facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bikefeeling High-end Cycling

Bikefeeling High-end Cycling

Info

Om jou alle aandacht te kunnen geven die je verdient zijn wij alleen op afspraak te bezoeken. Ook buiten winkeltijden hebben we alle tijd om je goed te kunnen adviseren over een idworx of Santos vakantiefiets, woon-werk fiets of toerfiets. Ook Elektrisch.

Geschiedenis

Bikefeeling maakt uw Idworx of Santos droomfiets waar. Of u nu vakantiefietser, toerfietser, tandemrijder of Mountainbiker bent, Bikefeeling zorgt voor een passende fiets met Rohloffnaaf of Pinion versnellingsbak.



"Wij kiezen voor kleinschaligheid en oprechte persoonlijke aandacht voor onze klanten. Maatwerk, kennis, ervaring en gevoel. Dát is Bikefeeling.Bikefeeling voert twee merken, idworx en Santos. Alle fietsen beschikbaar als testfiets én de meeste hebben we zelf gereden. Tijdens fietsvakanties en rondom huis. Onze ervaringen delen we graag met je in onze showroom.Wij garanderen dat je uiteindelijk lekker op je fiets zit. Indien gewenst word je betrokken bij het onderhoud, zodat je de techniek van je fiets beter leert begrijpen.Voor fietsplezier onder alle omstandigheden met zichtbare én voelbare luxe, ben je bij Bikefeeling aan het juiste adres. Om jou de aandacht te kunnen geven die je verdient zijn wij alleen op afspraak te bezoeken."
Adres: Geijzestraat 6, 4731SL Oudenbosch
Telefoonnummer: 0612586662
Stad: Oudenbosch
Route: Geijzestraat 6
Postcode: 4731SL



op zoek naar gerelateerd: Bike Travel, Vakantie fietsen, Idworx fietsen, Beste fiets voor wereldreis, Fietsenwinkel Roosendaal, High-end elektrische fietsen, Santos overjarig, fietsenwinkel etten-leur
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eddy's Fietsen Eddy's Fietsen 1 km Goede service,altijd vriendelijk,fijne aankoop gedaan bij Eddy's fietsen!,komen graag...
Fietscoating Fietscoating 1 km Bij ons bent u aan het juiste adres als het gaat om het aanbrengen van Proteam fiets ...
Recensies
Nadat we uiteindelijk besloten hadden een SANTOS fiets aan te schaffen zijn we bij Lauran en Hetty terecht gekomen ! De hulp en de uitleg die we gekregen hebben om tot de juiste fiets te komen was zeer persoonlijk en professioneel ! Ze hebben veel ! tijd vrijgemaakt voor ons ! Echt een absolute meerwaarde zodat je tot de juiste aankoop komt ! De naservice die we gekregen hebben was ook perfect ! Lauran heeft ons wegwijs gemaakt in een aantal technische zaken van de fiets zodat we kleine dingen tijdens onze tochten zonder stress zelf kunnen oplossen ! Wij zijn zeer tevreden met onze SANTOS CROSSLITE en dit met de assistentie van Lauran en Hetty !
Fijne en persoonlijke winkel. Hetty en Lauran zijn beide zelf wereldfietsers en je merkt aan alles dat ze vanuit die passie een winkel zijn begonnen. De kennis die ze hier op hebben gedaan, in combinatie met de kennis die Lauran heeft over de technische details geeft alle vertrouwen dat ze je met de juiste fiets op pad sturen.
Mijn vrouw en ik hadden al een idworx, super fijne fietsen, veel plezier van. Toen ik een proef begon met racefietsen, wat voor mij nieuw was heb ik een goedkope proeffiets gebruikt. Met het oog op de huidige benzine kosten, en een bedrijfsauto voor de deur, en de priveauto de deur uit, was de volgende stap een racefiets ,die alle weerelementen aan zou kunnen. Geïnformeerd bij Hetty en Lauran van bikefeelingfietsgevoelen dat Gevoel krijg je bij hun. Wij waren eerder al verrast door de niet ophoudende service, van deze mensen van het moment van een fiets bekijken, advisering etc tot aankoop en wegrijden, word alles met je bekeken en besproken, totdat alles naar volledige wens is ook nu werd ik weer zeer goed geholpen met de aankoop van het racefiets model van Santos, dit alles met uiteraard een bak koffie erbij Vragen die je hebt worden in alles uitgelegd op professionele wijze. Hetty en Lauran weer onwijs bedankt voor alles
Idworx dt swiss-sluitmoer 15 mm, absoluut nergens te kopen. Gelukkig bij Bikefeeling op voorraad. De volgende dag in huis alle lof, perfect.
Beste Hetty en Lauran , Bedankt voor jullie vriendelijke ontvangst en jullie deskundigheid . Ik heb daadwerkelijk zelf jullie kennis van zaken mogen ervaren bij de aankoop van de Idworx opinion titanium fiets . Alles werd uitputtend doorgenomen , alle maten , zithouding en materiaal behandeling. Er werd zeer goed gekeken tijdens korte fietsritten naar de afstelling van zadel en stuur . Hierdoor werd mijn optimale afstemming bereikt . Ik ben heel blij om jullie te hebben ontmoet en zal voortaan al het onderhoud door jullie laten doen. Groeten Koos van der Weck
Bikefeeling is echt de dealer die je als fietser wilt hebben. Ik had last van een vervelende kraak/tik. Kan lastig zijn om erachter te komen wat dat dan precies is. Lauran gaat systematisch de fiets af, een vakman die doorgaat tot een probleem is opgelost. Altijd vriendelijk en correct, nooit moeilijk doen. Klasse!
De voorvork van mijn collega’s Santos was gescheurd en heeft een nieuwe ontvangen. Op zoek naar de dichtst bijzijnde dealer gevraagd om de vork te kunnen monteren. Aangegeven dat het om een woon/werk fiets gaan. Als antwoord “liever niet” en het gaat nog zeker 3 maanden duren voor u aan de beurt bent. Uiteindelijk heb ik de vork in 30 minuten vervangen, collega ook weer blij. Wij hadden een andere service verwacht van een Santos dealer.
Recent bij dit familiebedrijf een schitterende trekkingfiets van het merk IdWorx aangeschaft. Omdat het de bedoeling was dat ik de wijde wereld in zou gaan trekken naar plaatsen waar de wind mij zou brengen, tevens een tent en andere accessoires aangeschaft. Hierbij was de begeleiding en het advies formidabel. Geweldige mensen met een luisterend oor en grote technische kennis, maar vooral ervaringsdeskundig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid