholpen met mijn 33 jaar oude goldwing Gl 1500 ,ik had een beschadigde speaker direct binnen een dag splinter nieuwe gekregen Buiten garantie periode.Ik ben zeer blij dat ik mijn goldwing hier heb hebt gekocht.
De grootste GOLDWING snoepjeswinkel . Alles aanwezig voor alle modelen.
Vriendelijk en vakkunndig te woord gestaan. Binnenkort kijken voor een motor.
Zeer positieve ervaring. John is zelf een liefhebber van de Goldwing en dat merk je. Hij geniet ervan als zijn klant ook zo enthousiast is over de Goldwing. Een slechte accu werd zondermeer vervangen voor een nieuwe. Een licht gecupte achterband, met ruim profiel, werd ook zeer coulant vervangen. Tegen inkoopprijs inclusief zijn korting! Monteren werd niet eens berekend. Heel prettig om te komen. Koffie staat altijd klaar.
Mooie ruime zaal bomvol Goldwings. Voornamelijk GL1500's maar ook GL1200's en GL1800's. Ik denk eigenlijk dat alle type Goldwings er wel staan. Ook is er een werkplaats met veel kennis van Goldwings. Zeker de moeite waard om eens te bezoeken als je een Goldwing zoekt of wilt laten onderhouden.
Toppers de eigenaren man en vrouw , sorry naam kwijt maar kennen mn man Joop.was supper georganiseerd. Toppertjes met al het personeel en band.alle lof van ons
Ik bestel steeds mijn onderdelen voor mijn GL1500 via deze winkel online, in tegenstelling tot het imago van online winkelen krijg je hier nog persoonlijk advies en hulp. Zeker een aanrader voor de liefhebber en zelfsleutelaars.
Hallo mede bikers/innen ik zie vele positieven berichten. Ik heb helaas een andere ervaring sinds mijn bezoek. Ik was er voor de eerste keer en had goede verwachtingen maar helaas: Geen tijd voor vragen ja in het voorbij lopen Iedere motor had wel iets in de shop van zeer roestige uitlaat tot displays die niet werkte komt een medewerker langs gelopen och plak je er toch een sticker over. Ik denk ik zit in een verkeerde film rij ik dik 200 km om te kijken of er iets leuks tussen staat krijg je zo,n antwoord. Dit zouden juweeltjes moeten zijn waar op de smaak van de kleur na niks op aan te merken moest zijn, en zeker voor zo,n bekende zaak. Wel waren we nog niet binnen kregen van afstand toe geroepen koffie staat klaar ja poe poe dat is wel het minste maar wel het enigste contact op een paar antwoorden in het voorbij lopen na. Dus sorry niet erg onder de indruk van Bikers Best vandaar maar twee sterren 1 voor de koffie en tweede uit fatsoen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid