facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bikecompany Soest

Info

Openingstijden:
Dinsdag t/m Vrijdag van 09:00 tot 18:00
Zaterdag van 10:00 tot 17:00

Adres: Weteringpad 24, 3762 EN Soest (Nederland)
Telefoonnummer: 0355885076
Stad: Soest
Route: Weteringpad 24
Postcode: 3762 EN



op zoek naar gerelateerd: Motor occasions Amersfoort, Motoren Utrecht, Motorzaak Zeist, Bike-components, MVM motoren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Liev & Hip Liev & Hip 2 km Liev & Hip Kinderkleding & Accessoires
Astrid Croquer Sieraden - Boutique. Astrid Croquer Sieraden - Boutique. 2 km Leuke gezellige winkel met erg veel kennis van zaken en vakmanschap. Helaas zie je da...
Lumedesign Lumedesign 3 km Lume Design is specialist op het gebied van het handmatig vervaardigen van unieke lam...
Fashion & Hair Accessories Fashion & Hair Accessories 11 km Welk hairstyle je ook kiest, een haaraccessoire kan je look helemaal af maken of een ...
Recensies
Na jaren bij een officiële dealer in onderhoud mijn motor nu bij Bike Company gebracht voor een grote beurt en meer dan tevreden. Gevestigd in Soest dus lekker dichtbij en een eigenaar met ervaring en kennis van motoren zo als het hoort. Kleine leuke shop voor motorkleding en motortoebehoren. Kortom een fijne motorzaak met ervaren mensen.
Ik heb hier een bmw R1100RT bj 96 gekocht. Leuke zaak leuke gozer.motor zou volledige service gehad hebben.bleek natuurlijk niet zo te zijn.en ik weet bij aankoop van een bike zal er altijd wel iets aan mankeren. Tja remblokken versleten bijna tot op het ijzer.prakties 0 olie.silinder had een tik.oude bougies.batterij was ook niet meer de jongste.versnellingsbak nagekeken.nutraal zwitche vervangen.ik ben erg precies en heb dit verholpen.wat je bij een grote beurt niet meer zou mogen merken.kleine ergernis.bij aankoop van een bike,waar zogenaamd een grote beurt zou zijn gegeven.maar geen spijt van mijn aankoop.rijd nu heerlijk.
Super aardige mensen met een hoop geduld voor deze tech dombo. Ze nemen alle tijd voor je
Fijne zaak, na het zien van een advertentie op Facebook een afspraak gemaakt voor het monteren van een setje michelin road 5. Eenmaal binnen direct aan de slag,banden eraf en nieuwe erop. Banden recht terug in het frame gezet was door een grote andere dealer niet gedaan. Werd erop geattendeerd dat ook de remmen er aan kwamen en dat dit verstandig was om te overwegen. Al met al een fijne ervaring.
Fijne service , prijskwaliteit is prima en er word meegedacht met de klant
Vriendelijk, behulpzaam en vakbekwaam! Heel blij een kleine motorzaak in de buurt te hebben, met echt verstand van motoren. En niet een garage die niet verder komt dan alleen maar het onderhoudsboekje. Altijd bereid om te helpen, mee te denken en advies te geven.
Ik was de laatste keer niet zo tevreden hier. Ik heb hier best vaak naar tevredenheid gekocht. Wel veel spullen met "mankementen". Toen ik de laatste keer terug kwam met een, naar mijn idee reele, klacht werd mij, tamelijk onvriendelijk verzocht de winkel te verlaten en nooit meer terug te komen. Dat heb ik dus ook maar niet meer gedaan. Erg onaangenaam.
Voor mijn Suzuki GS500 was ik op zoek naar een nieuw setje banden. Even opgebeld om te vragen wat dit kost en wanneer ik eventueel langs zou kunnen komen. Ik kreeg te horen dat mijn specifieke achterband niet binnenkort leverbaar was, maar er werden direct een aantal alternatieven aangedragen. Een paar dagen later kon ik met mijn motor langskomen om de nieuwe alternatieve banden eronder te laten zetten. Terwijl mijn motor in behandeling werd genomen heb ik nog even in de winkel rond gekeken. In de winkel ben ik zeer goed geholpen. Hierna kon ik de leenfiets pakken om even thuis middag te eten, en daarna kon ik meteen mijn motor weer ophalen. Nog even een inhoudelijke vraag over benzine gesteld, en ook deze is zeer uitgebreid beantwoord. De volgende keer dat er iets met mijn motor moet gebeuren kom ik zeker weer langs. Ze staan je snel te woord en kunnen je goed helpen.
Super leuk en goed geholpen voor vinden lookwell jas en motorjeans. Aardig, behulpzaam en goede prijs.
Zag ik na het rijden bij thuiskomst iets vreemds aan mijn achterband, zat iets in wat er niet in hoorde. Bleek later een afgebroken spaak van een motorfiets te zijn! Gekeken tot hoe laat de winkel open was, het was 17.55, gelijk gebeld. Ik kon meteen langskomen, er zou op mij gewacht worden. Volgende dag de motor weer opgehaald en weer helemaal in orde. Kees en Monique, hartelijk dank voor de prettige en snelle service!! Jullie gaan mij weer terug zien!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid