facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bike Totaal Wijtman Pijnacker

Bike Totaal Wijtman Pijnacker

Info

Al bijna 100 jaar is Bike Totaal Wijtman een familiebedrijf dat gepassioneerd is in het vakmanschap.

Adres: Westlaan 6, 2645DM Pijnacker
Telefoonnummer: 0153692478
Stad: Pijnacker
Route: Westlaan 6
Postcode: 2645DM



op zoek naar gerelateerd: Fietsenwinkel Pijnacker, Wijtman Nootdorp, Fietsenwinkel Pijnacker Verbakel, Fietsenwinkel Delft, Wijtman Vlaardingen, Tweedehands fiets Pijnacker, Wijtman Delft, Fiets huren Pijnacker
Recensies
Door een oplettende tante van mij heb ik deze rolstoelfiets kunnen redden van een transport naar het grofvuil. Hij stond daar namelijk al een tijdje klaar om weggegooid te worden. Deze eigenlijk perfecte fiets was afgedankt door een zorginstelling. Ik ben hem dan ook gelijk gaan halen om deze op te knappen voor onze stichting. Alle noodzakelijke dingen vervangen ik liep alleen vast bij het schijfremsysteem dat moest ontlucht worden. Ik ben best handig maar kan niet alles weten dus ik naar Bike Totaal Wijtman Pijnacker en om advies gevraagd. Deze toppers hebben het remsysteem geheel belangeloos voor ons in orde gemaakt. Echt geweldig SUPER bedankt voor deze top service, nu kunnen onze gehandicapte met mooi weer van deze fiets genieten.
Vandaag kreeg ik mijn slot niet meer met de sleutel open terwijl mijn fiets met een slot vast stond aan een ‘nietje’. Ik ben voor advies naar Wijtman gelopen. Een vriendelijke jongeman is met gereedschap en olie meegelopen en heeft hem weer open gekregen. Top service!
Jouk heeft me weer uitstekend geholpen: 5 min. na een belletje even de pedalen voor nop gewisseld. En dat op zijn vrije dag. Wat een baas!
Gisteren avond “binnengefietst” voor nieuwe handvatten op mijn stuur! Behulpzaam personeelslid bood meteen aan om ze er eventjes op te monteren Helemaal Top !!
Onwijs vriendelijk en goed geholpen door Randy en collega’s. Nieuwe fiets voor moeders binnen een paar uurtjes rijklaar gemaakt
Vriendelijk personeel en supergoede en snelle service! Mijn elektrische fiets stond weken eerder klaar dan gepland.
Een fijne fietsenwinkel waar je naast de aankoop van een fiets een uitstekende service krijgt. Zeer prettig geholpen door de vakbekwame Luuk.
Na slechts ruim een jaar vertoonde mijn carbon voorvelg een fabricagedefect wat onder garantie vervangen kon worden. Geholpen door Luuk die meteen contact zocht met Giant en de procedure in gang zette. Na nog geen twee weken kreeg ik een sms dat de fiets al klaarstond. Zeker in deze tijd is dit gewoon erg snel te noemen. Zo kan ik mijn fietstochten weer hervatten met dit mooie weer. Iedere fietsenwinkel kan een fiets verkopen, maar niet elke winkel kan de service bieden zoals ik die bij Wijtman Pijnacker heb ervaren. Je kunt met een gerust hart hier uw fiets aankopen mèt goede service verwachten. Een dikke 5 sterren met in het bijzonder een pluim voor Luuk. Bedankt guys!
Slecht onderhoud donderdag 9 uur afspraak gewoon naar huisgestuurd terug gebeld voor nieuwe afspraak ontevreden
Ok, op deze zonnige middag fietst de ebike weer als een zonnetje, na een service beurt. Incl. Een leen ebike. Dank u team Wijtman. Mvg frank
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid